NoLimit

Nolimit City este un dezvoltator de jocuri de casino care a depășit limitele și a reușit să transforme pasiunea pentru jocuri într-o carieră de succes în industria de iGaming. Compania a fost înființată în anul 2014, iar în prezent operează în mai multe jurisdicții din întreaga lume, inclusiv în România.

Producătorul iese în evidență cu o serie de jocuri neconvenționale și se concentrează doar pe dezvoltarea de sloturi video cu teme captivante și caracteristici unice.

No Limit city

Despre Nolimit

Într-o industrie aflată mereu în schimbare, Nolimit City este unul dintre producătorii de conținut de cazino care aduce un suflu nou pe piața jocurilor de noroc online.

Acesta are o experiență de aproape 10 ani în domeniu și este licențiat în mai multe jurisdicții la nivel global. Nolimit are puncte de lucru în Malta, Suedia, India și România, iar prin parteneriatele sale cu operatori de jocuri de noroc din întreaga lume, producătorul oferă soluții flexibile pentru a adopta și a crea noi tendințe și tehnologii.

Cel mai mare avantaj al producătorului este dat de platforma proprie, adaptată pentru toate dispozitivele (desktop sau mobile) care poate fi implementată ușor. Aceasta are la bază criterii de performanță, securitate și stabilitate și permite o interacțiune mai strânsă între jocuri și sistemul folosit de operatori.

În acest fel, Nolimit nu doar că oferă servicii personalizabile adaptate operatorilor, dar în egală măsură furnizează și promoții, dar și campanii de marketing.

Compania are în palmares chiar și un e-shop, de unde poți achiziționa diferite produse marca Nolimit, cum ar fi postere, căni, pixuri sau șepci, dar și un site special creat pentru fanii Nolimit, unde sunt anunțate cele mai noi știri și evenimente ale producătorului.

Portofoliul de jocuri Nolimit cuprinde titluri interesante de pacanele online, atractive atât din punct de vedere al graficii, cât și al potențialului ridicat de câștig. Prin introducerea mecanicilor de joc simple, dar de impact  xWay și xNudge, Nolimit a ridicat standardele industriei, aducând o nouă perspectiva jocurilor de noroc online.

De ce să alegi jocurile Nolimit City?

Chiar dacă pot părea mai neconvenționale, jocurile Nolimit te scot din starea de confort. Fie că îți dorești să ai parte de acțiune sau mister, cu jocurile Nolimit ai parte de adrenalină și distracție la cote maxime. 

Inspirate din desene animate, închisori de maximă siguranță, ospicii sau păduri sinistre, jocurile Nolimit au o abordare diferită față de jocurile clasice și te inițiază în mod amuzant sau dramatic în fascinanta lume a jocurilor de noroc online.

Mental, East Coast vs. West Coast sau San Quentin sunt doar câteva titluri care datorită modurilor speciale de joc oferă un potențial ridicat de câștig, dar și momente memorabile de joc.

Nolimit este mereu la curent cu ultimele tehnologii și lansează în mod constant noi tendințe în materie de joc, care sunt disponibile la cazinourile online partenere din întreaga lume, unde vei găsi și promoții formate din rotiri gratuite la jocuri Nolimit.

Caracteristicile jocurilor Nolimit

Jocurile Nolimit City sunt de o calitate superioară și au la bază o structură clasică de joc. Unele jocuri sunt însă mai complexe, iar pe lângă funcții speciale, acestea au incluse și caracteristici xWays sau xNudge, care măresc considerabil potențialul fiecărui joc.

Nolimit oferă jocuri în diferite nuanțe, cu o grafică care reflectă tema fiecăruia. De la jocuri definite de culori vii și vibrante, până la titluri cu o paletă de culori mai sobră, acestea dispun de o varietate grafică bogată. 

Jocurile Nolimit au în general o volatilitate de nivel ridicat și un RTP situat în jurul valorii de 96%. Mizele de asemenea pornesc de la o valoare mai ridicată în comparație cu jocurile altor producători, însă în ansamblu, toate jocurile Nolimit au un mod simplu de joc și ar fi păcat să nu le încerci măcar o dată, chiar și din curiozitate.

Jocurile sunt create cu tehnologii moderne și sunt optimizate pentru a fi accesate de pe orice dispozitiv, inclusiv telefonul mobil.

Concluzii

Nolimit City este un producător de sloturi video care își direcționează creativitatea și resursele în dezvoltarea unor jocuri speciale. Chiar dacă este puțin mai greu să înțelegi jocurile acestui producător, pe măsură ce învârti rolele, ajungi să descoperi jocul la adevărata sa valoare. 

Deși în prezent Nolimit furnizează doar jocuri de pacanele, din punctul nostru de vedere, Nolimit este unul dintre producătorii care poate oferi mai mult. Cum evoluția acestuia în ultimii ani a fost una acerbă, noi ne așteptăm la multe surprize pe viitor.

Dacă ne va surprinde sau nu, rămâne de văzut, însă până atunci, nu uita că poți încerca jocurile Nolimit chiar și la cazinouri online de top din România, atât în mod gratuit, cât și pe bani reali.

To top