Disturbed demo

Disturbed

Disturbed online este unul dintre cele mai complexe și palpitante sloturi pe care am avut ocazia să le încercăm. Jocul este dezvoltat și oferit de către NoLimit și oferă posibilitatea unui câștig maxim de 54,391x.

Ecranul de joc este unul special, având un format atipic de 4-2-4-2 role și linii, care cresc în funcție de avantajele speciale obținute pe durata jocului. În cadrul jocului există o mai multe funcții speciale, pe care le poți cumpără sau câștiga.

În mod clar nu prea putem asemăna slotul Disturbed cu nici un alt joc de pe piață. Toate caracteristicile și elementele întâlnite sunt unice. Nivelul de adrenalină este unul epocal, iar fiecare rotire îți poate aduce câștiguri imense.

Ești pregătit să descoperi și tu fascinantul joc Disturbed pacanele online?

Cum joci Disturbed pacanele online

Dacă la majoritatea jocurilor de pacanele online lucrurile sunt foarte simple, jocul Disturbed este unul mult mai complex. Acestea fiind spuse, îți recomandăm să citești cu mare atenție informațiile despre joc oferite de provider. Citește regulile, modul în care se plătesc câștigurile, descoperă funcția bonus și desigur consulta această recenzie Disturbed.

În cazul jocurilor de acest tip, recomandăm tuturor jucătorilor de cazino, dar mai ales celor noi, să încerce jocul la pacanele gratis. Ai posibilitatea să joci Disturbed demo, fără să trebuiască să depui bani sau să îți faci cont. Deși nu vei putea retrage câștigurile în bani reali, vei învața regulile jocului și te vei distra.

Disturbed mize, simboluri și câștiguri

Disturbed online are un nivel de volatilitate extraordinar, fiind unul dintre puținele jocuri din această categorie. RTP-ul oferit este unul foarte bun, de 96.10%. Câștigurile se realizează pe 256 de linii de plată, iar câștigul maxim pe care îl poți obține este unul fascinant, de până la 54,391x miza pariată.

În funcție de cazino, intervalul de mize posibil variază între 1 leu și 500 de lei pe rotire, dar poate ajunge și mai mare pentru cazinourile cu criptomonede. Frecvența de câștig în cadrul slotului este una extrem de bună, de 32.96%. Asta înseamnă că aproximativ tot la a treia mână vei realiza un câștig. Funcția bonus se câștigă în general tot la a 398 a rotire, în medie.

Simbolurile sunt foarte ciudate, tematica jocului fiind una care include monștrii sau elemente pe care le găsești pe frontul de război. Grafica este înalt calitativă, iar coloana sonoră vibrantă completează experiența palpitantă.

Bonus și rotiri gratuite Disturbed

Atunci când pe ecranul de joc apar cel puțin 3 scattere, ai câștigat funcția bonus cu rotiri gratuite. Pentru 3 simboluri primești 12 rotiri gratuite, în timp ce 4 sau 5 simboluri îți aduc 15, respectiv 20 de rotiri. Funcția bonus paote fi cumpărată în trei variante diferite, pentru 112x, 250x și 666x miza pariată, iar fiecare funcție oferă caracteristici speciale.

În funcție de tipul de bonus pe care îl primești, ecranul de joc devine mai mare și eliberează mai multe căsuțe, ceea ce poate conduce la câștigul maxim posibil de 54391x miza pariată. De asemenea, în cadrul jocului Disturbed online poți beneficia de mai multe funcții speciale:

  • xWays – transformă o poziție aleatorie într-o poziție xWays (mai multe simboluri stivuite pe poziție).
  • xSplit – transformă simbolurile aleatoare de pe rola din mijloc în wild-uri Mr. Split.
  • Wild – transformă o poziție aleatorie într-un simbol wild obișnuit.
  • Disturber – acordă un respin în care modificatorii activați se reactivează.
  • Pietre funerare – 4 pietre funerare pot declanșa Îngerul Morții.

În timp ce primele trei opțiuni reprezintă avantaje pe care le poți primi în funcția de joc, Disturber și Pietrele funerare îți vor aduce tipuri diferite de rotiri gratuite, care pot oferi câștiguri și mai mari.

Disturbed slot review

În mod evident, Disturbed online este unul dintre cele mai bune sloturi pe care le-am jucat vreodată. Începând de la prima rotire vei observa că întreaga experiență de joc este diferită. Nivelul de adrenalină este unul extraordinar, așa încât simți fiecare învârtire. Grafica, simbolurile și coloana sonoră fac ca acest slot să merite nota 10.

Dacă ți-a plăcut Disturbed pacanele online, atunci citește și recenzia pentru jocul Serial, oferit tot de către providerul No Limit!

Q&A Disturbed

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la jocul de pacanele Disturbed este unul fabulos, de până la 54391x miza pariată.

  • Da. Poți juca demo Disturbed gratuit, alături de alte jocuri în varianta demo, pe cazino.ro. 

  • În cadrul jocului de pacanele Disturbed pot apărea 5 funcții speciale: xWays, xSplit, Wild, Disturber și Pietrele funerare.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor NoLimit
💸 RTP96.10%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii256
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role4
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Dragon Reborn pacanele demo
Amusnet (EGT)

Dragon Reborn

40 Lucky King Clover Chance demo
EGT Digital

40 Lucky King

Pacanele Dark Queen Demo
Amusnet (EGT)

Dark Queen

To top