Sweet Bonanza - Pragmatic Play
Click pentru a începe jocul
  Joc la Cazino

  Nota: 4 / 5. Voturi: 64

 • Furnizor: Pragmatic Play
 • RTP: 96.51%
 • Role: 6
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Scatter: Da
 • Wild: Nu
 • Jackpot: Nu
 • Max Bet: 100
 • Min Bet: 0.2
 • Variatie: Medie-Mare
 • Tip joc: Sloturi online, Pacanele cu fructe si bomboane
 • Taguri joc: Rotiri Gratuite, fructe colorate, dulciuri, bomboane, acadele, multiplicator, RTP variabil.

Sweet Bonanza

Cui nu-i plac dulciurile? Fructe suculente, dropsuri colorate și acadele delicioase îți vor lăsa gura apă în acest joc de păcănele online dezvoltat de Pragmatic Play. Modul inovator de joc, rundele de rotiri gratis și super câștigurile fac din Sweet Bonanza unul dintre cele mai apreciate sloturi online, fiind clasat pe locul 4 în topul preferințelor din România. Convinge-te singur și încearcă versiunea Sweet Bonanza free (gratis), îți garantăm că aceste dulciuri îți vor deschide apetitul pentru câștiguri masive și multă, multă distracție!

Caracteristici 🍭🍬 Sweet Bonanza Slot

Fie că vorbim despre versiunea Sweet Bonanza demo sau cea pe bani reali, acest joc prezintă multe caracteristici unice în lumea sloturilor online. Pentru început, trebuie să știi că există 6 role de joc, dispuse pe 5 rânduri. În schimb, nu există linii de câștig. Atunci când apar 8 sau mai multe simboluri de același fel, acestea explodează, iar simbolurile rămase se prăbușesc, făcând loc altor simboluri noi, exact ca la Candy Crush sau alte jocuri de acest tip. 
Sweet Bonanza este un joc cu RTP variabil, între 96,48% și 96,51%, peste media altor sloturi online. Volatilitatea este una medie-ridicată, iar potul maxim are o valoare incredibilă, de peste 21100x valoarea mizei. Desigur, asta înseamnă să găsești minim 4 acadele, care te vor transporta în runda bonus cu rotiri gratuite. Pe tot parcursul rundei bonus, ai șansa să găsești unul sau mai multe bombe multicolore cu multiplicator de la 2X la 100X, care se pot aduna între ele și îți vor înmulți tot câștigul acelei rotiri!

Sweet Bonanza free – Rotiri Gratuite

Jocul de pacanele gratis Sweet Bonanza Demo, disponibil pe Cazino.ro, este foarte distractiv, însă atracția principală este dată de runda de rotiri gratuite, unde combinațiile câștigătoare pot fi multiplicate, rezultând în câștiguri uriașe! În plus, în timpul rundei bonus poți găsi 3 acadele, care îți acordă încă 5 rotiri gratuite Sweet Bonanza, adăugate la cele deja existente. Mai mult, îți poți dubla șansa de a găsi simbolurile necesare pentru activarea rundei bonus, pentru 0.25x miza. Asta înseamnă că, dacă mizezi 100, pentru 125 îți poți dubla șansele. De asemenea, dacă vrei să ai acces instant la runda bonus, poți plăti direct 100x miza.

Mize și câștiguri Sweet Bonanza Demo (RON / LEI)

La Sweet Bonanza Slot, mizele încep de la 0.2 până la 100, jucătorul având foarte multă libertate pentru ajustarea acestora. Pentru a forma o combinație câștigătoare, este nevoie să găsești între 8 și 12 simboluri de același fel pe rolele de joc. Câștigurile sunt precum urmează:

 • Acadea Scatter – 100x miza pentru 6 sau mai multe simboluri prezente oriunde pe rolele de joc
 • Dropsuri rosii – 50x miza pentru 12 sau mai multe simboluri prezente oriunde pe rolele de joc
 • Dropsuri mov – 25x miza pentru 12 sau mai multe simboluri prezente oriunde pe rolele de joc
 • Dropsuri verzi – 15x miza pentru 12 sau mai multe simboluri prezente oriunde pe rolele de joc
 • Dropsuri albastre – 12x miza pentru 12 sau mai multe simboluri prezente oriunde pe rolele de joc
 • Mere – 10x miza pentru 12 sau mai multe simboluri prezente oriunde pe rolele de joc
 • Prune – 8x miza pentru 12 sau mai multe simboluri prezente oriunde pe rolele de joc
 • Pepeni – 5x miza pentru 12 sau mai multe simboluri prezente oriunde pe rolele de joc
 • Struguri – 4x miza pentru 12 sau mai multe simboluri prezente oriunde pe rolele de joc
 • Banane – 2x miza pentru 12 sau mai multe simboluri prezente oriunde pe rolele de joc

Bineînțeles, în timpul rundei bonus de rotiri gratuite, cel mai căutat simbol este bomba multicoloră, care poate apărea pe mai multe role și are un factor de multiplicare de la 2x până la 100x. După ce se adună toate combinațiile câștigătoare la o rotire, factorii de multiplicare se adună la rândul lor, înmulțind astfel câștigul. Acest lucru poate duce la poturi fabuloase, de până la 21175x miza!

Ce Jackpot are Sweet Bonanza Slot?

Chiar dacă Sweet Bonanza nu are un Jackpot propriu-zis, câștigurile potențial uriașe din timpul rundei bonus fac tot deliciul acestui joc. Asta înseamnă că, dacă folosești o miză de 125 de RON (cu dublă șansă de activare a rundei bonus), câștigul maxim este de 2.625.000 RON, adică peste jumătate de milion de Euro!

Încearcă Sweet Bonanza free, în variantă demo!

Vrei să încerci și tu Sweet Bonanza Gratis, cu credite bonus și un număr nelimitat de rotiri? Ți-am pus la dispoziție versiunea Sweet Bonanza Demo RON, care te va ajuta să înțelegi mai bine jocul înainte de a-l incerca pe bani reali!

Sweet Bonanza Review

Sweet Bonanza Demo este atât de distractiv, încât am petrece ore în șir jucându-l. Asemănarea cu jocuri precum Candy Crush, Sugar Rush sau Gems Bonanza este izbitoare, doar că în loc de scor, câștigăm bani! Ne place mult stilul de simboluri care se prăbușesc în cascadă atunci când formăm o combinație câștigătoare, astfel că putem face mai multe combinații pe parcursul unei singuri rotiri. Spre exemplu, în timpul unei rotiri din runda bonus, am reușit nu mai puțin de 6 astfel de combinații, având de asemenea și 3 multiplicatori prezenți pe role (2 de 25x și unul de 12x). 

Astfel, câștigurile noastre de aproximativ 1200 (jucăm cu miza de 100), rezultate din combinațiile de bomboane și fructe, au fost multiplicate de 62 de ori, ducând la aproape 75.000! Ne place și grafica, efectele sonore sunt incredibile, iar animațiile sunt perfecte! Cu greu putem să îi găsim un defect acestui joc, însă daca vrem să fim cârcotași, ne-ar fi plăcut să vedem un Jackpot Progresiv.

Sweet Bonanza FAQ

 • Runda de 10 rotiri gratuite este activata atunci cand pe role apar 4 sau mai multe acadele.

 • Te poti juca Sweet Bonanza gratis pe Cazino.ro, cu bani bonus si cu un numar nelimitat de rotiri

 • Sweet Bonanza are un RTP care poate varia intre 96,48% si 96,51% si o volatilitate medie-ridicata.

 • Sweet Bonanza beneficiaza de un pot maxim de 21175x valoarea mizei.

Pareri, opinii si comentarii de la jucatori
Subscribe
Notify of
0 comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate cometariile