Sweet bonanza 1000 demo

Sweet Bonanza 1000 Demo

Ai auzit și tu veștile bune? Unul dintre cele mai populare sloturi marca Pragmatic Play s-a întors, așa că pregătește-te să explorezi universul câștigurilor dulci cu jocul de pacanele Sweet Bonanza 1000.

Jocul este o continuare energizantă a variantei originale Sweet Bonanza și se preconizează a fi la fel de îndrăgit și de apreciat printre jucători. Și nu ne miră acest lucru! Cu mai multe opțiuni de joc, Sweet Bonanza 1000 online prezintă o acțiune continuă, plină de potențiale câștiguri mari care pot ajunge până la 25000x miza pariată.

Cu 6 role și un mod colapsabil de joc, acest slot video include atât funcția de rotiri gratuite care se joacă cu multiplicatori de câștig de până la x1000, dar și opțiunea de cumpărare a bonusului. În plus, oferă și posibilitatea de a cumpăra super rotiri gratuite, dar și un mod miză specială, care poate influența în mod pozitiv experiența de joc. 

Știm că te-am făcut curios, așa că hai să descoperim în detaliu tot ce are de oferit jocul de pacanele Sweet Bonanza 1000 online! 

Cum joci Sweet Bonanza 1000

Sweet Bonanza 1000 este cel mai nou joc de pacanele Pragmatic Play care poate fi accesat fără probleme de pe orice dispozitiv, inclusiv telefonul mobil. Pentru a intra în Universul dulce, doar deschide Sweet Bonanza 1000 online și selectează pariul de joc dorit. Când ești mulțumit de alegere, apasă start. Acțiunea va începe, iar simbolurile își vor face apariția pentru a forma potențiale câștiguri.

Pentru a descoperi dacă jocul merită sau nu atenția ta, joacă Sweet Bonanza 1000 demo gratuit la noi pe site. Jocul este disponibil alături de alte pacanele online și îți oferă ocazia ideală de a te familiariza cu regulile de joc înainte de a paria pe bani reali. Chiar dacă câștigurile vor fi fictive, distracția și opțiunile de joc rămân aceleași la fiecare accesare.

Sweet Bonanza 1000 mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.53% și o volatilitate de nivel ridicat, câștigurile generate de acest joc de pacanele cu temă dulce sunt mai rare, dar mai ridicate ca valoare și pot ajunge până la 25000x miza. Fără linii de plată, intervalul de selecție al mizei variază și poți juca Sweet Bonanza 1000 cu mize cuprinse între 0.20 și 500 RON/rotire. 

Câștigurile se formează prin colapsare, iar simbolurile plătesc oriunde la apariția pe rolele de joc. Pentru a înregistra un câștig, pe interfața de joc este necesar să își facă apariția simultan cel puțin 8 simboluri identice. Acestea dispar de pe ecran, iar pozițiile rămase libere sunt ocupate cu simboluri de deasupra pentru șanse suplimentare de câștig. Procesul este nelimitat și are loc până în momentul în care nu se mai formează combinații câștigătoare. Tot atunci are loc și plata sumei realizate. 

Simbolurile sunt în ton cu tema dulce a jocului, iar pe lângă dulciuri, pe role își vor face apariția și fructe suculente, care îți vor stârni apetitul de joc. După cum era de așteptat, dropsurile colorate sunt cele mai bine plătite simboluri, bomboana în formă de inimă roșie generând și cele mai mari plăți de până la 50x miza pariată. Nici fructele reprezentate de banane, struguri, pepeni, prune și mere nu sunt de evitat, întrucât acestea îți pot aduce câștiguri de până la 10x.

Nu există simbol wild, însă jocul include 2 simboluri speciale scatter și multiplicator. Acadeaua este simbolul scatter care declanșează runda bonus Sweet Bonanza 1000, iar globul multicolor este simbolul multiplicator care își face apariția doar în timpul rotirilor gratuite pentru a mări considerabil câștigurile. Aceste simboluri pot avea următoarele valori: x2, x3, x4, x5, x6, x8, x10, x12, x15, x20, x25, x50, x100 sau x1000.

Bonus și rotiri gratuite Sweet Bonanza 1000

Apariția simultană pe rolele de joc a 4 sau mai multe simboluri scatter declanșează 10 rotiri gratuite Sweet Bonanza 1000. Runda poate fi redeclanșată prin apariția a cel puțin 3 simboluri scatter pe role, care adaugă 5 rotiri suplimentare celor existente.

În timpul rotirilor gratuite, pe grila de joc își pot face apariția multiplicatorii de câștig care rămân blocați pe poziție până la terminarea rundei. La finalul jocului bonus valorile acestora se adună, iar câștigul este înmulțit cu suma obținută. 

În plus, Sweet Bonanza 1000 are incluse și 2 opțiuni speciale de joc care îți permit fie să cumperi rotiri gratuite, fie să influențezi declanșarea acestora. Iată despre ce este vorba:

  • Mod miză specială – la activarea acestei opțiuni ai șansa de a selecta multiplicatorul de miză. Pentru 20x, jocul se comportă normal, în timp ce pentru 25x miza, șansele de activare a rotirilor gratuite se dublează.
  • Cumpără rotiri gratuite – este opțiunea care îți permite să declanșezi instant runda bonus a jocului la plata sumei de 100x miza pariată. Dacă optezi pentru Super Rotiri Gratuite, atunci valoarea plății va fi de 500x miza. Diferența dintre aceste opțiuni este dată de multiplicatorul de câștig, care în runda de Super Rotiri înregistrează o valoare minimă de x20.

Sweet Bonanza 1000 slot review

Sweet Bonanza 1000 este un joc de pacanele care continuă cu succes seria jocurilor 1000 lansate de Pragmatic Play, dintre care amintim Gates of Olympus 1000 și Starlight Princess 1000.

Deși nu inovează semnificativ față de versiunea originală, acesta îmbunătățește totuși experiența de joc și adaugă un plus de adrenalină în runda bonus prin multiplicatorii de câștig, care pot ajunge până la x1000. Astfel, cu puțin noroc, șansa câștigului cel mare de 25000x miza crește considerabil la fiecare activare a rotirilor gratuite. Tot un plus îl reprezintă și opțiunea de cumpărare a specialei, care îți permite inclusiv cumpărarea de super rotiri gratuite, unde multiplicatorii pornesc de la x20, dar și modul miză specială care îți permite să influențezi declanșarea rotirilor gratuite.

Chiar dacă lansarea oficială a jocului este programată la data de 04.07.2024, acum poți juca demo Sweet Bonanza 1000 gratuit la noi pe site. Așadar, dacă vrei să explorezi acest joc de pacanele marca Pragmatic Play, atunci învârte rolele și profită de o experiență de joc dulce, plină de adrenalină și câștiguri mari. 

Q&A Sweet Bonanza 1000

  • Câștigul maxim Sweet Bonanza 1000 este limitat la 25000x miza.

  • Sweet Bonanza 1000 este un joc de pacanele cu 5×6 role, care înregistrează câștiguri prin colapsare.

  • Sweet Bonanza 1000 slot online are un RTP de 96.53% și o volatilitate de nivel ridicat.

  • Poți juca Sweet Bonanza 1000 demo gratuit și fără cont pe Cazino.ro, în secțiunea pacanele gratis.


Un comentariu “Sweet Bonanza 1000”

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 12

Nici un vot pana acum

| 1 comentariu la Sweet Bonanza 1000
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.53%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii5
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet300
⬇️ Min Bet0.01

Mai multe Pacanele Demo

To top
X