Heart of Cleopatra demo

Heart of Cleopatra

Pregătește-te să rezolvi noi mistere egiptene cu jocul de pacanele Heart of Cleopatra lansat de Pragmatic Play. Aventura începe pe o grilă de joc formată din 7×7 role, plasată într-o încăpere care este luminată de făclii și este plină cu aur, iar câștigul maxim poate ajunge până la 10000x miza pariată. 

Dacă ți-a făcut plăcere să joci pacanele Sugar Rush, atunci cu siguranță Heart of Cleopatra demo te va cuceri încă de la prima accesare. Chiar dacă tema diferă, modul de joc rămâne la fel de captivant, poate chiar puțin mai palpitant. Iar acest lucru se datorează multiplicatorilor speciali care pot ajunge până la x1024, dar și rundei bonus care poate acorda un număr mare de rotiri gratuite. 

Inspirat din Egiptul Antic, Heart of Cleopatra este cel mai nou titlu cu tematică egipteană care se alătură cu succes la seria jocurilor de acest fel de la același producător: Eye of Cleopatra, Nile Fortune, Book of Tut sau John Hunter – Scarab Queen, așa că joacă pacanele cu speciale Heart of Cleopatra și descoperă modul inedit de formare a câștigurilor!

Cum joci Heart of Cleopatra pacanele online

Să joci pacanele Heart of Cleopatra online poate părea complicat la prima vedere, însă nu este deloc așa. Jocul este unul modern și poate fi jucat inclusiv pe telefonul mobil, atât în mod portret cât și landscape, iar această precizare este utilă dacă vrei să maximizezi experiența de joc, deoarece în modul landscape ai o vizibilitate mai bună asupra grilei de joc. 

Revenind, indiferent de preferință, pentru a-ti încerca norocul la acest joc de pacanele cu speciale, trebuie doar să deschizi Heart of Cleopatra online pe dispozitivul preferat și să selectezi pariul de joc dorit. În cazul în care nu optezi pentru Autoplay, apasă start, iar simbolurile își vor face apariția pentru a forma combinatii câștigătoare.

Dacă ești cumva sceptic cu privire la modul de joc, atunci ai la dispoziție varianta demo Eye of Cleopatra pentru a testa jocul. Gratuit și fără cont, alături de alte pacanele, ai șansa de a te familiariza cu opțiunile de joc pentru a ști la ce să te aștepți atunci când decizi să joci Eye of Cleopatra pe bani reali.

Heart of Cleopatra mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.48% și o volatilitate de nivel ridicat, jocul de pacanele Heart of Cleopatra generează câștiguri mai rare, dar mai ridicate ca valoare și pot ajunge până la 10000x miza pariată.

La fel ca și în jocul de pacanele Gravity Bonanza, câștigurile Heart of Cleopatra se formează în cascadă, la combinații de simboluri identice, conectate între ele. Orice combinație câștigătoare dispare de pe ecran, iar spațiile rămase libere sunt ocupate de alte simboluri pentru a crea șanse suplimentare de câștig. Procesul este nelimitat și are loc până când pe interfață de joc nu se mai formează combinații de succes, moment în care are loc plata sumei realizate.

Simbolurile întâlnite în joc sunt reprezentative temei, iar pe role își vor face apariția scarabei și diferite elemente specifice culturii egiptene. Cel mai valoros simbol îl reprezintă scarabeul care plătește între 2x și 300x miza, la o combinație de 5, respectiv 15 sau mai multe simboluri identice.

Cu farmecul sau atemporal, frumoasa Cleopatra are rol de wild și contribuie la formarea combinațiilor câștigătoare prin înlocuirea celorlalte simboluri, cu excepția simbolului scatter, care este reprezentat de piramidă și activează runda bonus Heart of Cleopatra.

Bonus și rotiri gratuite Heart of Cleopatra

Jocul de pacanele Heart of Cleopatra dispune de 2 funcții speciale, pe care dacă reușești să le activezi, mărești considerabil câștigurile. Iată care sunt acestea:

  • Funcția Money Spots – spațiile rămase libere în urmă unei combinații câștigătoare care conține un simbol wild sunt marcate cu pete de bani, care adaugă multiplicatori de pană la x1024 pe locul în care au existat simbolurile wild. Multiplicatorul pornește de la x1 sau x2, iar de fiecare dată când un alt câștig cascadă este generat peste acesta, pata cu bani dublează multiplicatorul până la un maxim de x1024. Spațiile marcate primesc în mod aleatoriu sume de bani în valoare de până la 10x miza pariată, care vor fi înmulțite cu multiplicatorul obținut.
  • Rotiri gratuite Heart of Cleopatra – este funcția bonus care poate fi declanșată la apariția simbolurilor scatter pe role sau prin cumpărare, la plata sumei de 100x miza pariată. Obține 3, 4, 5, 6 sau 7 simboluri Bonus simultan pe role, iar runda bonus va începe cu 10, 12, 15, 20, respectiv 30 de rotiri gratuite Heart of Cleopatra. Runda poate fi redeclansata, iar funcția Money Spot rămâne activă până la terminarea rotirilor gratuite.

Joacă și tu pacanele Heart of Cleopatra online și descoperă modul inedit de formare a câștigurilor, iar cu puțin noroc, în runda bonus vei obține câștiguri considerabile!

Heart of Cleopatra slot review

Heart of Cleopatra este un joc de pacanele complex și dinamic în același timp, iar pentru a ajunge să descoperi jocul la adevărata sa valoare va trebui să te implici un pic. Deși modul de joc este simplu, unde tot ce trebuie să faci este să învârți rolele pentru a obține combinații câștigătoare, declanșarea funcțiilor speciale te poate derută puțin la început. Însă pe măsură ce avansezi cu rotirile, te vei obișnui în mod automat cu modul special de joc și nu doar că te vei bucura de multiplicatori imenși, dar vei obține și un număr mare de rotiri gratuite, care pot influența în mod pozitiv câștigurile.

Grafica jocului Heart of Cleopatra este una modernă, cu simboluri pline de culoare, care nu ies cu nimic în evidență față de cele întâlnite la alte jocuri de pacanele cu tema egipteană, însă cumva, acestea reușesc să impresioneze prin prisma câștigurilor pe care le generează. 

Cu toate acestea, noi considerăm că jocul de pacanele Heart of Cleopatra merită o încercare, chiar și din curiozitate! Iar dacă îți plac jocurile de pacanele inspirate din cultura Egiptului Antic, atunci te poți delecta și cu alte jocuri de pacanele precum Hand of Anubis sau Luxor Gold – Hold and Win pentru a descoperi noi oportunități de distracție.

Q&A Heart of Cleopatra

  • Jocul de pacanele Heart of Cleopatra a fost lansat de producătorul de jocuri de casino Pragmatic Play.

  • Deși numele se referă la regina Cleopatra, jocul de pacanele Heart of Cleopatra are o tema egipteană generală, inspirată din cultura Egiptului Antic.

  • Câștigul maxim Heart of Cleopatra este limitat la 10000x miza pariată.

  • Poți juca pacanele demo Heart of Cleopatra gratuit pe cazino.ro, în secțiunea dedicată jocurilor de pacanele.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.48%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role7
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Demi Gods 2 demo
Spinomenal

Demi Gods 2

fruits kingdom
Amusnet (EGT)

Fruits Kingdom

Nile Fortune demo gratis
Pragmatic Play

Nile Fortune

Joaca Magellan demo online
Amusnet (EGT)

Magellan

To top