lucky ladys charm deluxe

Lucky Lady’s Charm Deluxe Slot

Lucky Lady Charm Deluxe este un joc de păcănele cu un concept unic, rar întâlnit la alte sloturi online. Tema acestui joc este una idilică, cu o tematică roz și role albe, pe care simbolurile înscrise se pot vedea foarte clar. Lucky Lady’s Charm Deluxe Slot beneficiază de o rundă bonus de rotiri gratuite, în care câștigurile pot atinge cote fabuloase! Cu siguranță acest lucru iți va face cu ochiul, așa că pregătește-te să câștigi în mare stil la acest joc ca la aparate absolut magic!

Caracteristici 🔮 Lucky Lady’s Charm Deluxe

Acest joc de păcănele online cu 5 role, 3 rânduri și 10 linii variabile de câștig este produs de Novomatic. Jocul are și o poveste: Lucky Lady este în căutarea norocului, iar pentru acest lucru se folosește de diverse magii și amulete. Din acest motiv, în jocul de păcănele Lucky Lady’s Charm Deluxe vei întâlni fel și fel de elemente, precum trifoi cu patru foi, potcoave norocoase, buburuze, bănuți de aur, talismane, globuri de cristal (Scatter) și bineînțeles, Lucky Lady, care funcționează ca simbol Wild și îți va aduce 2x câștiguri de fiecare dată!

Rotiri Gratuite Lucky Lady Charm Deluxe

Ori de cate ori apar pe role 3 sau mai multe globuri de cristal, este activata runda de rotiri gratuite, in timpul careia toate castigurile sunt triplate! Mai mult, pot si castigate si extra rotiri gratuite daca in timpul rundei bonus vei intalni din nou globurile de cristal!

Mize și câștiguri Lucky Lady Charm

Acest joc de păcănele online are 10 linii de câștig variabile, o volatilitate ridicată și un RTP de 95,13%. Mizele pot varia intre 0.01 pe o singură linie de câștig și 50 pe 10 linii de câștig. Lucky Lady este simbolul Wild, care îți va dubla câștigurile ori de câte ori substituie un alt simbol. Pentru 5 Lucky Ladies, câștigurile sunt de 900x. De asemenea, pentru 5 globuri de cristal se acordă 500x, pentru buburuze și talismane 75x, pentru potcoavă 40x, iar pentru trifoi și bănuțul de aur se acordă 25x. Pentru simbolurile de cărți (9, 10, J, Q, K, A) se acordă între 10x și 12.5x pentru 5 elemente pe o linie de câștig.

Ce Jackpot are Lucky Lady’s Charm Deluxe Slot?

Chiar daca Lucky Lady Charm Deluxe nu are un Jackpot propriu-zis, marea atracție a acestui joc este runda bonus de rotiri gratuite, care îți va tripla orice câștig! De asemenea, poți folosi și funcția Gamble, care îți va dubla câștigurile ori de câte ori ghicești culoarea corectă (roșu/negru).

Pacanele online Lucky Lady Charm Deluxe

Cei care preferă sloturi online își pot încerca norocul cu Lucky Lady Charm, un joc cu câștiguri surprinzătoare! Mai mult, poți încerca și tu Lucky Lady’s Charm Deluxe Slot gratis, în versiunea demo, Lucky HOT sau Lucky Buzz, un slot cu volatilitate ridicata, dar cu poturi fabuloase, mai ales în timpul rundelor bonus!

Lucky Lady’s Charm Deluxe Slot Review

Nu știm exact dacă numele acestui slot ne-a adus norocul, însă după doar 20 de încercări am nimerit 3 globuri de cristal, care ne-au trimis în runda bonus de rotiri gratuite! Acolo, câștigurile sunt triplate, astfel că am multiplicat de câteva ori suma depusă inițial! Apreciem și faptul că simbolul Wild dublează câștigurile la diverse combinații, dar și că liniile de câștig pot fi alese, iar mizele au o varietate ridicată! Ne-ar fi plăcut să vedem un Jackpot Progresiv, iar tema cu roz nu este chiar preferata noastră, chiar dacă jocul ne-a adus mult noroc!

Lucky Lady’s Charm Deluxe Slot FAQ

  • Lucky Lady’s Charm Deluxe Slot este produs de Novomatic, fiind o adiție recentă (2019) pe lista lungă de sloturi online a acestuia.

  • Jocul are 10 de linii de câștig variabile, care sunt dispuse pe 5 role și 3 randuri.

  • Da, intră pe Cazino.ro și distrează-te nelimitat cu Lucky Lady’s Charm Deluxe Slot gratis.

  • Oricând apar 3 sau mai multe globuri de cristal se va declanșa o rundă bonus de 15 rotiri gratuite, timp în care toate câștigurile tale sunt triplate!


Un comentariu “Lucky Lady’s Charm Deluxe”

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 175

Nici un vot pana acum

| 1 comentariu la Lucky Lady’s Charm Deluxe
💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95.13%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele ca la aparate
📈 Linii10 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role3
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (Lucky Lady)
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet50
⬇️ Min Bet0.01

Mai multe Pacanele Demo

To top