Indian spirit deluxe

Indian Spirit

Lasă-te cuprins de spiritul de aventură și intră pe tărâmul viselor, în vasta preerie americană, unde indienii prietenoși sunt gata să te călăuzească către cele mai mari câștiguri. Indian Spirit Deluxe este dezvoltat de Greentube, fiind o continuare la originalul Indian Spirit, apărut în 2005. Cu un pot maxim de 1000x, runde bonus cu rotiri gratuite și o volatilitate ridicată, Indian Spirit Deluxe este gata să îți arate calea către succes!

Caracteristici Indian Spirit Deluxe

Jocul de pacanele Indian Spirit Deluxe urmează tradiția clasică a altor sloturi online, având 5 role dispuse pe 3 rânduri, cu 20 de linii fixe de câștig. Acest joc are o volatilitate ridicată și un RTP de 95,15%, care este puțin scăzut față de media pieței. Printre elementele prezente pe role putem găsi atât clasicele cărți de joc, de la 10 la A, precum și focuri de tabăra, canoe, arme tribale și șeful de trib. De asmenea, avem un simbol Wild (talismanul viselor), dar și un element Scatter (Vulturul).

Rotiri Gratuite Indian Spirit Deluxe

Ori de câte ori apar 3 sau mai multe simboluri Scatter (vulturul) pe role, se va activa o rundă bonus cu 10 rotiri gratuite! În plus, pe role vor fi adăugate extra simboluri Wild, dar și căpetenii de trib, pentru câștiguri mai dese și mai valoroase. Încearcă și tu acest bonus în versiunea Indian Spirit Deluxe Demo de pe site-ul nostru!

Mize si castiguri Indian Spirit Deluxe

În acest joc, mizele încep de la 0,01 și cresc până la 4, iar apoi se înmulțesc cu cele douăzeci de linii de câștig. Cel mai valoros simbol este șeful de trib, alături de talismanul viselor Wild, care îți vor aduce fiecare 50x, urmat de armele tribale cu 25x. Indianul în canoe și focul de tabăra aduc 20x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig, asul și popa 10x, dama și valetul 5x iar decarul 4x. Umple rolele cu șefi de tribi și talismane (mai ales în runda bonus, unde aceștia sunt din abundență) și te vei bucura de potul maxim de 1000x.

Ce Jackpot are Indian Spirit Deluxe?

În afară de potul de 1000x, acest joc nu oferă alt fel de Jackpot. Îți poți dubla însă câștigurile folosind funcția Gamble, chiar și de mai multe ori, însă va trebui să ghicești culoarea corectă a cărții, sau riști să pierzi potul câștigat în acea rundă.

Pacanele online Indian Spirit Deluxe

Dacă îți plac sloturile tematice cu indieni și funcții precum rotiri gratuite, Indian Spirit Deluxe este perfect pentru ține! Înainte de a încerca acest joc pe bani reali, în cazinourile din lista recomandată de noi, te poți antrena folosind versiunea Indian Spirit Deluxe Demo de pe Cazino.ro. Nu uită să încerci și Wolf Gold, un alt slot cu aceeași temă mistică, de la producătorul Pragmatic Play.

Indian Spirit Deluxe Review

Ne-au plăcut întotdeauna tematicile cu indieni, iar acest joc nu face excepție.  Indian Spirit Deluxe are o coloană sonoră foarte atrăgătoare și o grafică bine realizată. Ne place că avem parte de extra elemente în runda bonus, ceea ce conduce la câștiguri măricele, însă potul de 1000x ni se pare destul de mic, având în vedere volatilitatea ridicată a acestui joc. De asemenea, am fi vrut să vedem și alte bonusuri în timpul jocului standard, precum Hold and Spin.

Indian Spirit Deluxe FAQ

  • Intră pe Cazino.ro și încearcă gratuit Indian Spirit Deluxe Demo, cu un număr nelimitat de credite

  • Acest joc de pacanele online are 20 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 3 rânduri.

  • Ca să te bucuri de 1000x câștiguri, va trebui să umpli toate rolele cu șefi de tribi și/sau talismane

  • Găsești 3 sau mai multe simboluri Scatter vultur și vei avea parte de 10 rotiri gratuite, cu extra simboluri norocoase.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95.15%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (Talisman)
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet80
⬇️ Min Bet0.2

Mai multe Pacanele Demo

Crazy Cows pacanele demo
Play'n Go

Crazy Cows

Cyclops smash pacanele demo
Pragmatic Play

Cyclops Smash

Amazons battle
Amusnet (EGT)

Amazons Battle

Peaky Blinders pacanele demo
Pragmatic Play

Peaky Blinders

To top
X