Golden Sevens pacanele demo

Golden Sevens

Golden Sevens este unul dintre cele mai vechi jocuri de pacanele online de pe piața din România. Acesta este dezvoltat și oferit de către Greentube, un colos al jocurilor de cazino online.

În ziua de azi jocurile au devenit tot mai populare și mai tehnologizate și foarte multă lume a uitat de unde a plecat industria pacanelelor. Ne uităm cu drag la anii 2000, atunci când acest fenomen era în plină creștere și vedem în Golden Sevens un stil de joc care ne-a încântat atâta timp.

Cu siguranță, există sloturi mult mai atrăgătoare din punct de vedere grafic, precum Sizzling Hot sau 20 Super Hot, dar pacanelele clasice rămân cu siguranță un simbol. Providerul Greentube a încercat și reușit cu succes să reînvie dragostea jucătorilor pentru jocul clasic, cu ajutorul Golden Sevens.

Dacă nu ai prins vremurile de glorie când se jucau astfel de sloturi, încearcă și tu măcar o dată Golden Sevens pentru că nu știi ce pierzi.

Cum joci Golden Sevens pacanele online

În cazul în care ai prins în sălile de aparate fizice celebrele sloturi Novomatic unde jucai Sizzling Hot sau Șeptari, Golden Sevens este o copie fidelă a acestui joc. Tot ceea ce trebuie să faci este să dai drumul la rotiri și să te bucuri de adrenalină. Ține minte că la acest tip de jocuri câștigurile adevărate se realizează din dublaje.

Dacă ești obișnuit doar cu sloturile noi la care cumperi direct speciala, probabil că nu prea înțelegi despre ce este vorba în Golden Sevens. Asta nu este o problemă pentru că poți oricând încerca Golden Sevens demo, intrând pe una dintre platformele de pacanele demo dedicate. 

Golden Sevens mize, simboluri și câștiguri

Ajungem la partea cea mai frumoasă a acestei recenzii, în care vorbim despre câștiguri. Jocul Golden Sevens are un nivel de volatilitate mediu spre ridicat și oferă un RTP de 95.10%. Jocul se desfășoară pe un ecran cu 5 role și 3 linii, care compun 20 de linii de plată fixe. În cadrul jocului poți câștiga în orice moment și un jackpot.

Câștigurile se obțin în cel mai clasic mod posibil, începând de la cea mai din stânga rolă.  Pentru toate simbolurile în afară de cireșe este nevoie de 3 simboluri identice pe o linie de plată pentru a forma un câștig. Câștigul maxim posibil pe care îl poți obține într-o rotire este de 5,000x miza. Pe lângă acestea se adaugă și un jackpot, care are o valoare progresivă minimă de 10,000x miza și în care se adaugă 2% din toate pariurile.

Funcția de dublaj este de asemenea una diferită, mult mai clasică. Majoritatea jocurilor din ziua de azi au un dublaj de tip Roșu-Negru. Golden Sevens are o piramidă a dublajului, pe care poți să urci până la 10 poziții, iar fiecare îți dublează câștigul. Pur și simplu apeși butonul “Gamble” și vezi dacă ai câștigat – rudimentar, dar extrem de palpitant.

Un aspect foarte atractiv al jocului sunt modul în care sunt dezvoltate simbolurile. În loc să încerce o inovație stupidă prin care să strice frumusețea jocului, cei de la Greentube au optat pentru varianta clasică a simbolurilor. Orice jucător care a apucat să joace măcar în jurul anilor 2010 va retrăi cu drag acele vremuri și se va identifica prin acest joc.

Golden Sevens slot review

În mod clar există două opinii pe care le poți avea după ce citești acest review și încerci jocul. Fie vei spune că jocul este extraordinar și că te bucuri că l-ai descoperit, fie vei spune că este cel mai antic și neatrăgător slot care există. Totul depinde de stilul de joc pe care îl preferi și sloturile care îți plac.

Din punct de vedere tehnic însă, Golden Sevens online este un joc de pacanele impecabil. De asemenea, posibilitățile de câștig de 5,000x sau chiar 10,000x miza pentru un astfel de slot sunt incredibile. Dacă ți-a plăcut jocul, încearcă și Golden Sevens Deluxe pentru și mai multă adrenalină.

Q&A Golden Sevens 

  • Jackpotul Golden Sevens are o valoare minimă de 10,000x miza, la care se adaugă 2% din fiecare pariu realizat în joc.

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține într-o rotire la jocul de pacanele Golden Sevens este de 5,000x miza pariată.

  • Poți juca demo Golden Sevens gratuit și fără cont pe cazino.ro, unde vei găsi și alte jocuri de pacanele.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95.10%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterNu
🍀 WildNu
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Fire Hot 5 demo
Pragmatic Play

Fire Hot 5

Cyber Wolf demo
Endorphina

Cyber Wolf

20 Golden Coins
Amusnet (EGT)

 20 Golden Coins

To top