Magic 81 Lines pacanele demo

Magic 81

Magic 81 Lines este un joc de pacanele cu fructe ca la aparate ce rulează pe platforma GreenTube a celor de la Novomatic.

Jocul se desfășoară pe 3×4 role și are 81 de linii de formare a câștigurilor, iar modul de plata al acestora este de tipul All Pay.

Simbolurile își fac apariția pe un fundal negru și sunt specifice jocurilor de pacanele cu fructe si septari si te vor incanta atat vizual, cât și prin prisma castigurilor pe care le genereaza. 

Magic 81 online poate fi asemănat cu jocul de pacanele 27 Wins, unde septarii si simbolul special fac senzație la fiecare apariție și măresc considerabil câștigurile.

Jocul nu dispune de runda bonus, dar simbolul Magic 81 îți poate multiplica cu pana la x8 câștigul, atunci când face parte dintr-o combinație câștigătoare! In plus, ai șansa de a opta pentru runda de dublaj, dacă vrei sa ai parte de adrenalina la cote ridicate.

Joacă Magic 81 online și descoperă modul clasic de joc al acestui slot cu fructe ca la aparate, care te va captiva pe masura ce invarti rolele!

Cum joc Magic 81 pacanele online?

Jocul de pacanele Magic 81 are un simplu de joc și este adaptat pentru toate modurile de operare, devenind astfel ușor de utilizat de pe orice dispozitiv, inclusiv telefonul mobil. Pentru a juca acest joc de pacanele cu fructe și șeptari trebuie doar sa deschizi Magic 81 Lines pe dispozitivul preferat și sa selectezi pariul de joc dorit. Meniul este intuitiv, iar selecția va fi ușor de realizat. Apasă start și descoperă toate opțiunile de joc disponibile.

Joacă pacanele gratis 81 Magic demo pentru a te familiariza cu opțiunile disponibile, dar și pentru a vedea modul inedit de plata al câștigurilor generate pe 81 de linii de joc. Magic 81 gratis este disponibil alături de alte pacanele 7777 și nu ai nevoie de cont pentru a testa😉

Magic 81 mize, simboluri și câștiguri

Magic 81 slot online are un RTP de 96.06% si o volatilitate de nivel mediu, iar castigurile variază și pot fi pariate în runda de dublaj. 

Intervalul de selecție a mizei este generos și sunt disponibile 81 de linii de joc. Castigurile se formează la combinații de 3 sau 4 simboluri identice, iar plata se realizează de la stânga la dreapta, indiferent de apariția simbolurilor pe role, deoarece acest joc de pacanele 7777 dispune de modul de plata All Pay.

Simbolurile sunt reprezentative jocurilor de pacanele cu fructe și șeptari, deci pe role își vor face prezenta fructe precum cireșe, lămâi, portocale, prune, dar si struguri, pepeni, lingou BAR si cifra 7. În materie de câștiguri, poți obține sume de pana la 160x miza pariata, daca reusesti sa obtii o combinatie 7777 pe interfata de joc.

Logo-ul jocului Magic 81 este un simbol special si are rol de wild, ajutând la formarea combinatiilor câștigătoare, prin înlocuirea celorlalte simboluri. In plus, acesta alocă un multiplicator de pana la x8 câștigului obtinut daca face parte din combinația câștigătoare generata.

Bonus si rotiri gratuite Magic 81

Fără simbol scatter sau runda bonus de rotiri gratuite, jocul de pacanele Magic 81 Lines te va surprinde cu un simbol special, care mareste considerabil castigurile.

Cu simbolul Magic 81 poți mari câștigul cu x2, x4 sau x8, dacă obții 1, 2 sau 3 simboluri magic într-o combinație câștigătoare. 

In plus, poți opta pentru dublarea castigului obținut în urma unei rotiri, datorita functiei speciale Gamble.

Magic 81 Lines este un joc de pacanele ca la aparate cu fructe, iar dacă intuiești corect culoarea cărții ce urmează a fi întoarsă, atunci poți multiplica de pana la 5 ori câștigul, însă dacă alegi greșit, suma obținută se va reduce la 0, iar jocul de baza se va relua.

Iar dacă vrei sa ai parte de o serie limitata de rotiri gratuite, atunci joacă demo Magic 81 gratuit și vei profita de aceleași opțiuni de joc ca atunci când decizi sa joci pe bani reali acest joc de pacanele cu fructe ca la aparate!

Magic 81 slot review

Magic 81 Lines este un joc de pacanele clasic, care iese în evidenta cu modul de plata al castigurilor generate.

Cu 81 de linii de formare a câștigurilor, plata acestora se realizeaza la combinatii de simboluri identice, oriunde la apariția pe role. Nu exista runda bonus sau funcții speciale, dar dispui de un simbol Magic 81 care multiplica castigul cu x2, x4 sau chiar x8, în funcție de apariția pe role.

Modul de joc este simplu, iar regulile usor de inteles, așa ca joacă Magic 81 pacanele 7777 și descoperă simplitatea jocului! Iar dacă ești pasionat de jocuri mai complexe, atunci îți sugerăm sa incerci și Fruitopolis sau Fire Joker, pentru a descoperi mai multe opțiuni de distracție.

Q&A Magic 81

  • Magic 81 Lines este un joc de pacanele marca Novomatic, care ruleaza pe platforma GreenTube.

  • Jocul de pacanele Magic 81 nu dispune de o runda bonus, dar are un simbol special Magic 81 care multiplica cu pana la x8 câștigul obținut.

  • Pe cazino.ro, în secțiunea pacanele gratis poți juca demo Magic 81 Lines gratuit direct pe telefonul mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95.06%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii81
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role4
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa
To top
X