27 wins pacanele egt

27 Wins

27 Wins este un joc ca la aparate clasice de la EGT, în stilul tradițional al pacanelelor cu fructe. Întreg jocul se desfășoară pe role 3×3, cu 27 de linii de câștig, la fel ca și alte sloturi de la EGT precum Supreme Hot. Nu lăsa însă tematica clasică să te păcălească! 27 Wind abundă de simboluri speciale și funcții precum Mystery Win, Gamble sau Jackpot Progresiv. Încearcă și tu acest joc de pacanele cu fructe de la EGT și cu siguranță nu vei fi dezamăgit!

Caracteristici 27 Wins

Jocul se prezintă cu un RTP foarte apropiat de medie, de 95,96%, și o volatilitate scăzută. 27 Wins se desfășoară pe 3 role și 3 rânduri, având, precum îi spune și numele, 27 de linii de câștig. Printre simboluri regăsim atât un Wild, cât și un Scatter, precum și clopoței, septari și multe fructe suculente: mere, struguri, pepeni, prune, cireșe, portocale și lămâi. Găsește 3 simboluri Scatter oriunde pe ecran și vei declanșa un câștig misterios. Poți folosi funcția Gamble pentru a-ți dubla câștigurile, iar la fiecare rotire ai o șansă aleatorie să se activeze Jackpotul Progresiv cu Cărți Misterioase, caracteristic jocurilor de pacanele EGT.

Rotiri Gratuite 27 Wins

Jocul nu dispune de rotiri gratuite, însă poți încerca oricând versiunea 27 Wins Demo de pe Cazino.ro, cu un număr nelimitat de credite fictive.

Mize și câștiguri 27 Wins

Mizele acestui joc de pacanele cu fructe urmăresc formatul clasic EGT, variind de la 10 la 200 pentru o rotire. Mecanica jocului este una diferită, deoarece nu există linii fixe de câștig, astfel că va trebui să găsești minim un simbol de același fel pe fiecare rola pentru o combinație care se plătește. Elementul Wild (pălăria de Joker) substituie orice simbol, iar în același timp se plătește cu 50x atunci când apare pe toate cele 3 role. Găsește 3 simboluri Scatter (27 Wins) și vei declanșa automat un câștig misterios, cu o miză care variază între 25x și 100x. Septarii și clopoțeii se plătesc cu 30x pentru o combinație de 3, merele și strugurii cu 10x, pepenii și prunele cu 4x iar portocalele, lămâile și cireșele cu 2x. Umple însă ecranul de Jokeri și vei avea parte de un câștig de 1350x, sau pentru ecranul plin de septari sau clopoței, câștigi 810x miza. Nu uita să folosești și funcția Gamble pentru a-ți dubla câștigurile, până la limita de 35x.

Ce Jackpot are 27 Wins?

În materie de Jackpot, 27 Wins oferă atât un pot de 1350x la combinația de 3×3 Jokeri, cât și un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase, care se poate declanșa aleatoriu după fiecare rotire. Odată activat, jucătorului îi sunt prezentante 12 cărți, din care trebuie să aleagă 3 care aparțîn aceleiași suite (Treflă, Caro, Cupă sau Pică). Când jucătorul găsește 3 cărți din aceeași suită, jocul se încheie și se acordă premiul corespunzător suitei respective, afișat în partea de sus a ecranului.

Pacanele cu fructe 27 Wins

Orican ai poftă să joci sloturi online cu fructe, alege 27 Wins de la EGT! Încearcă și versiunea de pacanele cu fructe gratis 27 Wins Demo de pe Cazino.ro, înainte de a juca pe bani reali în cazinourile din lista recomandată de noi.

27 Wins Review

Aflat pe poziția 68 în topul pacanelelor din România, acest joc se numără cu siguranță printre preferatele multor amatori de sloturi online. Pe noi, însă, nu ne-a impresionat foarte mult grafica, deși efectele special sunt bine realizate. De asemenea, nu există o coloana sonoră, iar efectele de sunet sunt cele clasice, ca la aparate mecanice. Ne place că există o funcție de Mystery Win, Gamble și un Jackpot Progresiv, însă am fi apreciat dacă am fi avut și rotiri gratuite sau o funcție Hold and Spin.

27 Wins FAQ

  • Site-ul Cazino.ro oferă un număr nelimitat de credite fictive pentru varianta 27 Wins Demo.

  • Acest joc de pacanele cu fructe are 27 de linii de câștig, dispuse pe 3 role și 3 rânduri.

  • Da, poți juca 27 Wins pe bani reali în lista de cazinouri online recomandate, pe care o găsești pe Cazino.ro

  • 27 Wins este produs de EGT, dezvoltator de renume cu jocuri precum Burning Hot sau Shining Crown.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.96%
⚡VolatilitateMică
🃏 Tip jocPacanele cu fructe EGT, Pacanele online
📈 Linii27
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role3
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet200
⬇️ Min Bet10

Mai multe Pacanele Demo

Beast Mode demo
Relax Gaming

Beast Mode

Ice Valley pacanele online
Amusnet (EGT)

Ice Valley

To top