Pacanele burning hot 7777

Burning Hot Demo

Dacă iți fac cu ochiul sloturile online care conțin un mix de fructe și de simboluri norocoase, atunci jocul de păcănele Burning Hot online se numără cu siguranță printre preferatele tale! Poți juca Burning Hot demo direct pe site, sau îți poți încerca norocul pe bani reali la unul dintre cazinourile din lista pe care ți-am pregătit-o! Rata de câștig este una ridicată, iar numeroasele combinații de fructe și simboluri, precum și două elemente scatter (stea și dolar) îți vor aduce profituri remarcabile. În plus, jocul dispune și de un element Wild, trifoiul cu patru foi (shamrock), care apare pe rolele 2, 3 sau 4 și transformă toate elementele de pe role (mai puțin pe cele scatter) în trifoi!

Caracteristici Burning Hot EGT

Jocul de păcănele Burning Hot dispune de 5 linii de câștig (3 orizontale și 2 în formă de A și V) pentru combinațiile de minim 3 elemente pe cele 5 role. Cea mai bună combinație este dată de 77777, care îți garantează o rată de câștig de x3000! Jocul de tip păcănele cu fructe Burning Hot EGT are o rată de RTP de 96,45%, peste media sloturilor online, precum și o variație mică-medie. Abundența de fructe, precum pepeni, cireșe, lămâi, portocale și struguri, dar și alte simboluri precum clopoțeii sau steluțele norocoase îți pot aduce câștiguri substanțiale încă de la prima rotire! Cu toate acestea, premiul cel mare este dat de șeptarii norocoși, astfel încât o linie de 77777 îți poate aduce 60000 de credite! De asemenea, nu lipsesc nici funcțiile gamble, precum și bonusul progresiv Jackpot Cards!

Rotiri Gratuite Burning Hot online

Chiar dacă varianta pe bani reali a jocului de păcănele cu fructe Burning Hot EGT nu oferă bonusuri cu rotiri gratuite, te poți antrena folosind varianta Burning Hot Demo de pe site! De asemenea, la fiecare rotire ai șansa de a activa runda bonus Jackpot Cards, care, după câștigarea unui mini joc, îți poate aduce bonusuri considerabile!

Mize și câștiguri Burning Hot EGT

Pentru jocul de tip păcănele cu fructe Burning Hot, miza variază între 5 și 100 de unități, cu un factor maxim de multiplicare de x3000 pentru liniile câștigătoare de 5 șeptari. În plus, există și liniile de cate 3 fructe (din care pepenii și strugurii aduc cele mai multe puncte), clopoțeii, precum și liniile de scatter (x100 pentru 3 steluțe sau x500 pentru 5 simboluri dolar). Îți poți dubla câștigurile folosind și funcția gamble, însă doar pentru câștigurile mai mici de x175.

Jackpot Burning Hot online

La fel ca și în cazul altor păcănele cu fructe, Burning Hot oferă un jackpot de x3000 la o linie câștigătoare de 5 șeptari, sau o șansă la rotire pentru câștigarea bonusului progresiv Jackpot Cards!

Pacanele cu fructe Burning Hot

Profită de liniile câștigătoare ale jocului de tip păcănele cu fructe Burning Hot și alege unul dintre cazinourile online, pentru a juca pe bani reali. Poți juca și 20 Burning HOT Demo, 40 Burning Hot demo dar si Burning Hot 100 tot aici pentru a-ți face o idee despre seria de jocuri Burning Hot EGT, cu un număr infinit de rotiri demo. Descoperă și tu placerea de a vedea cum izbucnesc în flacări liniile câștigătoare și distrează-te non-stop cu pacanelele Burning Hot de la EGT!

Burning Hot Review

Deși pare simplist la prima vedere, Burning Hot online este un joc ca la aparate cu multe simboluri și bonusuri. Avantajele Burning Hot sunt rata ridicată de câștig, funcțiile Gamble și Bonusurile progresive Jackpot Cards, precum și efectele grafice, de fructe în flacări atunci când obții o linie câștigătoare. Jocul de păcănele cu fructe Burning Hot EGT are puține dezavantaje, dintre care putem aminti jackpotul de șeptari cu un factor de multiplicare de doar x3000, sau faptul că funcția gamble este valabilă doar pentru câștigurile de x175 sau mai mici.

Burning Hot FAQ

  • Jocul de păcănele cu fructe Burning Hot conține 5 linii de câștig, dintre care 3 orizontale și două în formă de A, respectiv V.

  • Burning Hot EGT are o rata de castig de 96,45% RTP, mai ridicata decat a altor tipuri de sloturi online din aceeasi categorie.

  • Poți juca versiunea Burning Hot Demo direct la noi pe site, apăsând pe “clic pentru a începe jocul”.

  • Da! Chiar sub versiunea demo, poți apăsa pe butonul “Joacă pe bani” pentru afișarea listei de cazinouri online unde poți juca Burning Hot!

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 176

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.45%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (trifoi cu patru foi)
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet100
⬇️ Min Bet5

Mai multe Pacanele Demo

To top
seven casino pacanele fara depunere