100 Burning Hot pacanele gratis

100 Burning Hot

Cu o colecție impresionantă de jocuri lansate, EGT Amusnet interactive adaugă un nou slot seriei Burning Hot și lansează 100 Burning Hot, un joc de pacanele care păstrează linia clasică de joc, dar aduce mai multe șanse de câștig.

Jocul păstrează caracteristicile esențiale ale jocurilor precedente și Burning Hot 100 uimește cu aceleași simboluri de fructe, septari și simboluri norocoase, doar ca se modifica grila pe care se pot forma câștigurile și efectele utilizate.

Cu 4×5 role de joc amplasate pe un fundal negru, apariția simbolurilor însoțite de efecte spectaculoase dau o nota de rafinament jocului care aduce câștiguri substanțiale pe 100 de linii pe care se pot plasa pariurile.

Câștigul maxim 100 Burning Hot este dat de combinatia 77777, îndrăgita de mulți jucatori și ajunge la 3000x miza pariata!

Prezenta funcției gamble te poate ajuta sa valorifici câștigurile, iar jackpotul de tip progresiv va mari intensitatea jocului de fiecare data când alegi sa joci!

Cum joc Burning Hot 100 online?

Cu un mod simplu de joc, tot ce trebuie sa faci pentru a juca 100 Burning Hot este sa deschizi jocul pe dispozitivul preferat și sa selectezi opțiunile specifice modului personal de joc. Odată realizate, apasă start și bucura-te de un joc clasic de pacanele cu fructe, septari si trifoi care aduce câștiguri consistente și te incanta cu o grafica de senzație.

100 Burning Hot mize, simboluri și câștiguri 

Cu un RTP de 95.89% și o volatilitate de nivel mediu, castigurile Burning Hot 100 sunt generate in intervale medii de joc și au valori ridicate. Cu 5 opțiuni posibile de selecție a mizei și a liniilor de joc, 100 Burning Hot slot este accesibil tuturor categoriilor de jucători, începători sau chiar experimentati în tainele jocurilor de noroc.

Plata castigurilor se realizeaza de la stanga la dreapta,suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc. Cu 100 de linii posibile, castigurile sunt generate la orice combinatie de 3 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe rolele de joc, iar simbolurile fac senzatie de fiecare data cand îsi fac aparitia pe interfata de joc.

Definite 3D și bine conturate, simbolurile ard in flacari la fiecare combinatie castigatoare Burning Hot. 

Septarii aduc potul cel mare de 3000x miza pariata, la o combinatie de 77777, iar fructele fac deliciul acestui joc, atat vizual cat și prin prisma câștigurilor oferite. Strugurii și pepenii genereaza castiguri maxime de 500x miza, iar ciresele, lamaile, prunele sau portocalele mențin câștigurile pana la 100x miza pariata. Nu trebuie uitat simbolul reprezentat de clopotel care poate aduce castiguri de pana la 200x miza.

Cu 2 simboluri scatter, reprezentate de semnul dolar și stea, jocul de păcănele 100 Burning Hot te va incanta de fiecare data cand aceste simboluri îsi fac aparitia pe role datorită castigurilor pe care le genereaza.

Trifoiul cu 4 foi este simbolul wild și aduce noroc de fiecare data cand apare pe rolele 2,3 sau 4. Acesta are puterea de a se extinde pe întreaga rola pentru a forma combinatii uimitoare de castig, iar efectele redate sunt surprinzătoare de fiecare data. 

Bonus și rotiri gratuite 100 Burning Hot

Orice castig mai mic de 35x miza poate fi pariat în runda de risc, dacă alegi sa utilizezi funcția gamble. Alegerile corecte vor multiplica câștigurile, în timp ce orice alegere greșită le reduce la 0.

Testeaza-ti abilitatile cu Burning Hot 100 demo și te poți bucura în același timp și de o serie nelimitata de rotiri gratuite. Este gratuit și nu ai nevoie de cont pentru a juca, aici gasesti toate jocurile de pacanele gratis populare. Mai mult decât atât, te familiarizezi cu opțiunile de joc înainte de a juca Burning Hot 100 pe bani reali.

Jackpot 100 Burning Hot

100 Burning Hot jackpot este asociat cu jackpotul de tip progresiv specific jocurilor de pacanele EGT.

Structurat pe 4 nivele, jackpotul este vizibil pe ecranul de joc, deasupra rolelor, iar fiecare nivel este marcat de un simbol al cartilor de joc. 

Suma fiecărui jackpot crește cu fiecare rotire efectuata, iar declanșarea are loc aleatoriu în timpul jocului de baza.

Dacă un nivel al jackpotului este activat, atunci jocul se oprește și pe ecran vor fi afișate 12 cărți cu fata în jos, moment în care trebuie sa efectuezi alegeri până când 3 cărți cu același simbol sunt dezvăluite. Simbolul ales va indica nivelul jackpotului activat și suma aferentă acestuia, care se adaugă balantei tale din cont.

Pentru a declanșa jackpotul 100 Burning Hot trebuie doar sa pariezi, căci indiferent pe ce miză alegi sa joci, fiecare rotire te aduce mai aproape de șansa activării unuia din cele 4 nivele ale jackpotului progresiv.

Burning Hot 100 review

Cu doar 5 role de joc și 100 de linii de câștig, jocul de pacanele cu fructe și trifoi 100 Burning Hot menține linia clasică de joc și impresionează cu simbolurile definite 3D care îsi fac aparitia într-o maniera elegantă pe rolele de joc.

Ar fi fost minunat ca măcar unul din cele 2 simboluri scatter sa activeze o functie speciala sau o runda bonus, însă va trebui sa ne mulțumim doar cu un mod simplu de joc care aduce un câștig maxim de 3000x miza și șansa de a activa unul din cele 4 jackpoturi progresive.

Daca iti plac jocurile clasice de pacanele cu fructe și șeptari, atunci seria Burning Hot, Burning Hot 20 sau Burning Hot 40 se potriveste acestui stil de joc, iar daca cauti adrenalina și castiguri din runde bonus, atunci acceptă provocarea Endorphina și joacă 100 Zombies, un joc de pacanele cu tema speciala.

Q&A 100 Burning Hot

  • Jocul de păcănele 100 Burning Hot are un câștig maxim de 3000x miza pariata la apariția pe role a unei combinatii 77777. De asemenea, jocul oferă și șansa de a castiga unul din cele 4 jackpoturi progresive.

  • Optimizat jocului pe orice dispozitiv, Burning Hot 100 lines poate fi jucat de pe telefonul mobil pe cazino.ro, în secțiunea pacanele online. Poți juca demo 100 Burning Hot gratuit și tot aici poți verifica lista cazinourilor care oferă acces la Burning Hot 100 pe bani reali.

  • Jocul de păcănele 100 Burning Hot are un RTP de 95.89%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 13

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.89%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu septari
📈 Linii100 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Hugo pacanele demo
Play'n Go

Hugo

Sweet Bonanza Pacanele gratis
Pragmatic Play

Sweet Bonanza

To top
X
pacanele gratis 100 rotiri Game World