100 Zombies - Endorphina
Click pentru a începe jocul
  Joc la Cazino

  Nota: 4.5 / 5. Voturi: 4

 • Furnizor: Endorphina
 • RTP: 96%
 • Linii: 100
 • Role: 5
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Scatter: Da
 • Wild: Da
 • Jackpot: Nu
 • Variatie: Medie-Mare

100 Zombies

Un experiment științific nereușit transforma omenirea în zombies și devine tema perfectă din jocul de păcănele 100 Zombies lansat de producătorul de jocuri Endorphina.

Descoperă o aventura de zile mari și vânează atât ciudatele creaturi zombies cât și câștigurile multiple care se pot forma pe 100 de linii, datorită combinațiilor câștigătoare de simboluri identice, de apariția simbolului Wild stivuit, de runda bonus dar și runda de risc.

Actiunea 100 Zombies are loc pe 4×5 role, iar interfața jocului este plasată pe un fundal cu un oraș învăluit în ceață verde, care împreuna cu apariția simbolurilor pe role fac ca jocul sa redea o experienta unica, atât prin prisma câștigurilor oferite cât și a modului de joc relativ ușor.

Trăiește o aventura de zile mari marca Endorphina, vaneaza zombies și aduna castiguri într-un joc de pacanele online care promite o experienta unica de joc! Tot de la acelasi producator, incearca si 3 Thunders, un joc clasic de pacanele cu fructe si septari si vezi care se incadreaza in preferintele tale de joc.

Cum joc păcănele online 100 Zombies demo?

Pe interfața de joc, în partea de jos se pot observa butoane care, prin selecție, setează numărul de linii de joc (20,30,50 sau chiar 100), valoarea monedei utilizate (0.001-10000) care tot prin selecție determina și miza (1-100) cu care se formează combinațiile câștigătoare. 

Joacă 100 Zombies demo pentru a te familiariza cu interfața de joc și pentru a găsi combinația de joc potrivită. Alături de alte pacanele online poate fi jucat gratuit și fără cont!

Optimizat jocului pe orice dispozitiv, tot ce trebuie sa faci pentru a juca 100 Zombies slot este sa alegi dispozitivul preferat, deschizi jocul, selectezi combinația potrivită cu care plasezi pariul și apesi start/spin pentru a începe vânătoarea de câștiguri!

100 Zombies mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96% și un nivel mediu de volatilitate, castigurile 100 Zombies sunt frecvente. Acestea se formează la apariția pe role a 3 sau mai multe simboluri identice, plata castigurilor realizându-se de la stânga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc.

Simbolurile neobișnuite se încadrează perfect în jocul de păcănele cu zombies și apariția lor pe role formează câștiguri generoase.

În lupta pentru supremație, lupta se da între serif ajutat de o fata curajoasa și un luptător numai bun sa țină piept creaturilor zombies reprezentate de un polițist, asistenta și un jucător de baseball. Toate aceste simboluri redate într-o maniera inedită se îmbina perfect cu simbolurile reprezentate de cărțile de joc și împreuna generează combinații câștigătoare cuprinse între 0.10x miza și 6x miza, în funcție de valoarea pariului plasat.

Simbolul Wild este reprezentativ, marcat cu sânge (roșu) și apare pe role stivuit. O combinatie de 5 simboluri wild pe rolele de joc plătește 10x miza. Wild substituie toate simbolurile, cu excepția simbolului scatter, și are rol important în formarea câștigurilor 100 Zombies. 

Simbolul scatter, plătește oriunde la apariția pe role a 3 sau mai multe simboluri, este marcat cu scatter scris verde și activează runda bonus.

Bonus și rotiri gratuite 100 Zombies

Simbolul scatter, în combinatie de 3 sau mai multe pe ecranul de joc, declanșează 10 rotiri gratuite, iar apariția pe role în timpul rundei a simbolului wild stivuit (in coloana) ofera sansa castigurilor colosale. Rotirile gratuite pot fi redeclansate prin apariția altor 3 simboluri scatter pe role, moment în care se adăuga alte 10 rotiri adiționale celor existente.

Dacă alegi sa dublezi castigurile, tot ce trebuie să faci este sa intri in runda de risc. Din cărțile afișate cu fata în jos, alege o carte cu valoare mai mare decat cea existentă pe ecran, iar castigurile revin contului tău. Prin repetarea procesului poți castiga pana la 10x suma pariata, dar, fiind o runda de risc care tine de noroc, in acelasi timp poti pierde totul. Așa că fii inspirat în alegerile făcute! Incearca-ti norocul cu 100 Zombies demo gratuit, unde îți va fi mai ușor sa pierzi și în același timp te vei bucura de castiguri mari 😉

100 Zombies slot review

100 Zombies este un joc de păcănele special prin tema abordată și oferă acces la runda bonus de rotiri gratuite în timpul căreia simboluri Wild stivuite își pot face apariția pentru a forma câștiguri de senzație. Faptul ca rotirile gratuite pot fi redeclansate este un avantaj, iar runda de risc este un mare plus, permițând dublarea castigurilor de pana la 10x.

Chiar și în modul de joc turbo efectele și coloana sonoră păstrează calitatea jocului, ceea ce demonstrează ca 100 Zombies este un joc de păcănele online bine realizat.

Tema 100 Zombies slot este inspirată din poveștile cu zombies, iar grafica impecabilă alături de coloana sonoră vibrantă creează un joc de păcănele online numai bun de încercat. Tu ce parere ai? 

Q&A 100 Zombies

 • După cum numele sugerează, jocul de pacanele online 100 Zombies are 100 de linii de castig. În funcție de preferință pot fi setate la 20, 30, 50 sau chiar 100.

 • Alături de alte pacanele gratis, pe cazino.ro poti juca 100 Zombies gratuit și fara cont. Tot aici gasesti disponibila și lista propusa cu cazinouri care oferă acces la 100 Zombies slot pe bani reali.

 • Jocul de pacanele online 100 Zombies are un RTP de 96%

Pareri, opinii si comentarii de la jucatori
Subscribe
Notify of
0 comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate cometariile