Taxe și Impozite la Cazino Online în România

Veniturile obținute din jocuri de noroc desfășurate în format online pe teritoriul Romaniei sunt impozabile conform legii. Așadar, în funcție de sumele pe care le câștigi, va trebui să plătești un anumit procent. Acest procent este calculat în funcție de pragurile de impozitare în care te încadrezi.

Aceste 3 praguri valabile pentru 2024 sunt stabilite la fiecare retragere astfel:

 • Până la 10.000 de lei – 3% din suma câștigată
 • Între 10.000 de lei şi 66.750 de lei – 300 de lei plus 20%
 • Peste 66.750 de lei – 11.650 de lei plus 40%

Calculator impozit jocuri de noroc

💸 Sumă de retras
RON

Întrucât legislația este una relativ greoaie, iar termenii folosiți nu sunt cei mai prietenoși, experții noștri ți-au pregătit un set de instrucțiuni referitoare la taxele și impozitele pe care trebuie să le plătești atunci când joci la cazino online în România. Totuși, pentru a te asigura că toate informațiile pe care le ai sunt corecte, îți recomandăm să arunci și o privire peste legislația în vigoare.

Primele modificări în ceea ce privește legislația din țara noastră au avut loc în anul 2015, când a fost înființat Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (abreviat O.N.J.N.). Scopul aceste entități a fost de a supraveghea întreaga activitate a operatorilor economici care oferă servicii de jocuri de noroc publicului larg. Totodată, în parteneriat cu Agenția Națională de Administrare Fiscală (abreviat A.N.A.F.), O.N.J.N. a pus la punct un proiect de lege care să reglementeze modul în care trebuie să funcționeze cazinourile online.

Așadar, a fost introdusă licența necesară funcționării în mod legal, precum și anumite impozite obligatorii. Totuși, legislația în vigoare la momentul respectiv includea anumite proceduri problematice, care au fost rezolvate pe parcursul existenței O.N.J.N. în țara noastră. 

Impozit pe venit din jocuri de noroc online de la 1 august 2022

Conform noii legislației în vigoare elaborată în dublă partidă de către reprezentanții ANAF și ONJN, impozitarea veniturilor obținute din jocuri de noroc în țara noastră se face ținând cont de 3 praguri de impozitare.

 • Pragul 1 – retrageri în valoare totală mai mică de 10 000 de RON.
 • Pragul 2 – retrageri cu valoare totală situată între 10 000 RON și 66 750 RON.
 • Pragul 3 – retrageri în cuantum total mai mare de 66 750 RON.
Sumă retrasă% reţinut la sursă
Până la 10.000 de lei
3%
Între 10.000 de lei şi 66.750 de lei
300 de lei plus 20%
Peste 66.750 de lei11.650 de lei plus 40%
*Impozitele se calculeaza la fiecare retragere.
 • Pentru retrageri de până la 10.000 RON – Impozitul este 3% aplicat la suma totală retrasă.În cazul pragului 1 de impozitare, impozitul este stabilit la valoarea de 3%. Așadar, dacă vei retrage 2 000 de RON, vei plăti un impozit în valoare de 60 RON.
 • Pentru retrageri cuprinse între 10.000 RON și 66.750 RON – Impozitul este de 300 RON plus 20% aplicat la diferența dintre suma totală retrasă și 66.750 RON. Va trebui să plătești o sumă fixă de 300 RON plus 20% din diferența de sumă retrasă. Așadar, dacă retragi 50.000 RON, vei plăti 300 RON plus 8.000 RON (20% din 40.000 RON). Adica pentru o retragere de 50.000 RON platesti un impozit de 8.300 RON.
 • Pentru retrageri peste 66.750 RON – Impozitul este 11.650 RON plus 40% aplicat la diferența dintre suma totală retrasă și 66.750 RON. Suma fixă pe care trebuie să o plătești se ridică la valoarea de 11.650 RON plus 40% din diferența de prag. Astfel, pentru o retragere în valoare de 100.000 RON, va trebui să plătești 11.650 RON plus 13.300 de RON. Adica pentru o retragere de 100.000 RON platesti un impozit de 24.950 RON.

Exemplu calcul impozit jocuri de noroc din 01 august 2022

Recomandăm retragerile pana în 10.000 Lei pentru că Impozitul datorat se determină la fiecare plată conform Art. 110 – Determinarea impozitului aferent veniturilor din premii și din jocuri de noroc și se reține la sursă la fiecare transfer de pe platforma de joc în contul bancar sau similar.

Exemplu 1
Sumă retrasă: 5.000 lei
5.000 lei: 3% reţinuţi ca taxă = 150 lei
Impozit total = 150 lei
Sumă acordată jucătorului = 4.850 lei

Exemplu 2
Sumă retrasă: 20.000 lei
10.000 lei: 3% reţinuţi ca taxă = 300 lei
10.000 lei: 20% reţinuţi ca taxă = 2.000 lei
Impozit total = 2.300 de lei
Sumă acordată jucătorului = 17.700 lei

Impozit reținut la sursă în România

Chiar dacă lucrurile par puțin complicate, nu trebuie să te sperii. Încă din anul 2018, toate impoziturile pe venituri obținute din jocuri de noroc în țara noastră sunt reținute la sursă. Asta înseamnă că operatorul economic care oferă astfel de servicii publicului larg trebuie să calculeze, să rețină și să vireze în numele jucătorilor toate sumele aferente impozitului pe jocuri de noroc. 

Scopul acestei proceduri este de a elimina evaziunea fiscală. Înaintea introducerii acestei proceduri de către A.N.A.F., foarte mulți jucători din România jucau la cazinouri online fără să declare veniturile obținute. Se estimează că Statul Român a înregistrat o pagubă în valoare de cel puțin 50 de milioane de lei vechi din cauza acestor probleme de procedură. 

Partea bună a acestor proceduri constă în faptul că poți reduce impozitul plătit. Tot ce trebuie să faci este să procesezi castigurile prin intermediul mai multor tranzacții de valoare mai mică. Așadar, dacă ai un câștig total în valoare de 500 000 de RON, nu îți recomandăm să îi retragi pe toți odată. Dacă vei face mai multe retrageri de valoare mai mică, vei putea reduce suma impozitată. 

Taxa pe viciu – 2% comision la depunere

Încă din anul 2019 a fost introdusă prin intermediul legislației în vigoare o nouă taxă. Aceasta a fost denumită generic taxa pe viciu și are ca scop descurajarea cetățenilor români de la a mai participa la jocuri de noroc. Practic, toate depunerile efectuate de jucători în conturile de jocuri de noroc online sunt comisionate de către operatorii economici cu 2%.

Astfel, dacă depui 100 de RON în contul tău de cazino online, vei primi doar 98 de RON cu care să te joci. Suma oprită sub formă de comision este transferată instantaneu către Trezoreria Națională. La momentul actual nu există niciun mod în care să poți evita această taxă. 

Comisionul de 2% la depunere la cazino online se aplică indiferent de metoda de plată. Fie că plătești cu ajutorul unui card bancar (VISA sau MasterCard) sau folosești un portofel electronic (Neteller, Skrill sau PaySafeCard), va trebui să plătești această taxă. 

Anumite metode de plată includ taxe suplimentare aplicabile transferurilor către și dinspre cazinouri online. Spre exemplu, Skrill taxează cu până la 3% toate tranzacțiile efectuate către platforme care se ocupă cu jocuri de noroc. Scopul acestui comision este de a descuraja utilizarea metodei de plată în aceste segment, întrucât înainte era foarte des folosită pentru evaziune fiscală și obținerea de avantaje.

Cele mai mici comisioane la cazino online

Pentru a te bucura de cele mai mici impozite și comisioane la cazinouri online din țara noastră, este foarte important să alegi o metodă de plată potrivită. Există foarte multe posibilități din care poți alege atunci când vine vorba de efectuarea de depuneri sau solicitarea de retrageri din contul tău de cazino online. 

Majoritatea cazinourilor acceptă cel puțin 6 metode de plată diferite. Dintre acestea, cele mai populare sunt transferurile bancare, cardurile bancare de debit și portofelele electronice. Dacă vrei să plătești cât mai puține comisioane, îți recomandăm să utilizezi un card bancar de debit pentru a procesa toate tranzacțiile. 

Astfel, tot ce va trebui să plătești este impozitul de 2% la fiecare depunere și impozitul pe venituri obținute din jocuri de noroc. Nu ai alte taxe suplimentare aplicate de către procesatorul de plăți. Așadar, te vei putea bucura de banii tăi fără prea multe calcule făcute în prealabil. 

eWallet vs. Card Bancar – Comisioane mai mici

În comparație cu portofelele electronice, cardurile bancare îți permit să sari peste diferite service fee-uri pe care le-ai plăti atunci când folosești Skrill, Neteller sau Paysafecard. Totodată, anumite cazinouri online din țara noastră nu îți permit să revendici diferite bonusuri (inclusiv bonus de bun venit / bonus la prima depunere) atunci când folosești un portofel electronic. 

Așadar, cardurile bancare sunt cea mai bună soluție dacă îți dorești să ai acces la toate facilitățile unui cazino online, fără a fi nevoie să plătești comisioane suplimentare. Totuși, ține cont de faptul că timpul de procesare a tranzacțiilor poate să ajungă până la 72 de ore lucrătoare, atunci când procesatorul de plăți se confruntă cu un volum foarte mare de solicitări. Totuși, dacă așteptarea nu este o problemă pentru tine, comisioanele portofelelor electronice ți se pot părea nejustificat de mari. 

Totuși, te rugăm să ai în vedere faptul că și cardurile bancare au anumite comisioane de administrare pe care trebuie să le plătești. Aceste taxe diferă de la o bancă la alta. Spre exemplu, majoritatea băncilor din țara noastră percep un comision de administrare anuală a cardului (în valoare totală de aproximativ 10 RON), precum și taxe variabile pe care trebuie să le plătești la anumite acțiuni. În funcție de pachetul de client pe care îl oferă banca la care ai cont, va trebui să plătești un anumit procent din suma pe care o retragi de la bancomatele altei bănci. 

Toate informațiile referitoare la taxele aferente cardului tău bancar sunt menționate în mod transparent în contractul pe care l-ai semnat odată cu deschiderea contului tău la banca respectivă. Pentru mai multe detalii, te poți adresa reprezentanților băncii sau poți consulta direct înțelegerea scrisă pe care ai semnat-o. 

Concluzie – Impozit jocuri de noroc

În concluzie, există două taxe principale de care trebuie să ții cont atunci când joci la cazinouri online în țara noastră. Acestea sunt taxa pe viciu și impozitul pe venituri obținute din jocuri de noroc. Prima taxă are o valoare fixă de 2% din suma depusă, iar impozitul se situează între 1% și 25%, în funcție de suma pe care o retragi.

Pentru mai multe detalii referitoare la modalitatea de impozitare a veniturilor obținute din jocuri de noroc online, îți recomandăm să arunci o privire peste legislația în vigoare în țara noastră. În cazul în care ai nelămuriri cu privire la termenii folosiți în legislație, te poți adresa atât reprezentanților A.N.A.F., cât și reprezenanților O.N.J.N. pentru clarificări. Poți face asta prin intermemdiul metodelor de contact menționate pe site-urile oficiale ale celor două entități guvernamentale.

Cazinouri online cu retrageri rapide

Las Vegas Casino Online

Las Vegas Casino

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 243

Nici un vot pana acum

 • 100% până la 3.000 RON
 • 531 rotiri gratuite
Joacă aici Vezi detalii și oferte

Bonus La verificarea contului

Ofertă fără depunere ce constă în bonus cu rotiri gratuite cash, fără depunere și fără rulaj din care poți câștiga bani reali.

bonus icon
 • 333 Rotiri Gratuite
 • Rotiri Gratuite: 333 la Shining Crown
 • Fără depunere

Cum obții acest bonus

 • Deschide un cont nou prin oferta de aici
 • Confirma-ți identitatea cu un act valabil pe teritoriul României
 • Revendică bonus 333 Rotiri gratuite Shining Crown, fără depunere și fără condiții de rulaj!

Pro

 • Bonusul nu necesită depunere
 • Nu necesită rulaj
 • Validarea contului se face rapid

Contra

 • Rotirile gratuite sunt valabile doar 3 zile după validare
 • Pentru a retrage caștigurile e necesară o depunere de minim 20 RON

Parerea noastră: Da, primești bonus 333 rotiri gratuite, te poți distra și testa cazinoul Las Vegas, însă pentru a retrage caștigurile e necesară o depunere de minim 20 RON.

Cerințe rulaj Bonus   Fără rulaj

Cerințe rulaj Rotiri   Fără rulaj

Depunere minimă   Fără depunere

Tip Bonus   La verificarea contului

Bonus La primele 3 depuneri

bonus icon
 • 100% până la 3.000 RON + 231 Rotiri Gratuite
 • Rotiri Gratuite: 231 la Gates of Olympus, Sweet Bonanza, Dog House Megaways
 • Depunere minimă: 50 RON
 • Pentru prima depunere primești Bonus 100% din valoarea depunerii, până la 1.000 lei și 77 Rotiri la Gates of Olympus
 • Pentru a doua depunere primești Bonus 100% din valoarea depunerii, până la 1.000 lei și 77 Rotiri la Sweet Bonanza.
 • Pentru a treia depunere primești Bonus 100% din valoarea depunerii, până la 1.000 lei și 77 Rotiri Gratuite la The Dog House Megaways.

Exemplu bonus: Pentru prima depunere de 500 Lei, vei primi un bonus de 500 lei și 77 Rotiri Gratuite.

Exemplu bonus: Pentru a doua depunere de 300 lei, vei primi un bonus de 300 lei și 77 Rotiri Gratuite.

Exemplu bonus: Pentru a treia depunere de 1500 lei vei primi un bonus de 1000 lei și 77 Rotiri Gratuite.

Cerințe rulaj Bonus   34x

Cerințe rulaj Rotiri   Fără rulaj

Depunere minimă   50 RON

Tip Bonus   La primele 3 depuneri

MozzartBet casino

Mozzart Casino

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 160

Nici un vot pana acum

 • Bonus de până la 2024 RON
 • 200 Rotiri Gratuite
Joacă aici Vezi detalii și oferte

Bonus De bun venit

Bonus de Bun Venit 100% până la 2024 Lei și 200 de Rotiri Gratuite

bonus icon
 • 100% până la 2024 Lei și 200 Rotiri
 • Rotiri Gratuite: 200 la Curse of Werewolf Megaways
 • Cod
  Bonus
 • Depunere minimă: 45 RON

Deschizi cont, faci o depunere folosind codul bonus MOZ100, profiți de Bonus

Bonusul va fi activat în cont imediat după depunere și poate fi utilizat doar în secțiunea Cazino. Valoarea maximă de caștiguri generate cu bonusul, ce poate fi retrasă la finalul întrunirii cerințelor de rulaj, este de 5 ori suma bonusului primit.

Cerințe rulaj Bonus   x40

Cerințe rulaj Rotiri   x35

Depunere minimă   45 RON

Tip Bonus   De bun venit

Bonus Bonus Pariuri Sportive

⚽ Bonus pariuri Sportive

bonus icon
 • 200% până la 1.750 RON
 • Depunere minimă: 50 RON

Valoarea maxima a bonusului este diferentiata dupa cum urmeaza:
– pentru prima depunere, valoarea maxima a bonusului este de 250 LEI;
– pentru a doua depunere, valoarea maxima a bonusului este de 500 LEI;
– pentru a treia depunere, valoarea maxima a bonusului este de 1.000 LEI;

Cerințe rulaj Bonus   2x, cota min. 1.2

Depunere minimă   50 RON

Tip Bonus   Bonus Pariuri Sportive

Million Casino Online

Million Casino

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 289

Nici un vot pana acum

 • 100% până la 5450 RON
 • 800 rotiri gratuite
Joacă aici Vezi detalii și oferte

Bonus De bun venit

Completezi formularul de înregistrare și bifezi că ești de acord să primești informații referitoare la bonusuri sau oferte promoționale, selectezi bonusul preferat și depui minim 70 RON la prima alimentare a contului nou creat

bonus icon
 • 1500 Ron + 625 Rotiri Gratuite
 • Rotiri Gratuite: 625 la Jocuri EGT
 • Depunere minimă: 70 RON

Prima depunere: 100% la depunere între 70 și 299 RON + 100 Rotiri Shining Crown
A doua depunere: 80% la depunere între 70 și 299 RON + 75 Rotiri Super 20
A treia depunere: 75% la depunere între 70 și 299 RON + 100 Rotiri 40 Almighty Ramses II
A patra depunere: 50% la depunere între 70 și 299 RON + 100 Rotiri Grace of Cleopatra
A cincea depunere: 25% la depunere între 70 și 299 RON + 125 Rotiri Vampire Night

Cerințe rulaj Bonus   25x, 30x, 35x

Cerințe rulaj Rotiri   25x, 30x, 35x

Depunere minimă   70 RON

Tip Bonus   De bun venit

Bonus VIP

Completezi formularul de înregistrare și bifezi că ești de acord să primești informații referitoare la bonusuri sau oferte promoționale, selectezi bonusul preferat și depui minim 300 RON la prima alimentare a contului nou creat

bonus icon
 • 5450 RON + 800 Rotiri Gratuite
 • Rotiri Gratuite: 800 la Jocuri EGT
 • Depunere minimă: 300 RON

Prima depunere: 100% la depunere între 300 și 1500 RON + 200 Rotiri Diamond Plus
A doua depunere: 80% la depunere între 300 și 1500 RON + 100 Rotiri 27 Wins
A treia depunere: 75% la depunere între 300 și 1500 RON + 150 Rotiri 5 Dazzling H.
A patra depunere: 50% la depunere între 300 și 1500 RON + 100 Rotiri Great 27
A cincea depunere: 25% la depunere între 700 și 3500 RON + 250 Rotiri 40 Super Hot

Pachetele de bonusuri sunt incompatibile între ele, iar toate bonusurile de bun venit și rotirile gratuite expiră în termen de 120 de ore de la primire dacă nu sunt activate la timp. Bonusul la al treilea depozit și toate bonusurile ulterioare necesită verificarea contului, iar coeficientul de câștig este de 10x (de exemplu, dintr-un bonus de 1000 RON, poți câștiga maximum 10000 RON)

Cerințe rulaj Bonus   25x, 30x, 35x

Cerințe rulaj Rotiri   25x, 30x, 35x

Depunere minimă   300 RON

Tip Bonus   VIP

Bonus Verificarea contului

Bonus la verificarea identității

bonus icon
 • Rotiri Gratuite la Verificare
 • Rotiri Gratuite: 300 sau 60 Rotiri la Million Fruits Deluxe, African Heart, Winged Tale
 • Fără depunere
 • Accesează contul
 • Încarcă în secțiunea Verificare o copie a actului de identitate care să includă numărul tău personal de identificare (CNP)
 • Alege bonusul preferat și joacă pacanele gratis

În momentul în care procesul de verificare este finalizat, primești 300 rotiri gratuite Million Fruits Deluxe cu miza de 0.21 RON/rotire , 60 rotiri gratuite African Heart cu miza de 1RON/rotire sau un joc bonus la Winged Tale cu miza de 0.60 RON/rotire • Poate fi revendicat un singur bonus, care expiră după 168 ore • Fiecare bonus are o cerință de rulaj 45x

Cerințe rulaj Rotiri   45x

Depunere minimă   Fără depunere

Tip Bonus   Verificarea contului

Bonus Roata norocului

În fiecare zi, învârți Roata și ai șansa de a câștiga premiul principal – Bonusul Jackpot de 1,000,000 de RON.

bonus icon
 • Premii de până la 1.000.000 RON
 • Depunere minimă: 125 RON

❗Pentru a debloca butonul “ROTIȚI ROATA”, e necesară o depunere de minim 125 RON. Este disponibilă o singură învârtire pe zi.

Cerințe rulaj Bonus   1x ,15x, 25x, 30x (în funcție de premiul câștigat)

Depunere minimă   125 RON

Tip Bonus   Roata norocului

Player casino Online

Player Casino

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 92

Nici un vot pana acum

 • Bonus pana la 2000 RON
 • 777 Rotiri gratuite
Joacă aici Vezi detalii și oferte

Bonus Verificarea contului

Încarcă o copie a cărții de identitate, iar la finalizarea procesului de verificare, primești 111 rotiri gratuite Big Bass Bonanza sau 30 RON pariu gratuit. Beneficiezi doar de o singură ofertă, care se activează prin cod bonus

bonus icon
 • 111 Rotiri gratuite sau 30 RON Pariuri
 • Rotiri Gratuite: 111 la Big Bass Bonanza
 • Cod
  Bonus
 • Fără depunere
 • Deschizi un cont
 • Încarci o copie a cărții de identitate și așteapți emailul de confirmare care atestă verificarea
 • Introduci în sectiunea “Cod Bonus” 111BBB pentru a revendica rotiri gratuite sau 30Pariu pentru a obține un pariu gratuit

Cerințe rulaj Bonus   9x, cotă min. 1.8

Cerințe rulaj Rotiri   50x

Depunere minimă   Fără depunere

Tip Bonus   Verificarea contului

Bonus De bun venit

Pachet de bun venitPrima depunere: 100%, până la 900 LEI + 111 Rotiri Gratuite Burning Hot A doua depunere: 100%, până la 700 LEI + 111 Rotiri Gratuite Shining Crown A treia depunere: 100%, până la 400 LEI + 222 Rotiri Gratuite Dice & Roll A patra depunere: 333 Rotiri Gratuite 20 Super Hot

bonus icon
 • Până la 2000 RON + 777 Rotiri Gratuite
 • Rotiri Gratuite: 777 la Burning Hot, Shining Crown, Dice & Roll, 20 Super Hot
 • Coduri
  Bonus
 • Depunere minimă: 50 RON
 • Deschizi un cont
 • Folosești cod bonus WELCOME1, WELCOME2, WELCOME3, WELCOME4 la primele 4 depuneri de minim 50 RON
 • Joci cu până la 2000 RON bonus și 777 rotiri gratuite

Primești progresiv până la 2000 RON bonus în numerar și 777 rotiri gratuite cu miza de 0.20 RON/rotire dacă înregistrezi un cont, pe care ulterior îl alimentezi.  Beneficiezi de un bonus de 100% în numerar în limita a 900 RON, 700 RON, respectiv 400 RON dacă folosești cod bonus WELCOME1, WELCOME2 și WELCOME3 la primele 3 depuneri de minim 50 RON. Suplimentar, obții și 111 rotiri gratuite Burning Hot, 111 rotiri Shining Crown și 222 rotiri Dice & Roll. Mai depui 50 RON folosind cod bonus WELCOME4, iar 333 rotiri gratuite 20 Super Hot se vor adăuga automat în cont.

Cerințe rulaj Bonus   35x

Cerințe rulaj Rotiri   40x

Depunere minimă   50 RON

Tip Bonus   De bun venit

Bonus Pariuri Sportive

Bonus Pariuri SportivePrima depunere: 100% Bonus până la 300 RON A doua depunere: 100% Bonus până la 250 RON A treia depunere: 100% Bonus până la 250 RON

bonus icon
 • 100% Bonus până la 800 RON
 • Coduri
  Bonus
 • Depunere minimă: 50 RON
 • Deschizi un cont
 • Folosești cod bonus PARIURI1, PARIURI2 și PARIURI3 la primele 3 depuneri de minim 50 RON
 • Plasezi primul pariu la evenimente sportive

Codurile PARIURI1, PARIURI2 și PARIURI3 garantează bonus de 100% până la 800 RON, la primele 3 depuneri de minim 50 RON, dacă ești nou înscris pe platforma de joc. Condițiile de rulaj sunt de 12x, iar pariurile sportive vor avea cota minima de 1.80

Cerințe rulaj Bonus   12x, cotă min. 1.8

Depunere minimă   50 RON

Tip Bonus   Pariuri Sportive

Game world casino online

Game World Casino

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 75

Nici un vot pana acum

 • 100% până la 3500 RON
 • 300 ROTIRI GRATUITE
Joacă aici Vezi detalii și oferte

Bonus De bun venit

Prima depunere: 100% Bonus până la 1500 RON + 50 Rotiri Gratuite Gates of Olympus Extra la prima depunere de minim 100 lei jucatorul primeste 100 FS – 20 FS pe zi timp de 5 zile A doua depunere: 50% Bonus până la 1000 RON + 100 Rotiri gratuite Royal Secrets (EGT) A treia depunere: 100% Bonus până la 1000 RON + 50 Rotiri Gratuite Sweet Bonanza

bonus icon
 • Până la 3500 RON Bonus + 300 Rotiri Gratuite
 • Rotiri Gratuite: 300 la Gates of Olympus, Royal Secrets, Sweet Bonanza
 • Depunere minimă: 100 RON
 • Deschizi un cont
 • Selectezi bonusul din fereastra de depunere și depui minim 100 RON la primele 3 depuneri utilizând cardul bancar
 • Joci cu bonus de până la 3500 RON, iar suplimentar primești progresiv 300 rotiri gratuite la fiecare etapă a bonusului

La fiecare alimentare a contului cu minim 100 RON la primele 3 depuneri, primești progresiv în cont până la 3500 RON, în funcție de valoarea sumei depuse. Suplimentar, la fiecare etapă a bonusului obții și Rotiri Gratuite la Gates of Olympus, Royal Secrets, Sweet Bonanza

 

Cerințe rulaj Bonus   35x

Cerințe rulaj Rotiri   30x

Depunere minimă   100 RON

Tip Bonus   De bun venit

Bonus Verificarea contului

La Game World Casino primești • 100 Rotiri Gratuite Burning Hot Clover Chance la verificarea numărului de telefon și a adresei de e-mail + validarea contului (KYC)

bonus icon
 • 100 Rotiri Gratuite
 • Rotiri Gratuite: 100 la Burning Hot Clover Chance
 • Fără depunere
 • Deschizi un cont
 • Verifici numărul de telefon și adresa de e-mail
 • Încarci o copie a actului de identitate și aștepți confirmarea validării printr-un pop-up în contul de joc
 • Revendici 100 rotiri gratuite fără depunere la Burning Hot Clover Chance

Cerințe rulaj Rotiri   40x

Depunere minimă   Fără depunere

Tip Bonus   Verificarea contului

Unibet Casino

Unibet Casino

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 383

Nici un vot pana acum

 • Bonus 100% până la 1.000 RON
 • 200 Rotiri CASH
Joacă aici Vezi detalii și oferte

Bonus De bun venit

bonus icon
 • 100% până la 1000 RON Bonus + 200 Rotiri Gratuite Cash
 • Rotiri Gratuite: 200 la Reel Star, Big Bass Bonanza, Fire Joker
 • Depunere minimă: 25 RON
 • Deschizi un cont
 • Depui minim 25 RON
 • Joci cu bonus de 100%, la care se adauga extra rotiri gratuite

Bonusul de 100% până la 1000 RON se alocă în cont, imediat după ce ai efectuat o primă depunere de minim 25 RON, iar rotirile gratuite vor fi primite pe parcursul a 5 zile lucrătoare de la data primei depuneri, din două in două zile

Cerințe rulaj Bonus   x35

Cerințe rulaj Rotiri   Fără rulaj

Depunere minimă   25 RON

Tip Bonus   De bun venit

Bonus Pariuri Sportive

Bonus Pariuri Sportive

bonus icon
 • 100% Pariu fără Risc de până la 300 RON
 • Rotiri Gratuite: 200 la Reel Star, Big Bass Bonanza, Fire Joker
 • Depunere minimă: 25 RON
 • Înregistrezi și validezi un cont de jucător
 • Depui minim 25 RON
 • Plasezi primul pariu la evenimentele sportive preferate

Poți obține un bonus de bun venit de 100% Pariu fără Risc de până la 300 RON pentru prima depunere, după ce suma depusă a fost rulată cel puțin o dată la pariurile pre-meci pe cote de minim 1.40. Extra 200 de Rotiri Gratuite pentru Casino, în primele 5 zile lucrătoare de la data primei depuneri

Cerințe rulaj Bonus   3x, cota min. 1.4

Cerințe rulaj Rotiri   Fără rulaj

Depunere minimă   25 RON

Tip Bonus   Pariuri Sportive

To top
X