pacanele big bass bonanza

Big Bass Bonanza

Azi este o zi perfectă pentru pescuit, nu-i așa? Iar dacă ai de gând să prinzi “prada” cea mare, nu uita că Big Bass Bonanza îți acordă premii în bani, nu doar în popularitate. Uită de poveștile cu “monștri” pe care ți le spun prietenii la bere, deoarece la Big Bass Bonanza ai șanse uriașe să “mulinezi” câștiguri colosale. Așadar, asigură-te că prinzi în plasă miză cea uriașă, deoarece Big Bass Bonanza abundă de super câștiguri! Iar dacă îți place acest joc, încearcă și Big Bass Splash demo , Big Bass Bonanza Megaways, Bigger Bass Bonanza, Big Bass Amazon Xtreme din aceiasi serie sau Floating Dragon de la același producător, dar cu o tema orientală.

Caracteristici Big Bass Bonanza

Dezvoltat de Pragmatic Play, Big Bass Bonanza este un joc de pacanele online cu o tema pescărească, astfel că vei întâlni o abundență de simboluri precum plute, lansete, cutii cu momeala sau libelule. Jocul se desfășoară pe 5 role și 3 rânduri, având 10 linii fixe de câștig. Big Bass Bonanza are un RTP variabil de 95,67% – 96,71% și o volatilitate medie-ridicată, iar câștigul maxim poate fi atins în runda bonus, având 2100x. Jocul are un simbol Scatter, iar când jucătorul găsește minim 3 astfel de simboluri, se declanșează runda bonus de rotiri gratuite. În timpul rundei bonus, există și un element Wild (pescarul), care îți poate aduce un multiplicator de până la 10x. Chiar dacă nu există o funcție Gamble sau un Jackpot progresiv, Big Bass Bonanza este unul din acele sloturi online care te va ține ocupat ore întregi!

Rotiri Gratuite Big Bass Bonanza

La Big Bass Bonanza, marea atracție este runda bonus, poate și pentru că nu există alte funcții speciale. Pentru a beneficia de rotiri gratuite Big Bass Bonanza, va trebui să nimerești 3, 4 sau 5 simboluri Scatter, care îți vor aduce 10, 15, respectiv 20 de rotiri bonus. Elementul Wild (pescarul) apare doar în runda bonus și colectează toți peștii de pe ecran, care au o valoare aleatorie. În plus, toți pescarii găsiți se adună în partea de sus a ecranului, iar fiecare al 4-lea pescar îți acordă 10 rotiri gratuite și crește multiplicatorul, întâi cu 2x, apoi cu 3x, iar în final cu 10x, când găsești toți cei 12 pescari.

Mize si castiguri Big Bass Bonanza

În privința mizelor, Big Bass Bonanza vine cu o gama variată, potrivită atât “pescarilor” amatori, cât și experților. Poți alege de la 1 la 10 fise pe linie, fiecare cu o valoare de la 0,04 la 10. În timpul jocului normal, simbolul cel mai bine plătit este pluta, cu 200x, urmat de lansetă cu 100x. Libelula și cutia cu momeli aduc 50x, iar peștii (de orice fel) aduc 20x. Cărțile de joc (A, K, Q, J, 10) aduc 10x. Poți observa însă că peștii au și o valoare aleatorie înscrisă pe simbol. Aceste valori sunt adunate în timpul rundei bonus, atunci când apare pescarul și colectează toți peștii de pe ecran. Cu cât găsești mai mulți pescari, cu atât șansa de a multiplica toate câștigurile sunt mai mari, putând să ajungă chiar și la 10x!

Ce Jackpot are Big Bass Bonanza?

Big Bass Bonanza nu are un Jackpot propriu zis, însă acest joc de pacanele online cu volabilitate ridicată prezintă un pot de 2100x miza. Poți câstiga acest pot doar în runda bonus, dacă găsești toți pescarii și ai astfel un multplicator de 10x.

Pacanele online Big Bass Bonanza

Puține lucruri se pot compara cu senzația de relaxare pe care o aduce pescuitul, iar Big Bass Bonanza se asigură că vei avea parte de cele mai plăcute momente. Încearcă versiunea Big Bass Bonanza Demo de pe site-ul nostru și pregătește-te să prinzi marea captură pe bani reali în cazinourile online pe care ți le recomandăm!

Big Bass Bonanza Review

Acest joc vine cu o tema specială pe care noi o apreciem foarte mult. Runda bonus de rotiri gratuite și emoția trăită atunci când nimerim pescarii fac ca Big Bass Bonanza să se numere printre preferatele noastre. Ne-ar fi plăcut să vedem însă și alte bonusuri, precum Gamble, iar grafica, deși este foarte plăcută la prima vedere, devine obositoare după câteva ore, mai ales că fundalul nu este foarte animat.

Big Bass Bonanza FAQ

  • Site-ul Cazino.ro oferă un număr nelimitat de credite fictive pentru versiunea Big Bass Bonanza Demo

  • Acest slot online are 10 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 3 rânduri

  • Cei norocoși pot obține 10, 15 sau chiar 20 de rotiri gratuite Big Bass Bonanza dacă găsesc 3, 4 respectiv 5 elemente Scatter pe role

  • Intră pe Cazino.ro, unde poți găsi atât versiunea demo, cât și o lista a cazinourilor unde poți juca Big Bass Bonanza pe bani reali.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 41

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.71%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip joc Pacanele online
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet1000
⬇️ Min Bet0.04

Mai multe Pacanele Demo

Alice Cooper and the Tome of Madness demo pacanele
playngo

Alice Cooper and the Tome of Madness

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Joacă
Temple Tumble demo gratis

Temple Tumble

Nota: 4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Joacă
Cyclops smash pacanele demo

Cyclops Smash

Nota: 4.9 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

Joacă
Route of Mexico pacanele gratis
egt

Route of Mexico

Nota: 4 / 5. Voturi: 15

Nici un vot pana acum

Joacă
To top