Starlight Princess

Starlight Princess

Pragmatic Play lansează Starlight Princess, un joc de pacanele cu speciale asemanator jocului Sweet Bonanza, cu mod de joc colapsabil și miză specială, factori de multiplicare și rotiri gratuite.

Jocul se desfășoară pe 5×6 role de joc și are la bază elemente de basm. Prințesa își face apariția pe ecranul de joc încă de la început pentru a te susține și a te ghida cu bagheta sa magică spre castiguri senzaționale, in timp de simbolurile reprezentate de pietre prețioase îți încânta privirile și plătesc oriunde pe rolele de joc.

Joacă Starlight Princess și vei avea parte de o experienta de poveste specială!

Starlight Princess demo

Aici poți încerca gratuit Starlight PrincessÎncearcă Starlight Princess gratuit pe site-ul nostru. și nu Nu ai nevoie de cont pentru a juca, iar castigurile și efectele te vor face sa te simți ca la aparate. După ce experimentezi suficient și decizi ca vrei sa joci pe bani, alege un cazino din lista propusă și continua seria câștigurilor de poveste.

Adaptează povestea modului tău de joc și urmează calea câștigului garantat!

Mize, simboluri și câștiguri Starlight Princess

Castigurile mari se datorează unui RTP de 96.5% și o volatilitate ridicată. 

Pentru a juca trebuie sa selectezi miza cu care vrei sa joci, și sa apeși start/spin, iar castigurile nu vor înceta sa te uimească. 

Pietrele prețioase în diferite forme și culori impresionează la fiecare apariție și aduc câștiguri substanțiale.

Colecționează nestemate și aduna comori! Castigurile decente sunt date de simbolul pietrei galbene, urmată de cea turcoaz, verde, albastra și rosie, în timp ce nestematele marcate cu simboluri precum stea, inima, luna și soare aduc câștiguri substanțiale

Pe tot parcursul jocului pot apărea simboluri multiplicator cu o valoare cuprinsă între 2x și 500x. Simbolul este reprezentat de o inima cu aripi și coroana și este în diferite culori (verde, albastru, roz, portocaliu). 

Mod de joc colapsabil

Starlight Princess nu are linii de castig, plățile realizându-se la orice combinație de 8 sau mai multe simboluri identice care apar oriunde pe ecranul de joc. După ce se reține suma câștigată într-un tabel vizibil pe ecranul de joc, elementele din combinația câștigătoare dispar, simbolurile necâștigătoare coboară pe role, iar spațiile libere sunt înlocuite cu alte simboluri, dând astfel șansa unor noi câștiguri. De fiecare data când apare un castig, acesta este înregistrat în tabelul de pe interfața de joc, suma totala fiind adăugată contului în momentul în care nu mai apar combinații câștigătoare. Acesta este modul colapsabil care nu este limitat și mărește șansa câștigurilor extraordinare.

Mod miza specială 

O caracteristică specială a jocului este dată de faptul ca multiplicatorul de miză are 2 opțiuni care confera doua moduri diferite de joc. Prin alegerea multiplicatorului de miză 25x este dublată șansa ca runda rotirilor gratuite sa fie activata, mai multe simboluri scatter pot apărea pe rolele de joc, iar optiunea de a cumpara rotiri gratuite este dezactivata.

Sansa de a cumpara rotiri gratuite este posibila la alegerea multiplicatorului de miză 20x. Acestea pot fi declansate la plata sumei de 100x miza jucata și sunt activate instant din jocul de baza.

Rotiri gratuite Starlight Princess

Apariția prințesei pe ecranul de joc, care are rol de scatter te va ajuta sa activezi seria rotirilor gratuite. O combinație de 4 sau mai multe simboluri scatter pe rolele de joc declanșează 15 rotiri gratuite. Simbolul multiplicator își poate face oricând apariția, iar șansa câștigului maxim de 5000x miza este mai aproape ca oricand. Dacă în timpul rotirilor apar combinatii castigatoare însoțite de simbolul multiplicator, atunci valoarea afișată de simbol este adaugata la multiplicatorul total, la finalul rundei, suma castigata fiind fabuloasă.

Rotirile gratuite se joacă cu role speciale și dacă în timpul rundei apar alte 3 simboluri scatter oriunde pe ecranul de joc, atunci 5 rotiri adiționale vor fi adăugate jocului.

Bagheta magică îți poate aduce câștigul maxim, așa ca lasa-te cuprins de magia jocului și mergi în căutarea prințesei.

Starlight Princess review

Starlight Princess este un joc de pacanele care te va tine ocupat cateva ore bune. Are incluse funcții speciale care creeaza un mod de joc inedit și aduce castiguri mari. 

Grafica jocului este decentă, simbolurile utilizate fiind parte din poveste. Nestematele stralucesc și aduc castiguri, printesa declanșează rotirile gratuite, iar bagheta magică luminează ecranul de joc cu simboluri multiplicatoare. 

Deși ne-ar fi bucurat, Starlight Princess nu are jackpot inclus, dar aduce un câștig maxim de 5000x miza jucată, datorită funcțiilor speciale, ceea ce nu e rău pentru un joc de păcănele. Lipsa funcției gamble este un minus, dar modul miza speciala te face sa uiti de acest lucru. Sansa de a cumpara rotiri gratuite este un mare plus al jocului, așa ca te poți bucura oricand de aceasta runda.

Dacă ai încercat Gates of Olympus, vei putea observa asemănarea izbitoare a acestor jocuri, ambele având aceleași funcții speciale care aduc castiguri senzaționale. Deși unii ar considera acest lucru un dezavantaj, noi credem ca este un avantaj prin prisma faptului că poți alege ce varianta ți se potrivește.

Tu ce parere ai? Lasă-ne un comentariu cu opinia ta!

Q&A Starlight Princess

  • Starlight Princess este un joc de pacanele cu speciale datorită modului de joc colapsabil, a modului de miză specială și a rotirilor gratuite.

  • Da, pe cazino.ro găsești disponibila varianta Starlight Princess gratis optimizata jocului pe telefon.

  • Dacă este atins câștigul maxim de 5000x miza jucată, atunci runda se termina, câștigul maxim 5000x este plătit, toate modurile speciale se pierd și jocul începe din nou.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 61

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.5%
⚡VolatilitateMedie-Mare

Mai multe Pacanele Demo

To top
X
Winboss casino bonus fără depunere