Wisdom of Athena demo

Wisdom of Athena

Wisdom of Athena este un joc de păcănele cu tematică grecească antică, în care coloana sonoră te trimite în mijlocul imperiului grecesc, dezvoltat de către providerul Pragmatic Play, un titan în industria jocurilor de cazino.

Wisdom of Athena face parte dintr-o categorie de jocuri de păcănele aparte, introdusă pe piață tocmai de cei de la Pragmatic. În această categorie se numără și alte jocuri celebre, cum ar fi: Gates of Olympus sau Sweet Bonanza.  

În practică, jocul este o reinterpretare a celebrului slot Gates of Olympus, dar cu o tentă clasică grecească, care face ca acest slot să devină și mai atrăgător.

Pasionații de sloturi online pot juca acest joc într-un format de 6×5 linii, la care se adaugă o caracteristică inovatoare unică, cu încă o linie suplimentară în partea de sus. Această linie are simbolurile blocate, fiind numerotată astfel: 1, 3, 6, 9, 12 și 15. În cadrul fiecărei rotiri, simbolurile se vor debloca atunci când se înregistrează numărul de câștiguri consecutive înscrise. În timpul jocului de bază, fiecare învârtire nouă duce la reblocarea liniei speciale.

La fel ca și în cazul celorlaltor jocuri oferite de către Pragmatic Play și Wisdom of Athena păcănele online oferă funcția de cumpărare a bonusului. În mod normal, bonusul se declanșează atunci când pe ecran apar 4 sau mai multe simboluri bonus.

Dacă te-am făcut curios și vrei să știi cum ajungi să câștigi de până la 5000x miza, citește mai departe articolul.

Cum joci Wisdom of Athena pacanele online?

Orice pasionat de jocuri de pacanele online Pragmatic Play poate juca cu ușurință Wisdom of Athena pacanele online. Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi cazinoul tău online favorit și să verifici dacă aceștia au în selecție providerul Pragmatic Play. După ce ai verificat prezenta jocului, doar trebuie să te loghezi în cont și să trăiești o aventură grecească antică adevărată.

În cazul în care ești un începător în jocurile de cazino sau pur și simplu nu vrei să îți riști banii, avem pentru tine Wisdom of Athena Demo, total gratuit. Poți juca gratis, împreună cu multe alte jocuri, fără a-ți face cont sau a cheltui ceva. După ce te obișnuiești cu jocul, poți începe să joci pe bani reali.

Wisdom of Athena mize, simboluri și câștiguri

Jocul Wisdom of Athena are o volatilitate de nivel ridicat și un RTP 96.07%, ceea ce înseamnă că riscul este unul crescut, dar și posibilitatea de a înregistra câștiguri foarte mari este ridicată.

Jucătorul poate selecta o miză cuprinsă între 0.8-500 RON, dar are și opțiunea de a cumpără direct funcția bonus, pentru o valoare de 100x miza aleasă. De asemenea, prin creșterea cu 25% a mizei, se activează funcția care îți oferă o posibilitate mai ridicată de a primi simbolurile bonus pe ecran.

Câștigurile apar în momentul în care pe ecran sunt afișate cel puțin 8 simboluri identice, indiferent de poziția acestora. Spre exemplu, dacă ai făcut o învârtire și pe ecran sunt 8 simboluri de coif, vei primi plata pentru acestea și ele vor fi înlocuite cu alte simboluri aleatorii, oferindu-ți șansa unui nou câștig în aceeași învârtire. Învârtirea se termină atunci când nu mai există legături noi posibile.

Câștigurile diferă foarte mult în funcție de simbol și de numărul simbolurilor de pe ecran. Astfel, 8 simboluri slabe îți vor plăti 0,25x miza, în timp ce 15 simboluri puternice pot ajunge să plătească chiar și de 50x miza.

Dar asta nu este tot! În cadrul jocului Wisdom of Athena păcănele online există multiplicatori între 2x și 500x care apar în mod aleatoriu pe ecran. Aceștia se adună între ei și înmulțesc câștigul, ceea ce va duce la valori impresionante ale câștigului. 

Bonus și rotiri gratuite Wisdom of Athena

Cel mai important câștig pe care îl poți obține în cadrul jocului Wisdom of Athena este funcția bonus. Așa cum menționam anterior, aceasta se declanșează în momentul în care pe ecran apar cel puțin 4 scattere. Numărul rotirilor gratuite minime este de 10 și crește cu fiecare scatter adițional de pe ecran.

În cadrul jocului bonus, există două caracteristici importante de menționat. În primul rând, linia adițională de simboluri blocate nu se mai blochează din nou la fiecare rotire nouă. Astfel, dacă ai deblocat rolele 1,3,6 acestea rămân deblocate până la finalul funcției. 

În al doilea rând, multiplicatorii care apar pe ecran se adună și nu se resetează la fiecare rerotire. Astfel, dacă la prima rotire ai multiplicator 7 și la a doua 8, în rotirea numărul trei vei intra cu un multiplicator de 15. Această caracteristică te va ajuta să ajungi uneori la un câștig maxim chiar și de 5000x miza aleasă.

Wisdom of Athena slot review

În mod clar, Wisdom of Athena este un joc foarte popular și atrage foarte mulți iubitori de păcănele online, fiind foarte captivant și oferind posibilitatea unor câștiguri astronomice. Cu un potențial de câștig maxim de 5000X, nu există foarte multe sloturi online care să îi facă concurență.

Așa cum am menționat inițial, există și alte jocuri asemănătoare cu Wisdom of Athena, deci până la urmă e o alegere de gust dacă optezi pentru acest joc sau pentru Gates of Olympus. Chiar și așa, linia suplimentară care se deblochează și mărește câștigurile este o funcție unică, care îți poate aduce multe avantaje. Dacă încă nu ai încercat acest joc, acum este momentul să o faci!

Q&A Wisdom of Athena

  • Foarte simplu. În partea stângă a ecranului, în mijloc, vei observa un buton mare pe care scrie “Cumpără Bonus”. Valoare funcției bonus este de 100x miza aleasă.

  • Wisdom of Athena are un RTP de 96.07% și un câștig maxim de 5000x miza.

  • Wisdom of Athena vine cu o caracteristică unică: linia suplimentară de simboluri blocate, care se deblochează la înregistrarea a 1, 3, 6, 9 , 12 și 15 câștiguri consecutive în aceeași învârtire.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.07%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

Amazons battle
Amusnet (EGT)

Amazons Battle

Blaze of Ra demo
Push Gaming

Blaze of Ra

vampire night - pacanele egt
Amusnet (EGT)

Vampire Night

To top
X