pacanele dice and roll

Dice and Roll Demo

Chiar dacă jocul de sloturi online Dice Roll amintește de clasicele păcănele cu fructe, grafica și stilul de joc sunt moderne. Simbolurile de joc sunt strălucitoare, delicioase și foarte suculente! În acest joc de păcănele cu fructe sunt incluse simboluri precum lămâi, portocale, prune, struguri și pepeni, precum și clopoței aurii, șeptari norocoși, steluțe și zaruri, care dau și numele jocului. Încearcă și tu acest joc de la EGT și câștigă fabulos la păcănele cu fructe Dice and Roll!

Caracteristici 🎲 Dice Roll demo

Dice and Roll online are un RTP de 95,76%, o volatilitate medie-ridicată și este clasat pe locul 29 în topul sloturilor online din România. Acest joc de păcănele cu fructe are 10 linii fixe de câștig, împărțite pe 5 role de joc și 3 rânduri. Dice Roll beneficiază de toate funcțiile clasice ale acestor jocuri ca la aparate, precum funcția Gamble, un Jackpot Progresiv, simbol Scatter (steluță) și un simbol Wild (zarurile), care se va multiplica pe toate direcțiile adiacente și va substitui orice alt simbol (în afara de Scatter), aducând câștiguri senzaționale!

Rotiri Gratuite Dice Roll online

La fel ca multe alte păcănele cu fructe, Dice and Roll nu beneficiază de rotiri gratuite. Cu toate acestea, amatorii de sloturi online se pot distra nelimitat jucând Dice and Roll demo gratuit pe site-ul Cazino.ro, o oportunitate excelentă de a testa jocul înainte de a se aventura într-un casino online!

Mize și castiguri Dice and Roll

La jocul de păcănele cu fructe Dice Roll gratis (demo) sau plătit, miza este oarecum limitată la 5 opțiuni: 10, 20, 50, 100 și 200 de credite EGT. Jackpotul cel mare este acordat de prezența a 5 simboluri Scatter, care au un multiplicator de x200. Asta înseamnă că pentru o miză maximă de 200, vei câștiga 40000 de credite! Pentru o combinație de 5 zaruri pe o linie de câștig vei câștiga 15000 de credite, 7000 pentru cinci șeptari și 4000 pentru 5 clopoței. Pepenii și strugurii aduc 2000 de credite pentru o combinație de 5, iar celelalte fructe 1000.

Ce Jackpot are Dice Roll?

Jackpot Cards Mystery este un bonus acordat aleatoriu, având posibilitatea de a fi activat la fiecare rotire. Poturile pentru acest Jackpot sunt afișate mereu în partea de sus a ecranului. În timpul rundei bonus, jucătorii aleg cărți dintr-un pachet de 12, până când găsesc 3 care aparțin aceeași suite (Treflă, Caro, Cupă, Pică). Potul ce corespunde fiecărei suite va fi astfel acordat jucătorului.

Păcănele cu fructe Dice and Roll

Fanii de sloturi online cu fructe vor aprecia tot ce oferă Dice Roll online, de la funcția Gamble și Jackpotul Progresiv, până la prezența simbolurilor speciale, a animațiilor cu fructe în flăcări și a simplității acestui joc de păcănele cu fructe clasic. Încearcă și tu versiunea Dice and Roll Demo și cu siguranță vei adăuga acest joc la lista ta de sloturi online preferate, iar dacă preferi jocul pe mai multe linii, încearcă și More Dice and Roll tot de la EGT!

Dice Roll Review

După multiple rotiri cu câștiguri mici, prezența unui element Wild în mijlocul rolelor s-a dovedit a fi foarte benefică. După ce s-a extins pe rolele și rândurile adiacente, acesta a dus la multiple linii de câștig, triplând efectiv suma pe o aveam la startul jocului. Există însă și dezavantaje: Acest joc de păcănele cu fructe are o volatilitate medie-ridicată și un RTP sub medie. De asemenea, ne-ar fi plăcut să vedem și rotiri gratuite sau runde bonus.

Dice and Roll FAQ

  • Dice and Roll a aparut in 2014, fiind produs de EGT(Amusnet), o companie de renume în domeniul sloturilor.

  • Dice Roll online este un joc de pacanele cu fructe, care are 10 de linii de castig fixe, dispuse pe 5 role si 3 randuri.

  • Daca vrei să încerci gratuit jocul, intra pe Cazino.ro și caută versiunea Dice and Roll Demo, cu un număr nelimitat de credite.

  • Acest joc se înscrie la categoria de păcănele cu fructe, un tip de sloturi online foarte apreciate de către jucătorii din Romania.


Un comentariu “Dice and Roll”

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 190

Nici un vot pana acum

| 1 comentariu la Dice and Roll
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.76%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe EGT
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (zaruri)
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet200
⬇️ Min Bet10

Mai multe Pacanele Demo

To top
X