More Dice and Roll - EGT (Amusnet)
Click pentru a începe jocul
  Joc la Cazino

  Nota: 3.9 / 5. Voturi: 21

 • Furnizor: EGT (Amusnet)
 • RTP: 96.12%
 • Linii: 40 Fixed
 • Role: 5
 • Rotiri Gratuite: Nu
 • Scatter: Nu
 • Wild: Da (zaruri)
 • Jackpot: Da
 • Max Bet: 800
 • Min Bet: 40
 • Variatie: Mică-Medie
 • Tip joc: Pacanele cu fructe
 • Taguri joc: fructe, septari, zaruri, zar, dice rol, more dice, multe zaruri, Clopot, wild.

More Dice and Roll

More Dice & Roll este un joc de pacanele cu fructe foarte bine proiectat, cu simboluri detaliate si fructe delicioase. Practic, More Dice & Roll este varianta mai complexa a Dice & Roll, avand in plus un rand de simboluri si extra linii de castig. Acest joc de pacanele cu fructe ruleaza pe platforma de sloturi online EGT, fiind intalnit intr-un numar ridicat de cazinouri din Romania!

Caracteristici 🎲 More Dice and Roll

Jocul More Dice and Roll se prezinta ca o versiune imbunatatia a variantei clasice Dice and Roll. Cu un RTP de 96,12% si cu o volatilitate scazuta-medie, acest joc de pacanele cu fructe este foarte indragit de cunoscatori. Exista nu mai putin de 40 de linii fixe castigatoare, dispuse pe 5 role si 4 randuri, alaturi de functia Gamble si de bonusul progresiv Jackpot Cards. Cat despre simboluri, More Dice and Roll are deja obisnuitele fructe, care sunt acompaniate de clopoteii aurii si septarii rosii. Bineinteles, More Dice and Roll nu ar fi complet fara prezenta zarurilor, care tin loc de simbol Wild si pot aparea pe oricare dintre rolele de joc. Zarurile se vor extinde in toate zonele adiacente, cu o animatie incredibila, oferita de producatorii de jocuri EGT.

Rotiri Gratuite More Dice and Roll

More Dice and Roll nu ofera rotiri gratuite sau bonus, insa poti avea parte de distractie nelimitata cu versiunea More Dice and Roll Demo de pe site-ul Cazino.ro!

Mize si castiguri More Dice and Roll

Pentru jocul More Dice and Roll, mizele incep de la 40 si continua pana la 800 de credite EGT. Cu toate acestea, deoarece exista 40 de linii de plata fixe, mizele trebuie impartite la 40 pentru a stabili care este miza per linie de castig. Astfel, pentru o miza maxima de 800, numarul de credite multiplicate pe o linie castigatoare este de 20. Iar daca tot vorbim de castiguri, acestea incep de la 5x pentru o linie de trei cirese, lamai, prune sau portocale, insa pentru cinci simboluri, multiplicatorul este de x50! Pepenii si strugurii sunt mai valorosi, avand un factor de 150x pentru o combinatie de 5, clopoteii valoreaza 300x iar septarii 400x. Cea mai valoroasa combinatie este de 5 simboluri Wild (zarurile), care au un factor de multiplicare de 750x!

Jackpot More Dice and Roll

In afara de combinatia de cinci zaruri, jucatorii de pacanele cu fructe More Dice and Roll pot folosi functia Gamble, sau pot avea sansa de activare a Jackpot-ului progresiv Cards Mistery la orice rotire, un mini-joc bonus pentru care castigul este afisat mereu in partea de sus a ecranului!

Pacanele cu fructe More Dice and Roll

Daca iti place sa vezi cum danseaza fructele in flacari pe ecran, alege More Dice and Roll. Nu uita nici de versiunea More Dice and Roll Demo de pe site-ul nostru, unde iti poti testa abilitatile si strategiile de castig cu un numar infinit de rotiri!

More Dice and Roll Review

Pentru un joc de pacanele cu fructe, More Dice and Roll are foarte multe de oferit. Cele 40 de linii de castig, volatilitatea medie-scazuta, dar si un RTP peste medie inseamna ca jocul are sanse foarte bune de castig! Un alt avantaj il reprezinta sunetul, jocul dispunand de efecte speciale extraordinare, mai ales cand se activeaza zarurile Wild. Ca dezavantaje, se remarca lipsa elementului scatter, liniile de castig care sunt fixe, precum si jackpotul relativ redus, de doar 750x.

Jocul More Dice & Roll la un click distanta de dispozitivul tău mobil sau desktop. Joaca gratuit fara bani reali pe cazino.ro

More Dice and Roll FAQ

 • Da, pe site-ul Cazino.ro ai acces la un numar nelimitat de rotiri, cu versiunea More Dice and Roll Demo!

 • Acest joc ca la aparate are 40 de linii de castig fixe, dispuse pe 5 role si 4 randuri.

 • Pentru a beneficia de marele premiu, va trebui sa formezi o linie castigatoare cu 5 zaruri, care iti va aduce x750 din miza pe acea linie.

 • Acest mini-joc bonus se poate activa la orice rotire si iti ofera sansa de a castiga una din sumele afisate in partea de sus a ecranului (Trefla, Caro, Cupa sau Pica)

Pareri, opinii si comentarii de la jucatori
Subscribe
Notify of
0 comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate cometariile