More dice and roll pacanele EGT

More Dice and Roll Demo

More Dice & Roll este un joc de păcănele cu fructe foarte bine proiectat, cu simboluri detaliate și fructe delicioase. Practic, More Dice & Roll este varianta mai complexă a jocului Dice & Roll, având în plus un rând de simboluri și extra linii de câștig. Acest joc de păcănele cu fructe rulează pe platforma de sloturi online EGT, fiind întâlnit într-un număr ridicat de cazinouri din România!

Caracteristici 🎲 More Dice and Roll

Atât jocul More Dice and Roll demo, cât și varianta sa pe bani reali se prezintă ca o versiune îmbunatațită a variantei clasice Dice and Roll. Cu un RTP de 96,12% și cu o volatilitate scăzută-medie, acest joc de păcănele cu fructe este foarte îndrăgit de cunoscători. Există nu mai puțin de 40 de linii fixe câștigătoare, dispuse pe 5 role și 4 rânduri, alături de funcția Gamble și de bonusul progresiv Jackpot Cards. Cât despre simboluri, More Dice and Roll are deja obișnuitele fructe, care sunt acompaniate de clopoțeii aurii și șeptarii roșii. Bineînțeles, More Dice and Roll nu ar fi complet fară prezența zarurilor, care țin loc de simbol Wild și pot apărea pe oricare dintre rolele de joc. Zarurile se vor extinde în toate zonele adiacente, cu o animație incredibilă, oferită de producătorii de jocuri EGT.

Rotiri Gratuite – More Dice and Roll demo

More Dice and Roll nu oferă rotiri gratuite sau bonus, însă poți avea parte de distracție nelimitată cu versiunea More Dice and Roll Demo de pe site-ul Cazino.ro!

Mize și câștiguri More Dice and Roll

Pentru jocul More Dice and Roll, mizele încep de la 40 și continuă până la 800 de credite EGT. Cu toate acestea, deoarece există 40 de linii de plată fixe, mizele trebuie împărțite la 40 pentru a stabili care este miza per linie de câștig. Astfel, pentru o miză maximă de 800, numarul de credite multiplicate pe o linie câștigatoare este de 20. Iar dacă tot vorbim de câștiguri, acestea încep de la 5x pentru o linie de trei cireșe, lămâi, prune sau portocale, însă pentru cinci simboluri, multiplicatorul este de x50! Pepenii și strugurii sunt mai valoroși, având un factor de 150x pentru o combinație de 5, clopoțeii valorează 300x iar șeptarii 400x. Cea mai valoroasă combinație este de 5 simboluri Wild (zarurile), care au un factor de multiplicare de 750x!

Jackpot More Dice and Roll

În afară de combinația de cinci zaruri, jucătorii de păcănele cu fructe More Dice and Roll pot folosi funcția Gamble, sau pot avea șansa de activare a Jackpot-ului progresiv Cards Mistery la orice rotire, un mini-joc bonus pentru care câștigul este afișat mereu în partea de sus a ecranului!

Păcănele cu fructe More Dice and Roll

Dacă îți place să vezi cum dansează fructele în flăcări pe ecran, alege More Dice and Roll. Nu uita nici de versiunea More Dice and Roll Demo de pe site-ul nostru, unde îți poți testa abilitățile și strategiile de câștig cu un număr infinit de rotiri!

More Dice and Roll Review

Pentru un joc de păcănele cu fructe, More Dice and Roll are foarte multe de oferit. Cele 40 de linii de câștig, volatilitatea medie-scăzută, dar și un RTP peste medie înseamnă că jocul are șanse foarte bune de câștig! Un alt avantaj îl reprezintă sunetul, jocul dispunând de efecte speciale extraordinare, mai ales când se activează zarurile Wild. Ca dezavantaje, se remarcă lipsa elementului scatter, liniile de câștig care sunt fixe, precum și jackpotul relativ redus, de doar 750x.

Jocul More Dice & Roll demo la un click distanță de dispozitivul tău mobil sau desktop. Joacă gratuit fară bani reali pe cazino.ro!

More Dice and Roll FAQ

  • Da, pe site-ul Cazino.ro ai acces la un numar nelimitat de rotiri, cu versiunea More Dice and Roll Demo!

  • Acest joc ca la aparate are 40 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 4 randuri.

  • Pentru a beneficia de marele premiu, va trebui să formezi o linie câștigătoare cu 5 zaruri, care îți va aduce x750 din miză pe acea linie.

  • Acest mini-joc bonus se poate activa la orice rotire și îți oferă șansa de a câștiga una din sumele afișate în partea de sus a ecranului (Treflă, Caro, Cupa sau Pică).

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.9 / 5. Voturi: 66

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.12%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa (zaruri)
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet800
⬇️ Min Bet40

Mai multe Pacanele Demo

Barbarian pacanele gratis
7777 Gaming

Barbarian

pacanele gratis The big dawgs
Pragmatic Play

The Big Dawgs

Pay Day pacanele gratis
GreenTube

Pay Day

To top