Caramel HOT pacanele gratis

Caramel Hot

Yummy sau Yum yum 🙂 Caramel Hot este un joc de pacanele cu fructe de la EGT care abundă de câștiguri norocoase și de simboluri delicioase. Deși la prima vedere pare la fel ca alte sloturi online clasice, Caramel Hot se remarcă prin câștiguri colosale și funcții avansate, dar și prin grafica deosebită față de alte pacanele EGT. Ți-am pregătit și versiunea Caramel Hot Demo, că să te poți antrena în voie înainte de a juca pe bani reali. Nu ezita să încerci și tu acest super-joc că la aparate și să te bucuri de poturi fenomenale!

Caracteristici Caramel Hot

Cu un RTP de 95,77% și o volatilitate scăzută-medie, Caramel Hot oferă multe opțiuni amatorilor de sloturi online. Jocul vine cu 30 de linii variabile de câștig, însemnând că jucătorii pot alege între 1, 5, 10, 20 sau 30 de linii, și are 5 role și 3 rânduri. Jocul dispune de binecunoscuții șeptari, care funcționează ca și simboluri Wild, dar și de steluțe Scatter, de clopoței aurii și de multe, multe fructe suculente, precum mere, banane, struguri, pepeni, portocale, prune, lămâi și cireșe. Există, de asemenea, o funcție Gamble, dar și un Jackpot Progresiv cu cărți, a cărui valoare este afișată în partea de sus a ecranului de joc.

Rotiri Gratuite Caramel Hot

Acest joc nu oferă runde bonus de rotiri gratuite, însă te poți delecta oricând cu versiunea Caramel Hot Demo de pe site-ul nostru. Ajustează mizele și numărul de linii și poți da startul distracției! După ce ai început să stăpâneșți regulile jocului, te invităm să încerci și varianta pe bani reali, într-unul din cazinourile pe care ți le-am pus la dispoziție.

Mize și câștiguri Caramel Hot

Mizele sunt cele clasice, întâlnite la majoritatea jocurilor de pacanele EGT, și variază de la 1 la 20 pentru o linie de câștig. Acest lucru înseamnă că, la 30 de linii de câștig, valoarea mizelor este între 30 și 600. Cel mai valoros simbol este Scatterul, astfel că atunci când apar 5 steluțe oriunde pe ecran, vei avea parte de un câștig de 200x. Urmează, în ordine, septarii, clopoțeii, merele, bananele, strugurii și pepenii. O combinație de 5 portocale sau prune îți va aduce 1x, iar cireșele și lămâile 0.75x. Ține cont însă că dacă ai norocul să găseșți septari pe toate rolele și rândurile de joc, câștigul se înmulțește cu 30, astfel că vei avea parte de 1000x. Nu uita nici de funcția Gamble, care se activează până la câștiguri egale sau mai mici cu 25x, dar nici de Jackpotul Progresiv cu cărți misterioase.

Jackpot Caramel Hot

Pe lângă potul de 1000x la combinația de 3×5 septari, Caramel Hot are și un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase. Acesta se poate declanșa după fiecare rotire, iar jucătorul intră într-o rundă bonus în care trebuie să aleagă trei cărți din aceeași suită, dintr-un total de 12 cărți. Dacă jucătorul găsește 3 cărți din aceeași suită, va câstiga bonusul corespunzător (Treflă, Caro, Cupa sau Pică) afișat în partea de sus a ecranului.

Pacanele cu fructe Caramel Hot

Îți place Caramel Hot? Atunci încearcă și alte jocuri de la același producător, precum Burning Hot sau Sizzling Hot Deluxe. Nu uită de versiunea Caramel Hot Demo de pe site-ul nostru și dă startul aventurii într-o lume plină de fructe delicioase și câștiguri norocoase!

Caramel Hot Review

Liniile variabile de câștig, precum și prezența a nu mai puțin de 8 simboluri cu fructe sunt motive puternice pentru a recomanda Caramel Hot. Mai mult, jocul nu duce lipsa elementelor Wild și Scatter, dar nici a funcției Gamble sau a Jackpotului Progresiv. Ce ne-ar fi plăcut să vedem în plus? O grafică mai modernă, dar și un bonus cu rotiri gratuite.

Caramel Hot FAQ

  • Site-ul Cazino.ro îți pune la dispoziție versiunea Caramel Hot Demo, unde te poți juca nelimitat cu credite demo.

  • Acest joc de sloturi cu fructe are 30 de linii de câștig variabile, dispuse pe 5 role și 3 rânduri.

  • Pe Cazino.ro ți-am pregătit o lista cu toate cazinourile online din țară care îți oferă posibilitatea de a juca acest slot pe bani reali.

  • Cu puțin noroc, poți găși septarii norocoși pe toate rolele și rândurile de joc, care îți vor aduce 1000x miza.

Nota: 3.8 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.77%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe EGT
📈 Linii30 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (Septari)
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet600
⬇️ Min Bet30

Mai multe Pacanele Demo

Keno online gratis
Amusnet (EGT)

Keno

To top