Kinghts Hearts pacanele gratis

Knight’s Heart

Epoca medievală este încă un subiect de actualitate și astfel devine tema jocului de pacanele online Knight’s Heart lansat de EGT Amusnet Interactive.

Cu simboluri dedicate epocii trecute, precum rege, regina, cavaler neinfricat, pocal sau scut, jocul te va cuceri încă de la prima interacțiune cu o grafica de senzatie.

Knight’s Heart se desfășoară pe 4×6 role de joc și cu 50 de linii de câștig promite castiguri surprinzătoare de fiecare data cand alegi sa joci. Simbolurile sunt definite impecabil și redau într-o maniera incantatoare nostalgia vremurilor trecute, cand totul era o aventura în lupta pentru supremație. Inspirati de acest aspect, și în jocul Knight’s Heart lupta se da pentru castigul cel mare de 1000x miza și pentru jackpotul de tip progresiv specific EGT.

Înaintează în aventura și joacă runda bonus cu opțiuni de alegere a rotirilor gratuite sau infrunta-ti destinul și joacă runda de risc, unde ai nevoie de curaj și de alegeri inspirate.

Cum joc păcănele Knight’s Heart?

Chiar dacă jocul Knight’s Heart are ca inspirație o tema medievală, modul de joc al acestuia este simplu și modern. Adecvat jocului pe orice dispozitiv, alege device-ul pe care vrei sa joci, deschide jocul și selectează opțiunile de joc preferate pentru a da start experienței de joc. 

Descoperă epoca medievală în viziunea EGT și joacă varianta demo Knight’s Heart pentru a te familiariza cu interfața și modul de joc, dar și pentru a vedea care este opțiunea potrivită stilului tău de joc. Ca și alte pacanele online, Knight’s Heart demo gratuit poate fi jucat fără cont și fără depunere pentru a te bucura de o experiența inedită de joc de fiecare data când invarti rolele!

Knight’s Heart mize, simboluri și câștiguri

Datorită volatilității scăzute și a unui RTP de 96.11%, castigurile Knight’s Heart sunt frecvente, iar valoarea acestora variază în funcție de selecția mizei. Sunt posibile 5 opțiuni de selectare a mizei și a liniilor de joc, iar opțiunea aleasă va genera câștiguri a căror plată se va acorda de la stânga la dreapta, iar suma va fi multiplicată cu miza de pe linia activa de joc.

Rege, regina, castel, cavaler, pocal, scut, dar și inel sunt simboluri definitorii ale temei Knight’s Heart și îți vor încânta privirile la fiecare apariție pe role. Simbolurile reprezentate de cărțile de joc sunt impecabil definite în concordanță cu tema medievală a jocului și sunt cel mai slab cotate, dar câștigurile generate de acestea pot fi pariate în runda de dublaj pentru a mari intensitatea jocului.

Regele și regina aduc câștiguri de 4x, respectiv 3x miza, iar celelalte simboluri ale jocului sunt cotate între 0.6x și 2x miza pariata.

Cavalerul neînfricat, calare pe cal, are rol de Wild și plătește 20x miza la o combinație de 6 simboluri. Acesta este un substituent pentru toate simbolurile, cu excepția scatter.

Simbolul scatter este reprezentat de un castel și plătește oriunde la apariția pe role, iar o combinație de 6 simboluri scatter va genera un castig de 80x miza. Mai mult decât atât, apariția pe role a 4 sau mai multe simboluri scatter va declanșa runda bonus de rotiri gratuite.

Bonus și rotiri gratuite Knight’s Heart

Bonusul Knight’s Heart este redat într-o maniera inedită de selecție a rotirilor gratuite. Astfel, apariția pe role a 4 simboluri scatter (castel) declanșează runda bonus și oferă următoarele opțiuni de joc:

  • 3 rotiri gratuite cu 3 role complete cu simbol Wild;
  • 8 rotiri gratuite cu 2 role complete cu simbol Wild ;
  • 16 rotiri gratuite cu o rola completa cu simbol Wild.

Rolele care apar cu Wild stivuit ( rola completa cu Wild) sunt alese aleatoriu în timpul fiecărei rotiri gratuite. Runda se joacă cu un set alternativ de role și nu poate fi redeclansata!

In schimb, la finalul rundei vei ramane plăcut surprins cand câștigul total va fi trecut în marea carte de la castel pentru a rămâne în istorie.

Jackpot Knight’s Heart

Specific jocurilor de păcănele EGT, jackpotul de tip progresiv este structurat pe 4 nivele și este vizibil pe ecranul de joc. Fiecare nivel este reprezentat de un simbol al cartilor de joc, iar suma reprezentativă a fiecăruia crește cu fiecare rotire efectuata! 

O data declanșat jackpotul, jocul de baza se oprește și pe ecran vor fi afișate 12 cărți cu fata în jos, moment în care va trebui sa realizezi alegeri până când descoperi 3 cărți cu simbol identic. Simbolul dezvăluit va indica nivelul jackpotului activat și totodată suma câștigată!

Nu trebuie sa faci nimic deosebit pentru a activa jackpotul, deoarece acesta se declanseaza aleatoriu în timpul jocului de baza. Așa ca indiferent pe ce miză alegi sa joci, fiecare rotire garantează tot mai mult șansa activării unui nivel al jackpotului! Joacă și convinge-te chiar tu 😉

Knight’s Heart slot review

Knight’s Heart este un joc de pacanele cu 12 simboluri și 50 de linii care genereaza castiguri dese ce pot fi pariate în runda de risc. Orice castig mai mic de 35x miza poate fi pariat în runda de dublaj, utilizând funcția gamble. Dacă ghicești culoarea corecta, îți maresti castigurile, iar dacă riști și nu alegi culoarea potrivită, pierzi suma câștigată și jocul de baza se reia! 

Pe langa runda bonus și jackpot, Knight’s Heart slot te va incanta si cu grafica sa specială și simbolurile bine conturate care te vor provoca la joc cu fiecare aparitie.

Fii tu cel mai neînfricat cavaler și savurează aventura medievală Knight’s Heart redată într-o maniera incantatoare. Delecteaza-te cu runda bonus și castiga pana la 1000x miza, iar fiecare rotire efectuata îți va garanta tot mai mult sansa activarii jackpotului progresiv.

De la același producător de top al jocurilor de noroc – EGT, joacă și Versailles Gold, pacanele cu regi și regine sau Magellan, pacanele cu exploratori pentru a avea parte de experiențe unice de joc care redau cu succes nostalgia vremurilor trecute! 

Q&A Knight’s Heart

  • Orice joc de păcănele online îți poate aduce câstiguri in bani dacă alegi sa joci la un cazino licențiat! Pe cazino.ro ai opțiunea de a vedea o lista propusă cu cazinouri care oferă acces la Knight’s Heart slot pe bani reali și tot aici poți juca Knight’s Heart gratuit pentru a te familiariza cu modul de joc!

  • Jocul de păcănele Knight’s Heart are 50 de linii de câștig și se desfășoară pe 4×6 role de joc.

  • Apariția pe role a 4 sau mai multe simboluri scatter vor declanșa 3 opțiuni speciale de alegere a rotirilor gratuite. Alege varianta potrivită stilului tău de joc și apasă start pentru a juca runda bonus de rotiri gratuite care are un mod clasic de joc.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.11%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele Online
📈 Linii50
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Book of tut Slots
Pragmatic Play

Book of Tut

pacanele gratis The big dawgs
Pragmatic Play

The Big Dawgs

Spanish passion Amusnet Slots
Amusnet (EGT)

Spanish Passion

To top