Penguin Style joc de pacanele online

Penguin style

Perfect pentru zilele toride de vară, dar și în ton cu sărbătorile iernii, Penguin Style de la EGT vine cu o tematică unică, cu pinguini amuzanți și jucăuși, gata să îți aducă super-câștiguri. Atmosfera de la Polul Sud n-a fost niciodată atât de înfierbântată, deoarece acest joc de pacanele se prezintă cu multe caracteristici bonus, rotiri gratuite, Stacked Wilds și multe altele! Așadar, pregătește-te să câștigi în stil mare cu Penguin Style, sau încearcă și alte jocuri cu tematici acvatice, precum Dolphin’s Pearl Deluxe sau Lord of the Ocean.

Caracteristici Penguin Style

Acest joc de pacanele EGT are 20 de linii fixe de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri. Penguin Style vine cu un RTP teoretic de 96,08% și are o volatilitate medie. Jocul are un element Scatter, care poate apărea doar pe rola 3 și declanșează rundă bonus cu rotiri gratuite și Stacked Wilds. De asemenea, în joc găsim și pinguinul Wild, o balenă orcă, doi pinguini amuzanți, un calamar, un crevete și clasicele simboluri de cărți de joc, de la A la J. Poți folosi funcția Gamble pentru a-ți dubla câștigurile, iar în joc există și un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase, tipic sloturilor online de la EGT.

Rotiri Gratuite Penguin Style

Atunci când apar unul, două sau trei elemente Scatter pe rola din mijloc, se declanșează o rundă bonus cu 3 rotiri gratuite. Elementele Scatter se extind pe rolele adiacente (2 și 4) și se transformă în simboluri Wild, care rămân blocate pe role pe toată durata rundei bonus. La finalul rundei, se adună toate câștigurile acumulate, iar jucătorul poate folosi funcția Gamble, dacă totalul este mai mic sau egal cu 35x.

Mize și câștiguri Penguin Style

Mizele încep de la 20 până la 400 fiind apoi împărțite la cele 20 de linii de câștig. Pinguinul Wild îți va aduce 50x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig, orca 25x iar pinguinii amuzanți 10x. Calamarul și crevetele se plătesc cu 7,5x pe o linie de câștig, iar cărțile cu 5x. Trebuie să ții însă cont că toate aceste câștiguri se pot înmulți până la 20, în funcție de liniile pe care apar combinații, astfel că potul maxim pentru 5×3 simboluri Wild ajunge la 1000x!

Jackpot Penguin Style

După fiecare rotire, există șansa de a se declanșa un Jackpot Cards cu cărți misterioase. Jucătorul trebuie să selecteze dintr-un cadru de 12 cărți întoarse cu față în jos, până când găsește 3 care aparțin aceleiași suite. În acest moment, jucătorul câștigă Jackpotul corespunzător suitei, a cărei valoare este afișată în partea de sus a ecranului.

Pacanele online Penguin Style

Tematica acestui joc de pacanele online este perfectă pentru cei care au intrat în febra câștigurilor fierbinți. Cu atâtea personaje animate, dar și poturi incredibile, nu este de mirare că mulți amatori de sloturi online preferă acest joc ca la aparate. Încearcă și tu versiunea Penguin Style Demo de pe site-ul nostru, sau joacă pe bani reali în cazinourile pe care ți le punem la dispoziție.

Penguin Style Review

Ne place tematica acestui joc, chiar dacă este în aparență destul de simplist. La testul nostru, am nimerit de două ori în runda bonus cu rotiri gratuite, o dată cu 2 și o dată cu 3 simboluri Wild stacate. Chiar dacă sunt doar trei rotiri gratuite, câștigurile noastre se apropie de jocurile cu 15 sau 20 de rotiri, prima dată câștigând aproximativ 90x miza, iar a doua oară aproape de 120x miza. Ne-ar fi plăcut să vedem mai multe elemente în jocul standard, dar și posibilitatea de a ne alege numărul de linii de câștig.

Penguin Style FAQ

  • Pe Cazino.ro poti încerca gratuit versiunea Penguin Style Demo, cu un număr nelimitat de credite fictive.

  • Jocul de pacanele EGT Penguin Style are 20 de linii fixe de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri.

  • Potul maxim la Penguin Style este de 1000x miza, pentru combinația de 5 simboluri Wild pe toate liniile de castig.

  • Penguin Style este produs de compania EGT (Euro Games Technology), apărând în cazinourile online din 2015.

Nota: 3.8 / 5. Voturi: 10

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.08%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele EGT, Pacanele online
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet400
⬇️ Min Bet20

Mai multe Pacanele Demo

To top
X