Joaca Secrets of Sherwood demo

Secrets of Sherwood

Aventura medievală menține suspansul și aduce câștiguri nebănuite în jocul de păcănele online Secrets of Sherwood lansat de EGT Amusnet Interactive. 

Se pare ca nu doar Sherwood Showdown este inspirat din folclorul englez. Cu Robin Hood in poveste, acțiunea din Secrets of Sherwood slot are loc pe 3×5 role de joc, iar interfața jocului, plasată pe un fundal de poveste are o grafica impecabilă.

Descoperă rundele bonus și funcțiile speciale care, alături de simboluri bine realizate aduc câștiguri substanțiale. Jackpotul de tip mystery caracteristic EGT se integrează perfect într-un joc de păcănele online care promite câștiguri mari și distracție pe masura!

Cum joc păcănele online Secrets of Sherwood?

Combinațiile câștigătoare Secrets of Sherwood sunt date de 3 sau mai multe simboluri identice adiacente pe linia activa de joc. Dacă vrei sa vezi cum se formează câștigurile și în același timp sa descoperi un joc de păcănele complex inspirat din poveste, deschide jocul, selectează miza și apasă start/spin. Este simplu și poți juca de pe orice dispozitiv chiar și în mod demo gratuit. În secțiunea pacanele gratis sunt disponibile și alte jocuri EGT demo care pot fi jucate gratis, fără cont și fără depunere.

Secrets of Sherwood mize, simboluri și câștiguri

Castigurile frecvente se datorează volatilității medii a jocului și a factorului de returnare (RTP) de 96.26%. 

Cu 5 opțiuni de selecție a mizei, castigurile se pot forma pe 30 de linii, iar plata acestora se realizează de la stânga la dreapta. Excepția de la regula se aplica simbolurilor scatter, care plătesc oriunde la apariția pe ecranul de joc. 

Frumos definite, simbolurile specifice erei medievale aduc câștiguri impresionante. În combinație de 5, simbolul reprezentat de rege aduce câștiguri de 50x miza, urmat de serif cu 45x miza. Domnița ridica castigurile pana la 40x miza, iar sacul cu aur este cotat la 30x miza. Dacă pălăria lui Robin Hood apare pe role, atunci câștigurile pot ajunge pana la 25x miza, iar simbolurile reprezentate de cărțile de joc aduc câștiguri constante care pot fi pariate in runda de dublaj.

Robin Hood este cel mai bine cotat simbol și are rol de Wild stivuit. Apariția sa pe role aduce câștiguri de pana la 1000x miza și este un substituent pentru toate simbolurile. Mai mult decât atât, Robin Hood, regele și șeriful plătesc și în combinație de 2 simboluri identice pe role, castigurile fiind cotate la 20x miza.

Castelul măreț are rol de scatter și apare pe role in coloana, mărind astfel șansele câștigului.

Bonus și rotiri gratuite Secrets of Sherwood

Dezvăluie runda bonus din jocul de păcănele Secrets of Sherwood și afla cu câte rotiri gratuite începi runda. Orice combinație de 7, 8 sau 9 simboluri Scatter declanșează 7, 15 sau 30 de rotiri gratuite. Simbolurile scatter își fac apariția pe ecranul de joc in coloana (stivuit), generandu-se astfel combinații câștigătoare într-un mod rapid. 

Runda se joacă cu un set alternativ de role și nu poate fi redeclanșată, dar faptul ca aceasta poate începe cu 30 de rotiri gratuite este un mare avantaj al jocului.

Jackpot Secrets of Sherwood

Specific jocurilor de pacanele online EGT, jackpotul de tip progresiv se regăsește și în Secrets of Sherwood.

Structurat pe 4 nivele, fiecare jackpot este reprezentat de un simbol al cartilor de joc. 

Vizibil pe ecranul de joc, suma fiecărui jackpot crește cu fiecare rotire efectuata, iar declanșarea acestora are loc aleatoriu în momentul jocului.

Dacă unul dintre jackpoturi este activat, atunci va trebui sa alegi 3 cărți cu simboluri identice dintr-o serie de 12 care sunt afișate cu fata în jos. Simbolul ales va indica suma jackpotului câștigat care se va adăuga balantei din cont.

Secrets of Sherwood slot review

Aventurile în tărâmul lui Robin Hood nu se termina niciodată! Jocul de păcănele Secrets of Sherwood promite câștiguri frecvente și provocări pe masura. 

Secrets of Sherwood aduce câstiguri maxime de 1000x miza în jocul de baza și posibilitatea de a declanșa unul dintre cele 4 jackpoturi de tip mystery care poate aduce sume substanțiale contului. 

Descoperă simbolurile Wild și scatter care apar stivuit pe role, joacă runda rotirilor gratuite și dezvăluie jackpotul misterios pentru a te bucura de experiența unui joc de păcănele online cu tema medievală inspirat din poveștile cu Robin Hood. 

Continua povestea, joacă și lasă un comentariu cu părerea ta.

Q&A Secrets of Sherwood

  • Jocul de pacanele Secrets of Sherwood este disponibil pe cazino.ro

  • În jocul de baza Secrets of Sherwood, castigul maxim este de 1000x miza jucata, dar oricand se poate activa jackpotul care variază ca valoare și poate aduce castiguri mult mai mari

  • Secrets of Sherwood slot permite formarea castigurilor pe 30 de linii de joc

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
🍀 RTP96.89%
⚡VolatilitateMică
🎰 Tip jocPacanele Online
Linii30 VariabileRotiri GratuiteDaRole5
ScatterDaWildDaJackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

5 Juggle Fruits pacanele demo
egt

5 Juggle Fruits

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Book of dead - Pacanele online gratis
playngo

Book of Dead

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 19

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Legacy of Dead Pacanele online cazino.ro
playngo

Legacy of Dead

Nota: 3.8 / 5. Voturi: 9

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Money Train 3 pacanele demo
relax

Money Train 3

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 57

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Extra Stars pacanele EGT
egt

Extra Stars

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 67

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Dragon Reborn pacanele demo
egt

Dragon Reborn

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 12

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Route of Mexico pacanele gratis
egt

Route of Mexico

Nota: 4 / 5. Voturi: 15

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Hot to Burn pacanele demo
pragmatic

Hot to Burn

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 26

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
To top