30 spicy fruits joc pacanele egt

30 Spicy Fruits 🌶️

Nu-i asa ca iubesti jocurile de pacanele cu fructe coapte si delicioase? In cazul asta, va trebui sa ai mare atentie, doarece la 30 Spicy Fruits, printre fructe se ascund si ardei picanti, insa iuteala acestora iti poate aduce premii considerabile! Cele 5 role, dispuse pe 3 randuri, cu 30 de role de castig, iti vor aduce castigurile pe care le doresti! Ce mai astepti? Pregateste-ti o bautura racoritoare si intra in aventura picanta a jocului de pacanele cu fructe 30 Spicy Fruits!

Caracteristici 30 Spicy Fruits

In comparatie cu alte sloturi cu fructe online, 30 Spicy Fruits se prezinta cu un numar insemnat de elemente, un RTP de 95,8% si o volatilitate scazuta-medie. Desigur, lucrurile incep sa se infierbinte mai ales cand isi fac aparitia ardeii rosii, care actioneaza ca simboluri Wild, sau pungile cu dolari, care functioneaza ca Scatter, apar pe rolele 2, 3 sau 4 si pot da startul rotirilor gratuite! Mai mult, pe langa fructe, exista si 3 tipuri de simboluri BAR, clopotei aurii si septari rosii norocosi! Animatiile cu fructe si ardei picanti in flacari vin in completarea acestei experiente unice pe care o ofera jocul de pacanele online 30 Spicy Fruits!

Rotiri Gratuite 30 Spicy Fruits

Ori de cate ori apar 7 sau mai multe simboluri Scatter (punga cu dolari) pe rolele 2,3 si 4, se va activa o runda bonus de rotiri gratuite! Astfel, 7 simboluri Scatter aduc 7 rotiri gratuite, opt simboluri aduc 15 rotiri bonus iar 9 simboluri Scatter iti vor darui nu mai putin de 30 de rotiri gratuite! Te poti bucura de acest bonus si in varianta 30 Spicy Fruits Demo!

Mize si castiguri 30 Spicy Fruits

Pentru a te bucura cu adevarat de atmosfera fierbinte a acestui joc de pacanele cu fructe, va trebui sa obtii o combinatie de minim 2 simboluri valoroase (ardei, septari sau clopotei) pe o linie castigatoare, sau o combinatie de minim 3 fructe sau simboluri BAR. Cu toate acestea, fata de alte jocuri ca la aparate cu septari, 30 Spicy Fruits ofera cel mai mare castig pentru combinatia de simboluri Wild (Ardei), cu doi ardei oferind 10x din valoarea mizei per linie, iar combinatia de 5 ardei aducand 1000x! Valoarea castigurilor este urmata apoi de combinatia de scatter (60x), de septari (50x), clopotei (45x), simboluri BAR (40, 30 si 25), apoi de fructe (portocale si prune cu 20x si lamai si cirese cu 15x).

Ce Jackpot are 30 Spicy Fruits?

In materie de Jackpot, 30 Spicy Fruits ofera atat marele pot de 1000x la combinatia de 5 ardei picanti, cat si un jackpot progresiv, care se poate declansa aleatoriu si a carui valoare este afisata in partea de sus a ecranului. Nu uita nici de functia Gamble, care iti poate dubla castigurile, chiar si de mai multe ori!

Pacanele cu fructe 30 Spicy Fruits

Daca iti place sa joci sloturi online cu fructe, atunci 30 Spicy Fruits este ideal pentru tine! Incearca si varianta de pacanele cu fructe gratis 30 Spicy Fruits Demo de pe Cazino.ro si bucura-te de rotiri bonus, de super-jackpoturi si de multe alte functii speciale!

30 Spicy Fruits Review

Grafica foarte buna, simbolurile speciale si rotirile gratuite sunt doar cateva dintre bonusurile care recomanda 30 Spicy Fruits tuturor iubitorilor de pacanele cu fructe! In plus, ai parte de un Jackpot consistent si de o volatilitate mica-medie, ceea ce inseamna ca vei avea parte de castiguri relativ des! Dintre dezavantaje putem aminti faptul ca liniile de castig sunt fixe, dar si limita de optiuni pentru mize, care sunt doar cinci si incep de la 30 de puncte EGT.

30 Spicy Fruits FAQ

  • Site-ul Cazino.ro ofera un numar nelimitat de rotiri gratuite pentru varianta 30 Spicy Fruits Demo

  • Acest joc de pacanele cu fructe are 30 de linii de castig fixe, dispuse pe 5 role si 3 randuri.

  • Ca sa te bucuri de 1000x castiguri, va trebui sa obtii o combinatie de 5 ardei picanti pe una dintre liniile fixe de castig

  • Cei norocosi pot obtine 7, 15 sau chiar 30 de rotiri gratuite 30 Spicy Fruits la aparitia elementului Scatter in numar de 7, 8 respectiv 9 ori

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 61

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.80%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii30 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (zaruri)
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet600
⬇️ Min Bet28

Mai multe Pacanele Demo

To top
X