Spanish passion Amusnet Slots

Spanish Passion

Olé Amigos! Cine este gata de o coridă senzațională, cu premii substanțiale și multă, multă pasiune? Alege Spanish Passion de la EGT, un joc de pacanele cu o tematică unică, dar și cu funcții bonus și poturi impresionante! Efectele sonore de flamenco, dar și animațiile bine realizate vin în completarea acestui joc că la aparate. În plus, ai parte de rotiri gratuite, de simboluri Wild stacked, de o funcție Gamble și de un Jackpot progresiv. Intră și tu în atmosfera fierbinte a acestui joc de pacanele EGT și bucură-te de super-câștiguri!

Caracteristici Spanish Passion

Spanish Passion se prezintă cu 20 de linii variabile de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri. Jocul are un RTP teoretic de 96,08% și o volatilitate medie. În Spanish Passion întâlnim atât un stacked Wild (care apare întotdeauna în număr de 2 sau 3 pe role), dar și un Scatter pe rolele 1, 3 sau 5, care declanșează runda de rotiri gratuite. Avem, de asemenea, un tânăr toreador, o dansatoare, o chitară, un trandafir și un cufăr cu comori. Nu lipsesc nici clasicele simboluri de cărți de joc, de la A la J. Există și un Jackpot Progresiv, dar și o funcție Gamble, care permite dublarea câștigurilor până la 35x.

Rotiri Gratuite Spanish Passion

Oricând apar 3 elemente Scatter (arena) pe rolele 1, 3 sau 5, se declanșează o rundă bonus cu 7 rotiri gratuite. Pentru fiecare element Scatter care apare în runda bonus, se adaugă câte o rotire gratuită. La finalul rundei, se adună toate câștigurile acumulate, iar jucătorul poate folosi funcția Gamble, dacă totalul este mai mic de 35x.

Mize și câștiguri Spanish Passion

Mizele variază de la 1 la 20 pentru o linie de câștig, iar jucătorul poate alege între 1, 5, 10, 15 sau 20 de linii de câștig. Cel mai valoros simbol este Wild-ul, cu 1000x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig. Toreadorul îți va aduce 750x, iar frumoasa dansatoare 500x. Urmează chitara, cu 350x, trandafirul, cu 250x și cufărul cu 200x. Cărțile se plătesc cu 100x pentru o combinație de 5.

Jackpot Spanish Passion

Precum ne-am obișnuit, sloturile online de la EGT beneficiază de un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase, care se poate declanșa aleatoriu după fiecare rotire, indiferent dacă este câștigătoare sau nu. În această rundă bonus, jucătorul trebuie să selecteze dintr-un cadru de 12 cărți întoarse cu fața în jos, până când găsește 3 care aparțin aceleiași suite. În acel moment, jucătorul câștigă Jackpotul corespunzător suitei (Treflă, Caro, Cupă sau Pică), a cărei valoare este afișată în partea de sus a ecranului.

Pacanele online Spanish Passion

Cine nu își dorește puțină pasiune în viața de zi cu zi? Spanish Passion este un joc ideal atât pentru fanii pacanelelor online, cât și pentru amatorii care doresc să se relaxeze la câteva jocuri. Dacă nu ne crezi pe cuvânt, atunci trebuie să încerci și tu versiunea Spanish Passion Demo de pe Cazino.ro, sau să joci pe bani reali în cazinourile pe care ți le punem la dispoziție.

Spanish Passion Review

Per total, experiența noastră cu Spanish Passion a fost una foarte pozitivă, deși poate s-a întâmplat să fim norocoși. După doar câteva rotiri, am intrat în runda bonus, unde am mai câștigat în total 5 rotiri, astfel că am terminat runda cu aproximativ 50x miza. Nu trec însă 2 minute, că apar din nou trei simboluri Scatter și avem parte de și mai mult noroc în runda bonus, de data această acumulând un total de 120x. Ne place că avem parte de multe funcții bonus, dar și de simboluri Wild Stacked în jocul standard, fapt care duce la multe câștiguri generoase. Cu greu putem să ii găsim un cusur acestui joc, mai ales că dispune de o volatilitate medie și de un RTP ridicat.

Spanish Passion FAQ

  • Pe Cazino.ro poți încerca gratuit versiunea Spanish Passion Demo, cu un număr nelimitat de credite fictive.

  • Jocul de pacanele EGT Spanish Passion are 20 de linii variabile de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri.

  • Potul maxim la Spanish Passion este de 1000x miza, pentru combinația de 5 simboluri Wild pe o linie de castig.

  • Găsește 3 simboluri Scatter pe role și vei intra în runda bonus cu 7 rotiri gratuite, cu rotiri adiționale oricând găsești alte simboluri Scatter.

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.08%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele EGT, Pacanele online
📈 Linii20 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet400
⬇️ Min Bet20
To top
X