Alexander 2 - Pacanele online

The Story of Alexander 2 🤴

Jocul de pacanele Alexander 2 este continuarea primei versiuni, apărute în 2016. Producătorul Euro Games Technology ne poartă și de această dată într-o călătorie istorică, pentru a admira bogățiile și cuceririle celui a creat un imperiu imens, din Balcani până la marginea Indiei, la vârsta de doar 30 de ani. Pășește așadar pe urmele acestui măreț conducător și descoperă calea adevărată spre câștiguri regesti! Încearcă și alte jocuri de pacanele EGT cu tematici asemănătoare, precum Age of Troy sau Legendary Rome.

Caracteristici The Story of Alexander 2

Acest joc de pacanele online de la EGT se prezintă cu un RTP teoretic de 96,05% și o volatilitate scăzută-medie. Alexander 2 vine cu un număr impresionant de 50 linii fixe de câștig, împărțite pe cele 5 role și 4 rânduri. Printre simboluri regăsim atât un armăsar Wild, care devine Sticky în timpul rundei bonus cu rotiri gratuite, dar și un simbol Scatter (Farul din Alexandria), a cărui prezență în număr de 3 declansează runda bonus. De asemenea, îl avem pe regele Alexandru, pe soția sa, Roxana, un elefant indian, un cufăr cu comori, coiful lui Alexandru, precum și cupa cu otravă despre care se crede că i-a adus sfârșitul. Pe role regăsim și clasicele simboluri de cărți, de la A până la 9. Nu lipsesc nici funcția Gamble și Jackpotul Progresiv EGT, dar nici rundele bonus cu rotiri gratuite și simboluri Sticky Wild.

Rotiri Gratuite The Story of Alexander 2

Dacă ai norocul să găsești 3 sau mai multe simboluri Scatter pe rolele de joc, se va activa o rundă bonus cu 10 rotiri gratuite și simboluri Wild Sticky, care odată ce aterizează, rămân pe role până la finalul rundei! Dacă găsești un alt simbol Scatter pe rola 1 în timpul acestei runde, se adaugă încă 5 rotiri la cele deja existente, însă acest lucru se poate întâmpla o singură dată pe parcursul rundei.

Mize și câștiguri The Story of Alexander 2

Precum ne-am obsinuit deja la EGT, mizele nu variază foarte mult, jucătorul având posibilitatea de a alege între 1 și 20 de credite, care se înmulțesc cu liniile de câștig. Astfel, pentru 50 de linii de câștig, pot fi alese valorile 50, 100, 250, 500 și 1000. Cele mai valoroase simboluri sunt Alexandru și regina sa, precum și simbolul Scatter, cu 250x pentru o linie de câștig. Cufărul și elefantul se plătesc cu 150x, iar coiful și cupa cu 125x. Cărțile de joc se plătesc cu 100x, diferența fiind doar la combinația de 4, care se plătește cu 40x pentru A și K, 30x pentru Q și J și 20x pentru 10 și 9. Nu uita nici de funcția Gamble, care îți poate dubla câștigurile, până la 35x!

Ce Jackpot are The Story of Alexander 2?

The Story of Alexander 2 oferă un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase, care se poate declanșa aleatoriu și a cărui valoare este afișată mereu în partea de sus a ecranului. Când acest bonus se activează, jucătorul trebuie să aleagă 3 cărți din aceeași suită dintr-un total de 12. În momentul în care le găsește, jucătorul câștigă Jackpotul aferent suitei (Treflă, Caro, Cupă sau Pică), iar valoarea Jackpotului respectiv se resetează.

Pacanele online The Story of Alexander 2

Îți plac sloturile online cu tematici istorice și câștiguri abundente? Atunci încearcă și tu The Story of Alexander 2, un joc de pacanele online apreciat de publicul din întreaga lume. Te poți antrena gratut cu The Story of Alexander 2 Demo de pe Cazino.ro iar când ești pregătit, poți juca pe bani reali într-unul din cazinourile online din lista noastră!

The Story of Alexander 2 Review

Cu o tematică atractivă și multe funcții bonus, The Story of Alexander 2 este unul dintre sloturile noastre preferate de la Euro Games Technology. Apreciem atât numărul ridicat de linii de câștig, cât și faptul că avem parte de un RTP ridicat și de o volatilitate scăzută-medie, însă atracția principala la acest joc este runda bonus. În testele noastre, am reușit să găsim 8 simboluri Sticky Wild în runda bonus, fapt care a condus la un câștig de peste 90x, lucru rar întâlnit la alte jocuri de același calibru. Ne-ar fi plăcut să avem însă mai multă libertate la alegerea numărului de linii de câștig, dar și a mizelor.

The Story of Alexander 2 FAQ

  • Intră pe site-ul Cazino.ro, care îți oferă un număr nelimitat de credite fictive pentru versiunea The Story of Alexander 2 Demo.

  • Acest joc de pacanele online are 50 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 4 rânduri.

  • Ca să te bucuri de 250x miza, va trebui să obții o combinație de 5 simboluri Alexander sau regine pe una dintre liniile de câștig, sau să găsești 3 simboluri Scatter.

  • Cei norocoși pot obține 10 rotiri gratuite The Story of Alexander II la apariția a cel puțin 3 simboluri Scatter.

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 22

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.05%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele EGT, Pacanele cu tema istorica
📈 Linii50 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet2000
⬇️ Min Bet49

Mai multe Pacanele Demo

To top
X