Age of troy Pacanele

Age of Troy

Dacă ai visat vreodată să trăiești în Grecia Antică și să admiri cu ochii tăi Războiul Troian, atunci Age of Troy este perfect pentru tine.

Acest joc de pacanele online EGT are o tematică aparte, iar mulți războinici curajoși vor avea parte de câștiguri colosale dacă reușesc să îi protejeze pe Paris și pe Elena de campionii greci veniți pe mare.

Bucură-te și tu de acest slot online cu cai troieni, temple sacre și multe elemente istorice, in timp ce încasezi câștigurile de legendă.

Caracteristici Age of Troy

Cu un RTP de 96,01%, o volatilitate ridicată și 20 de linii variabile de câștig, Age of Troy este o gură de aer proaspăt față de pacanelele cu fructe pe care dezvoltatorul EGT le produce de obicei.

Jucătorul poate alege între 1, 5, 10, 15 sau 20 de linii de câștig, care se întind pe tabela de joc împărțită pe 5 role și 3 rânduri. Dintre simboluri putem observa calul troian (Wild) și templul sacru (Scatter), dar și Paris și Elena, coiful lui Ahile, corabia grecească, amfora și cornul abundenței, precum și simbolurile A, K și Q.

De asemenea, ai parte de o funcție Gamble, dar și de o rundă bonus cu 12 rotiri gratuite și simboluri Wild stivuite, atunci când găsești minim 3 simboluri Scatter pe rolele de joc.

Rotiri Gratuite Age of Troy

Dacă ai norocul să găsești 3 sau mai multe simboluri Scatter pe rolele de joc, se va activă o rundă bonus cu12 rotiri gratuite și simboluri Wild stivuite (Stacked Wilds), care aterizează și ocupă întreagă rola, ducând la câștiguri colosale.

Dacă găsești alte 3 simboluri Scatter în timpul acestei runde, se adaugă încă 12 rotiri la cele deja existente. Poți testa această funcție și în versiunea Age of Troy Demo, prezentă la noi pe site!

Mize si castiguri Age of Troy

În clasica tradiție EGT, mizele nu variază foarte mult, jucătorul având posibilitatea de a alege între 1 și 20 de credite, care se înmulțesc cu liniile de câștig.

Astfel, pentru 20 de linii de câștig, pot fi alese valorile 20, 40, 100, 200 și 400. Simbolul cel mai bine plătit este Paris, cu 1000x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig, urmat de Elena, cu 500x. Corabia și coiful lui Ahile îți vor aduce 400x, iar amfora și cornul plin cu bănuți de aur 200x. Cărțile de joc A, K și Q valorează 100x.

Ce Jackpot are Age of Troy?

În materie de Jackpot, Age of Troy oferă atât marele pot de 1000x la combinația de 5 regi, cât și un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase, care se poate declanșa aleatoriu și a cărui valoare este afișată în partea de sus a ecranului. Nu uita nici de funcția Gamble, care îți poate dubla câștigurile, până la 35x!

Pacanele online Age of Troy

Dacă îți place să joci sloturi online cu o tematică istorică, atunci Age of Troy este ideal pentru tine.

De asemenea, poți încerca și Versailles Gold, de la același producător, cu o tematică bazată pe regatul Franței în timpul domniei Regelui-Soare. Antrenează-te gratis cu Age of Troy Demo pe Cazino.ro și când ești pregătit, joacă pe bani reali la unul din cazinourile online din lista noastră!

Age of Troy Review

Cu o grafică plăcută și o tematică legendară, Age of Troy se numără printre jocurile noastre preferate de la dezvoltatorul EGT. Apreciem faptul că avem parte de un RTP peste medie, precum și prezența bonusurilor precum Jackpotul Progresiv și runda cu rotiri gratuite.

Ne-ar fi plăcut însă mai multă libertate în privința alegerii mizelor, cât și a liniilor de câștig, iar volatilitatea ridicată înseamnă că avem nevoie de o sumă inițială destul de mare, înainte să ne bucurăm de câștiguri consistente.

Age of Troy FAQ

  • Site-ul Cazino.ro oferă un număr nelimitat de credite pentru versiunea Age of Troy Demo.

  • Acest joc de pacanele online are 20 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 3 rânduri.

  • Ca să te bucuri de 1000x miza, va trebui să obții o combinație de 5 regi pe una dintre liniile de câștig.

  • Cei norocoși pot obține 12 rotiri gratuite Age of Troy la apariția a cel puțin 3 simboluri Scatter.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 15

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.01%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele EGT, Pacanele cu tema istorica
📈 Linii20 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet400
⬇️ Min Bet20

Mai multe Pacanele Demo

To top