Termeni și condiții

Intrând pe cazino.ro denumit in continuare („site-ul”) sunteți de acord cu termenii și condițiile („termenii”), astfel cum sunt stabiliți mai jos. Termenii conțin informații importante despre dreptul de proprietate asupra conținutului publicat pe site-ul nostru, despre responsabilitatea proprietarului („noi”, „noi”) in legatura cu continutul propriu sau pentru conținutul terților, precum și o limitare a responsabilității. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii, împreună cu Politica de confidențialitate înainte de a începe să utilizați Site-ul. Prin utilizarea site-ului, confirmați că acceptați Termenii și că sunteți de acord să le respectați. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii, nu ar trebui să utilizați Site-ul.

Accesul pe site

Nu garantăm că Site-ul sau orice conținut de pe acesta va fi întotdeauna disponibil sau va fi neîntrerupt. Putem suspenda, retrage, întrerupe sau modifica toate sau o parte din site-uri fără o notificare prealabilă. Nu vom fi răspunzători față de dvs. dacă, din orice motiv, unul dintre site-urile noastre este indisponibil în orice moment sau pentru orice perioadă. Putem limita disponibilitatea Site-ului sau a oricărui serviciu sau produs descris pe oricare dintre site-urile noastre oricarei persoane sau zonă geografică în orice moment.

Informatiile prezentate

Am avut grija sa aducem cele mai relevante si reale informatii atunci cand am pregătit conținutului paginilor site-ului nostru. În măsura permisă de legislația aplicabilă, nu oferim nici o garanție, expresa sau implicita, cu privire la acuratețea informațiilor prezentate în oricare dintre materialele de pe site. Datorită faptului ca informatiile, promotiile si bonusurile prezentate de noi sunt intr-o continua schimbare, nu ne vom asuma nicio răspundere pentru orice daune sau pierderi care apar direct sau indirect ca urmare a faptului că informațiile accesibile prin intermediul site-ului nu sunt corecte, complete sau actualizate.

Securitate

Nu garantăm că site-ul va fi complet sigur, fără bug-uri sau viruși. Datorită riscurilor inerente ale comunicațiilor și transferului de date pe internet, nu vom avea nicio răspundere pentru orice daune sau pierderi rezultate din viruși informatici, cod rău intenționat, corupția sau pierderea datelor sau orice deteriorare software sau hardware. Vă recomandăm să utilizați intotdeauna propriul software de protecție împotriva virușilor.

Dreptul de proprietate intelectuală

Conținutul publicat pe toate paginile acestui site web este proprietatea noastră exclusivă. Termenul „conținut” include tot ce inseamna: text, imagini, grafica, imaginile în mișcare și software-ul. Proprietatea asupra conținutului este reglementată de legile in vigoare ale Romaniei. Nu aveți voie să copiați, să distribuiți sau să procesați nicio parte a conținutului și nici să îl utilizați în scopuri comerciale fără consimțământul nostru explicit și scris, care trebuie obținut în prealabil.

Politica de Confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate face parte din Termeni și se aplică utilizării site-ului de către dvs. Puteți citi politica noastră de confidențialitate făcând clic aici. Prin accesarea și vizualizarea Site-ului, recunoașteți și sunteți de acord că transmisiile pe Internet nu sunt complet sigure. Trebuie să considerați că orice date pe care le trimiteți pe site pot fi citite sau interceptate de alții, chiar dacă o anumită transmisie este criptată.

Link-uri către site-uri terțe

Site-ul conține hyperlinkuri către site-uri web ale unor terțe părți, care au propriii termeni și condiții, de aceea vă sfătuim să le citiți în detaliu înainte de a începe să utilizați aceste site-uri web ale unor terțe părți. În plus, nu exercităm nicio influență asupra informațiilor din acestea și nu suntem responsabili pentru corectitudinea acestora. Este responsabilitatea proprietarilor și webmasterilor acestor site-uri web.

Limitare a răspunderii

Nu suntem în nici un fel răspunzători pentru orice daune pe care le-ați putea avea în legătură cu utilizarea site-ului sau a informațiilor publicate pe acesta. Ne străduim să menținem actualizate linkurile, articolele și detaliile conținute în acest site, dar nu suntem răspunzători pentru orice erori sau discrepanțe făcute de terți. Nu garantăm disponibilitatea unei calități satisfăcătoare a acestui site web pentru scopuri specifice de utilizare. Site-ul a fost creat doar în scop informativ și nu sunt oferite servicii de jocuri de noroc pe acesta. Nu vom fi răspunzători sau responsabili pentru pierderile sau cheltuielile pe care le-ați putea suferi după ce urmați link-uri sau bannere către site-uri web ale unor terțe părți.

Jocuri de noroc responsabile

Vă recomandăm să jucați responsabil pentru plăcere și divertisment și să nu rezolvați probleme financiare jucand. Jocurile de noroc in Romania sunt ilegale pentru cei care nu au minim 18 ani impliniti. Dacă aveți nevoie de mai mult sprijin, vă recomandăm să vizitați oricare dintre autoritățile independente care activează în domeniul prevenirii și tratamentului problemelor legate de jocurile de noroc, cum ar fi JocResponsabil: https://jocresponsabil.ro

Legea aplicabilă

Acești termeni și condiții vor fi supuși legii din Romania, iar părțile la orice dispută sau acțiune se supun jurisdicției exclusive a instanțelor din Romania.

Modificări ale Termenilor și condițiilor

Putem, la alegerea noastră, să aducem modificări Termenilor în orice moment, fără a vă notifica în prealabil. Vă recomandăm să vizitați în mod regulat această pagină web și să verificați dacă există o versiune actualizată.

To top