40 burning hot pacanele aparate

40 Burning Hot Demo

Producătorul EGT nu contenește să ne uimească cu această continuare a seriei “Hot”. După clasicele Burning Hot și 20 Burning Hot, această nouă variantă aduce mai multe linii de câștig, dar și poturi grandioase. Toate simbolurile clasice, întâlnite și la alte pacanele cu trifoi online sunt aici, de la fructele suculente până la dolarii, șeptarii și steluțele norocoase. Nu mai sta pe gânduri și încearcă și tu 40 Burning Hot demo de la EGT, unul dintre cele mai populare jocuri de sloturi online!

Caracteristici 40 Burning Hot

Față de alte sloturi cu fructe online, 40 Burning Hot are un format mai deosebit, cu 5 role, 4 rânduri și 40 de linii fixe de câștig. La fel ca în varianta 20 Burning Hot, există două simboluri Scatter, steluța și dolarul, dar și trifoiul norocos, simbol Wild, care substituie toate simbolurile de pe rolă unde apare atunci când formează o combinație câștigătoare. Acest joc de păcănele cu trifoi online are un RTP de 95,93% și o volatilitate medie. De asemenea, Burning Hot 40 beneficiază atât de o funcție Gamble, cât și de un Jackpot Progresiv.

Rotiri Gratuite 40 Burning Hot

Cu toate că nu există o rundă bonus de rotiri gratuite la 40 Burning Hot, jocul nu duce lipsă de momente de adrenalină. Te poți convinge și singur încercând versiunea 40 Burning Hot demo de pe site-ul nostru. Apoi, când eșți gata să joci pe bani reali, alege din lista de cazinouri pe care ți-am pregătit-o și dă startul câștigurilor!

Mize și câștiguri 40 Burning Hot

Acest joc de păcănele cu trifoi online folosește clasicul sistem de mize EGT, începând de la 1 până la 20 de credite per linie. Asta înseamnă că, pentru 40 de linii, creditele vor varia de la 40 la 800. Față de 20 Burning Hot, însă, cel mai valoros este simbolul dolar cu 100x, care fiind în același timp și Scatter, poate apărea oriunde pe role. Urmează combinația de 5 șeptari, cu 75x. Steluța norocoasă, care este tot Scatter și poate apărea pe rolele 1, 3 sau 5, îți aduce 20x pentru o combinație de 3. Strugurii și pepenii se răsplătesc cu 12,5x pentru o combinație de 5, clopoțeii 5x, iar restul fructelor 2,5x. Elementul Wild, trifoiul cu patru foi, apare pe rolele 2, 3 sau 4 și, dacă există o combinație câștigătoare, va acoperi întreagă rolă, substituind toate simbolurile și ducând la câștiguri senzaționale!

Ce Jackpot are 40 Burning Hot?

40 Burning Hot oferă un pot maxim de 3000x, atunci când toate rolele sunt acoperite de șeptari și/sau trifoi. De asemenea, jocul dispune și de un Jackpot Progresiv, care se poate activa aleatoriu după orice rotire. Odată activat, jucătorul începe o rundă bonus în care trebuie să găsească 3 cărți din aceeași suită dintr-un total de 12. După ce găsește 3 cărți ce corespund aceleiași suite (Treflă, Caro, Cupă sau Pică), jucătorul câștigă bonusul corespunzător, afișat în partea de sus a ecranului de joc.

Păcănele cu trifoi online 40 Burning Hot

Cu un număr dublu de linii de câștig față de predecesorul său, 40 Burning Hot este jucat de mulți pasionați de păcănele cu trifoi din România. Cu toate acestea, și variantele 20 Burning Hot sau Burning Hot EGT au caracteristicile proprii, astfel că, în final, ține de preferințele jucătorilor. Încearcă și 40 Burning Hot 6 reels, acelați joc dar cu 1 rolă suplimentară!

40 Burning Hot Concluzie

Câștigurile ridicate, extra liniile de câștig, prezența a două simboluri Scatter dar și a funcțiilor speciale se înscriu pe lista avantajelor 40 Burning Hot demo sau plătit. Ne place mult și când găsim trifoii norocoși, care duc la venituri colosale, mai ales când se formează mai multe linii de câștig. Cu toate acestea, prezența a 40 de linii înseamnă că vom plăti mai mult pentru fiecare rotire, așa că sfatul nostru este să ai un fond de credite destul de mare înainte de a începe jocul. Ne-ar fi plăcut, de asemenea, să ne putem alege numărul liniilor de câștig.

40 Burning Hot FAQ

  • Da, pe site-ul Cazino.ro poți încerca gratuit versiunea 40 Burning Hot Demo, înainte de a-l juca pe bani reali.

  • Precum îi spune și numele, jocul are 40 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 4 rânduri.

  • Acest joc de păcănele cu trifoi online dispune atât de funcție Gamble pentru dublarea câștigurilor, cât și de un Jackpot Progresiv, a cărui valoare este afișată în partea de sus a ecranului.

  • 40 Burning Hot are un rând de simboluri în plus și 40 de linii de câștig, față de 20 ale 20 Burning Hot sau 5 ale Burning Hot EGT.


Un comentariu “40 Burning Hot”

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 242

Nici un vot pana acum

| 1 comentariu la 40 Burning Hot
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.93%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (Trifoi)
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet800
⬇️ Min Bet39

Mai multe Pacanele Demo

To top
seven casino pacanele fara depunere