Pacanele Dark Queen Demo

Dark Queen

Dacă jocurile de pacanele cu tema inspirată din povesti nu te-au impresionat, atunci neapărat trebuie sa încerci Dark Queen slot, un joc de păcănele complex în care fantezia atinge cel mai înalt nivel. 

EGT Amusnet păstrează linia clasică a jocurilor care i-au consacrat, și pe lângă grafica bine definită, adaugă jocului funcții speciale pentru a mări șansele câștigului. 

Dark Queen se desfășoară pe 3×5 role de joc și oferă atat simboluri portretizate care dau senzația de real, cât și efecte sonore care creează suspans până în momentul declanșării unui castig, moment în care se fac auzite sunete care induc o stare de euforie.  

Oglinda, oglinjoara, aduci tu câștiguri oare? Joacă Dark Queen și vei afla! Vaneaza câștigurile aduse de simbolurile de poveste, de simbolul special extra Wild dar și de jackpotul progresiv și trăiește emoția poveștii Albă ca Zăpada și cei 7 pitici redata prin viziunea celor de la EGT.

Cum joc păcănele Dark Queen?

Ajutat de regina, povestea spune ca a fost odată un jucător care a avut parte de câștiguri extraordinare. Tot ce a trebuit sa facă a fost sa deschidă jocul și după ce a selectat miza dorită a dat start castigurilor. 

Legenda continua și spune că jocul de păcănele Dark Queen primește o nota de modernism și este adaptat jocului pe telefon, tableta, laptop astfel încât să poată fi jucat oriunde și oricât.

Cu așa opțiuni, tu ce mai aștepți? Scrie istorie, intra în poveste și fii următorul norocos!

Dark Queen mize, simboluri și câștiguri

Cu o volatilitate scăzută spre medie și o rata de plata (RTP) de 96.04%, câștigurile generate sunt constante dar și decente ca valoare, iar opțiunea de a utiliza funcția gamble oferă posibilitatea de a le multiplica în runda de dublaj.

Jocul de păcănele Dark Queen păstrează tiparul și oferă posibilitatea jocului pe 5 mize, valoarea câștigului fiind diferită în funcție de selecția realizată.

În număr de 20, liniile de castig plătesc de la stânga la dreapta, castigurile fiind multiplicate cu miza de pe linia activa de joc.   

Joacă Dark Queen și descoperă simboluri magice aducătoare de câștiguri. Acestea sunt bine conturate, creionate chiar pentru a da senzația de real.  Programează o întâlnire cu regina pentru un câștig maxim de 500egt și mergi în căutarea prințesei Alba ca zăpada pentru a avea parte de aceleași câștiguri. Te vei întâlni cu pitici și veverițe care aduc câștiguri de pana la 200egt, iar dacă vei găsi indicii precum tolba vanatorului, sacul cu diamante sau felinarul, atunci vei adauga contului câștiguri maxime de pana la 150egt. Chiar și simbolurile reprezentate de cărțile de joc sunt integrate corespunzător și au câștiguri valoroase. Simbolurile cheie sunt reprezentate de oglinda magica cu rol de Wild și mărul otrăvit care are atribuita funcția de extra wild. Oglindirea reginei aduce câștiguri de pana la 1000egt, iar simbolul special reprezentat de măr apare pe rolele de joc pentru a mări șansele câștigurilor de poveste.

Bonus și rotiri gratuite Dark Queen 

Bonusul jocului este adus de simbolul Extra Wild, care este reprezentat de măr. Acesta își face apariția doar pe rola 1 și este un substituent pentru toate simbolurile. 

Extra Wild transforma cele mai slab cotate simboluri A,K,Q,J in Wild, care la rândul lor înlocuiesc toate simbolurile. Plata castigurilor care pot ajunge pana la 1000x se realizează după ce au loc toate substituirile. 

Dacă joci runda de dublaj, ai grija sa nu guști din partea otrăvită a mărului, deci savureaza partea buna 🍎 și prinde gustul câștigului! 

Dacă vrei sa ai parte de rotiri gratuite, joacă Dark Queen demo gratuit și te poți bucura de un joc de păcănele demn de o poveste!

Dark Queen jackpot 

Dark Queen are inclus jackpotul de tip progresiv specific jocurilor de pacanele EGT, care prin misterul sau se încadrează perfect în tema jocului. Acesta este împărțit pe 4 nivele reprezentate de simbolurile cărților de joc (romb, inima, frunza/pik, trefla) și este vizibil în permanentă pe ecranul de joc.

Suma jackpoturilor crește progresiv, iar activarea se realizează aleatoriu în momentul jocului.

Când jackpotul se declanșează, pe ecranul de joc vor apărea 12 cărți afișate cu fata în jos și va trebui sa alegi 3 cărți cu același simbol pentru a identifica suma câștigată. 

Simbolul dezvăluit rezolva misterul și indică suma jackpotului care se va adăuga contului. Indiferent pe ce miză alegi sa joci, fiecare rotire efectuata crește șansa declanșării unuia dintre jackpoturi. 

Dark Queen slot review 

Inspirat din povestea Albă ca Zăpada și cei 7 pitici, jocul are la bază elemente de basm încadrate perfect în linia clasică de pacanele EGT.

Jocul are o grafică excepțională, iar echilibrul dintre simbolurile utilizate și câștigurile uimitoare te vor face sa privesti experiența jocului cu entuziasm. Daca totusi varianta este prea intunecata, atunci poti incerca o varianta mai colorata cum este Solar Queen demo.

Tema, modul de joc și simbolurile bine realizate ne-au cucerit, însă rundele bonus precum rotirile gratuite ne-au lipsit pe parcursul jocului. Ne-am mulțumit însă cu castigurile constante de valoare medie care pot fi multiplicate cu funcția gamble și ne-am delectat cu simbolul extra Wild care este cea mai mare atracție a jocului și face senzație de fiecare data când apare pe rolele de joc, prin transformarea simbolurilor slab cotate în Wild.

Mirror mirror on the wall…regina întunecată așteaptă sa lași un comentariu cu părerea ta referitoare la joc și să testezi Dark Queen păcănele online pentru a afla o alta versiune încântătoare  a poveștii adaptata stilului tău de joc.

Q&A Dark Queen

  • Jocul de păcănele Dark Queen are 20 de linii fixe pe care se pot forma combinatii câștigătoare.

  • Dark Queen excelează cu 2 simboluri Wild și Extra Wild. Cel din urma transforma  simbolurile cărților de joc în Wild și oferă posibilitatea altor câștiguri mai mari.

  • Pe lângă alte pacanele EGT gratis, pe cazino.ro găsești varianta Dark Queen demo gratuit care este optimizată jocului pe telefon.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.04%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele Online
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role4
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top