White Wolf pacanele online gratis

The White Wolf

Descoperă lumea fascinantă a indienilor americani cu The White Wolf, un joc ca la aparate de la EGT, care te va purta într-un tărâm al vechilor tradiții și culturi. Intră și tu în tribul câștigătorilor și bucură-te de poturile uriașe, care pot atinge 10000x miza! Ai parte de un joc foarte intuitiv, cu rotiri gratuite, Jackpoturi progresive, multiplicatori sau chiar posibilitatea de a-ți dubla câștigul folosind funcția Gamble. Nu uită să încerci și Wolf Gold, de la Pragmatic Play, sau Indian Spirit, de la Novomatic, două jocuri de pacanele care urmăresc aceeași tematică.

Caracteristici The White Wolf

Acest joc ca la aparate de la EGT vine cu 10 linii variabile de câștig, dispuse pe cele 5 role și 3 rânduri. The White Wolf se prezintă cu o volatilitate medie-ridicată și cu un RTP teoretic de 96,07%. Printre simboluri regăsim lupul Wild, care dublează orice câștig atunci când substituie un element, dar și totemul Scatter, unde 3 sau mai multe elemente inițiază o rundă bonus cu rotiri gratuite și multiplicator 3x. De asemenea, avem un tânăr șef de trib, o indiancă, un dans tribal, un vultur și un set de instrumente tribale. În plus, întâlnim și simbolurile cărților de joc, de la A la 9. În The White Wolf regăsim și clasicul Jackpot Progresiv cu cărți misterioase de la EGT, precum și o funcție Gamble.

Rotiri Gratuite The White Wolf

Atunci când găsești 3 sau mai multe simboluri Scatter (totemul) se va activa automat o rundă bonus cu 15 rotiri gratuite și multiplicator de 3x. Oricând jucătorul găsește alte 3 simboluri Scatter în timpul rundei bonus, se adaugă încă 15 rotiri gratuite la cele deja existente. La finalul de rundă, se adună toate câștigurile acumulate și se aplică multiplicatorul de 3x, iar jucătorul poate folosi funcția Gamble, dacă totalul este mai mic sau egal cu 35x.

Mize și câștiguri The White Wolf

Precum este cazul și la alte jocuri de pacanele EGT, în The White Wolf mizele variază între 1 și 20, înmulțindu-se apoi cu numărul de linii de câștig selectate de jucători (1, 3, 5, 7 sau 10). Cel mai bine plătit simbol este Lupul Wild, cu 10000x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig. Urmează Scatter, cu 5000x pentru 5 simboluri. Cei doi indieni se plătesc cu 750x pentru o combinație de 5, dansul tribal cu 400x, iar vulturul și armele cu 250x. De asemenea, cărțile mari (A și K) se plătesc cu 125x, iar cele mici (Q, J, 10 și 9) cu 100x. Ține cont însă, că toate aceste combinații, dacă sunt făcute cu unul sau mai multe simboluri Wild, se plătesc dublu.

Jackpot The White Wolf

Jocul dispune de un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase, care se poate activa aleatoriu după fiecare rotire. Atunci când este initata această rundă bonus, jucătorul trebuie să aleagă dintre 12 cărți întoarse cu fața în jos, până găsește 3 care aparțin aceleiași suite. Odată ce cărțile sunt găsite, jucătorul câștigă automat jackpotul aferent suitei respective, a cărui valoare este afișată în partea de sus a ecranului.

Pacanele EGT The White Wolf

Dacă îți plac sloturile online marca EGT, atunci vei aprecia garantat The White Wolf. Cu super-câștiguri, multe funcții bonus și runde de rotiri gratuite cu multiplicatori, acest joc de pacanele se va număra printre preferatele tale în cel mai scurt timp. Vrei să afli mai multe? Încearcă The White Wold Demo gratuit, pe Cazino.ro, înainte de a-l juca pe bani reali.

The White Wolf Review

Ne place să luăm o pauză din când în când de la clasicele pacanele cu fructe, iar The White Wolf ni s-a părut un titlu foarte potrivit pentru acest lucru. Jocul are cam tot ce își dorește un jucător de sloturi online: Funcție Gamble, Jackpot progresiv, câștiguri consistente, funcție Auto, runde bonus cu rotiri gratuite, ba chiar și multiplicatori la combinațiile cu elemente Wild sau în timpul rundei bonus. Grafica și sunetele sunt ușor învechite, ce-i drept, iar volatilitatea medie-ridicată înseamnă că vei avea nevoie să rotești de câteva ori pentru a te bucura de poturile cu adevărat mari.

The White Wolf FAQ

  • Intră pe Cazino.ro și încearca versiunea gratuită The White Wolf Demo, cu un număr nelimitat de credite fictive.

  • Jocul de pacanele EGT The White Wolf are 10 de linii variabile de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri.

  • Potul maxim la The White Wolf este de 10000x miza, pentru combinația de 5 simboluri Wild pe o linie de câștig.

  • Găsește 3 sau mai multe simboluri Scatter și te bucuri de o rundă bonus cu 15 rotiri gratuite și un multiplicator de 3x.

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.07%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele EGT, Pacanele online
📈 Linii10 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet200
⬇️ Min Bet10

Mai multe Pacanele Demo

To top