Secrets of alchemy - pacanele alchimist

Secrets of Alchemy

Dacă ai visat vreodată să poți transforma orice obiect în aur, atunci Secrets of Alchemy de la EGT este perfect pentru tine! Doar la acest joc de pacanele poți transforma mizele în super-câștiguri, trebuie doar să stăpânești formula secretă. Cu o multitudine de funcții bonus precum simboluri colapsabile, Stacked Wild, linii variabile de câștig, rotiri gratuite, Jackpoturi progresive sau Gamble, Secrets of Alchemy este un joc de pacanele online care te va atrage cu siguranță! Iar dacă vrei să iei o pauză de la clasicele pacanele cu fructe EGT, îți sugerăm să încerci și Zodiac Wheel sau Vampire Night, două jocuri de la același producător.

Caracteristici Secrets of Alchemy

Cu 25 de linii de câștig variabile, împărțite pe 5 role și 3 rânduri, Secrets of Alchemy promite să te țină ocupat ore în șir. Jocul se prezintă cu unu RTP de 96,1% și o volatilitate scăzută-medie. Printre simboluri regăsim atât un alchemist Stacked Wild, care apare pe rolele 2, 3, 4 și 5 și vine întotdeauna în număr de 2 sau 3, cât și un simbol Scatter (castelul plutitor), a cărui prezență în număr de 3 declanșează runda de rotiri gratuite. De asemenea, avem un prinț, o prințesă, o carte plină cu secrete și rețete alchemice, lingouri de aur și un trandafir de aur. Din Secrets of Alchemy nu lipsesc nici simbolurile cărților de joc, de la A la J. Oricând jucătorii obțin o combinație câștigătoare, simbolurile dispar, iar în locul lor cad simboluri noi pe role.

Rotiri Gratuite Secrets of Alchemy

Găsește trei simboluri Scatter și vei declanșa automat o rundă cu 7 rotiri gratuite. De asemenea, poți avea norocul că această rundă să se activeze în mod misterios în timpul jocului standard. Dacă în timpul rundei de rotiri activată cu simboluri Scatter apar alte 3 simboluri, se va adaugă un număr de 7 rotiri la cele deja existente. La finalul rundei, poți folosi funcția Gamble, însă doar dacă câștigurile nu depășesc deja 35x.

Mize și câștiguri Secrets of Alchemy

Jucătorii pot alege între 5 niveluri de mize. Cu toate cele 25 de linii de câștig selectate, mizele sunt 25, 50, 125, 250 și 500. Prințul aduce 40x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig, iar prințesa 20x. Cartea cu rețete alchemice se plătește cu 10x, lingourile cu 8x, iar trandafirul de aur cu 6x. Cărțile mari (A și K) se plătesc cu 4x, iar cele mici cu 3,2x. Va trebui să ții cont însă că simbolurile din toate combinațiile câștigătoare dispar de pe role, în locul lor apărând simboluri noi, care pot aduce alte câștiguri. Mai mult, ai și funcția Gamble, care te poate ajuta să îți dublezi câștigurile, dar și un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase.

Jackpot Secrets of Alchemy

Dacă alegi să joci Secrets of Alchemy, te așteaptă atât marele pot de 1000x la combinația de 5×3 prinți, cât și un Jackpot Progresiv, care se poate declanșa aleatoriu. În runda Jackpotului Progresiv, jucătorul trebuie să aleagă dintre 12 cărți până găsește 3 care aparțin aceleiași suite. În acest moment, runda se încheie, iar jucătorul primește jackpotul aferent, a cărui valoare este afișată mereu în partea de sus a ecranului.

Pacanele online Secrets of Alchemy

Având o mare varietate de funcții și bonusuri, jocul de pacanele Secrets of Alchemy promite să fie o aventură pe cinste, chiar și pentru cei mai împătimiți iubitori de sloturi online. Înainte de a juca pe bani reali, în cazinourile pe care ți le recomandăm, încearcă și versiunea gratuită Secrets of Alchemy Demo de pe Cazino.ro, unde poți testa liniștit toate funcțiile și bonusurile.

Secrets of Alchemy Review

Să fim sinceri, nu ne așteptam să întâlnim atâtea funcții speciale la un joc de pacanele EGT. Cu simboluri colapsabile, simboluri Wild Stacked, funcție Gamble, Jackpot Progresiv și rotiri gratuite, acest joc chiar oferă nenumărate bonusuri. Volatilitatea scăzută-medie, dar și un RTP de 96,1% garantează că vei avea parte de câștiguri la fiecare câteva rotiri. Am fi vrut să avem parte însă de posiblitatea de a alege mize mai mari.

Secrets of Alchemy FAQ

  • Acest joc de la EGT vine cu 25 de linii variabile de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri.

  • Da, intră pe Cazino.ro și joacă încearcă gratuit versiunea Secrets of Alchemy Demo, cu un număr nelimitat de credite.

  • Poți obține 7 rotiri gratuite la Secrets of Alchemy fie în mod misterios (aleatoriu), fie atunci când găsești 3 simboluri Scatter pe rolele de joc

  • Acest joc de pacanele a fost produs de compania EGT (Euro Games Technology) în anul 2016.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.9 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.1%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip joc Pacanele EGT, Pacanele online
📈 Linii25 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet500
⬇️ Min Bet25

Mai multe Pacanele Demo

To top