Zodiac Wheel - slots

Zodiac Wheel

Dacă și tu crezi că norocul îți este scris în stele, atunci poți demonstra acest lucru cu Zodiac Wheel, un joc de pacanele EGT cu o tematică astrologică. Cu o abundență de simboluri ezoterice și un pot de 3000x, Zodiac Wheel este cu siguranță unul din acele sloturi online care îți poate îndeplini toate dorințele! Pe lângă premiile considerabile, ai parte și de multe funcții și bonusuri precum simboluri Wild expandabile, două tipuri de simboluri Scatter, un Jackpot Progresiv sau Gamble. Iar dacă îți place tematica mistică, încearcă și Secrets of Alchemy, de la același producător de succes.

Caracteristici Zodiac Wheel

Zodiac Wheel vine cu un RTP teoretic peste medie, de 96,45% și o volatilitate scăzută-medie. În prezent, acest joc de pacanele EGT este clasat pe locul 72 în topul preferințelor din cazinourile online românești. Zodiac Wheel are 5 linii fixe de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri. Printre simboluri regăsim 2 elemente Scatter, o carte mistică, dar și un compas, care poate apărea doar pe rolele 1, 3 și 5. De asemenea, avem parte de un simbol Wild (un sigiliu cu simbolurile zodiilor), care atunci când apare pe rolele 2, 3 sau 4, substituie toate elemente care formează combinații câștigătoare, cu excepția simbolurilor Scatter, extinzându-se pe întreagă rolă. De asemenea, pe role întâlnim un astrolog, o clarvăzătoare, un telescop și un astrolab sferic, dar și simbolurie cărților de la A la J.

Rotiri Gratuite Zodiac Wheel

Chiar dacă jocul nu dispune de o rundă bonus cu rotiri gratuite, există mai multe moduri prin care îți poți îmbunătăți șansele de câștig, precum funcția Gamble, până la un total de 35x, sau un Jackpot Progresiv care se activează aleatoriu la fiecare rotire.

Mize și câștiguri Zodiac Wheel

Ca și la alte jocuri de pacanele EGT, poți alege între 5 niveluri de mize (5, 10, 25, 50 sau 100). Cel mai bine plătit simbol este astrologul, cu 600x pe o linie de câștig. Urmează clarvăzătoarea, telescopul și Cartea Scatter cu 100x, astrolabul cu 40x, harta Scatter cu 20x pentru 3 elemente, iar simbolurile cărților cu 20x pentru 5 elemente pe o linie de câștig. Găsește însă astrologi pe toate cele 5 linii de câștig (sau în combinație cu Wild-urile expandabile) și te vei bucura de potul cel mare de 3000x!

Jackpot Zodiac Wheel

Precum suntem obișnuiți, jocurile ca la aparate EGT dispun de un Jackpot Progresiv, care se poate declanșa aleatoriu. Când se activează această rundă bonus, jucătorul trebuie să aleagă dintre 12 cărți până găsește 3 care aparțîn aceleiași suite (Treflă, Caro, Cupă sau Pică). În acel moment, runda se încheie, iar jucătorul primește jackpotul corespunzător suitei găsite, a cărui valoare este afișată în partea de sus a ecranului.

Pacanele EGT Zodiac Wheel

Cum îți vei găsi norocul la Zodiac Wheel? Vei vâna câștigurile, ca un veritabil Săgetător, sau vei ști să te retragi la timp, precum sfiosul Rac? Amatorii de sloturi online cu tematici mistice, dar nu numai, pot încerca gratuit versiunea Zodiac Wheel Demo chiar pe site-ul Cazino.ro, înainte de a juca pe bani reali în cazinourile online din lista noastră.

Zodiac Wheel Review

Sunt multe elemente de apreciat la acest joc, precum castgurile mari, având în vedere RTP-ul peste medie și volatilitatea scăzută-medie, dar și bonusurile precum simbolurile Wild care se extind pe întreagă rolă și pot aduce câștiguri surprinzător de mari! Ne-ar fi plăcut să avem parte de mai multe linii de câștig, dar și de o rundă bonus cu rotiri gratuite.

Zodiac Wheel FAQ

  • Acest joc de pacanele EGT are 5 de linii fixe de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri.

  • Intră pe Cazino.ro și încearcă gratuit versiunea Zodiac Wheel Demo, cu un număr nelimitat de credite fictive.

  • Potul maxim la Zodiac Wheel este de 3000x miza, pentru 3×5 astrologi pe rolele de joc, sau în combinație cu simboluri Wild.

  • Acest joc de pacanele a fost creat de compania EGT (Euro Games Technology) în anul 2014

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.45%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele EGT, Pacanele online
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet100
⬇️ Min Bet5

Mai multe Pacanele Demo

To top