20 Super Hot Egypt Quest Demo

20 Super Hot – Egypt Quest

Dacă vrei sa joci pacanele cu fructe și șeptari, dar în același timp sa rezolvi enigme egiptene, atunci neapărat trebuie sa joci 20 Super Hot Egypt Quest al celor de la EGT. 

Cu 3×5 role de joc, 20 Super Hot Egypt Quest este un joc clasic de păcănele online care îmbina perfect 2 jocuri populare în rândul jucătorilor: 20 Super Hot și Rise of Ra de la același producator.

Simplu și interactiv, jocul promite adrenalina și câștiguri generoase date de combinații de simboluri, runda bonus și jackpot. Chiar dacă nu excelează cu o grafica modernă și efecte spectaculoase, 20 Super Hot EQ reușește să impresioneze cu jocul de baza unde vedete sunt fructele și septarii, dar și cu runda bonus data de rotiri gratuite, unde simbolurile egiptene iti vor arata calea spre castigurile substantiale. 

Cum joc 20 Super Hot Egypt Quest online?

Chiar dacă pare complicat, sa joci 20 Super Hot Egypt Quest este simplu, iar opțiunile de joc sunt ușor de setat. Doar deschide jocul pe dispozitivul preferat, selectează numărul de linii cu care vrei sa pornești aventura, alege miza potrivită și apasă start pentru a te bucura de un joc de pacanele ca la aparate. 

Pentru a vedea cum un joc aparent simplu reușește sa te copleseasca cu modalități multiple de castig, joaca demo 20 Super Hot Egypt Quest gratuit. Alături de alte pacanele gratis, fără cont și fără depunere, invarti rolele și ai parte de emoții intense în timp ce te familiarizezi cu opțiunile de joc😉.

20 Super Hot Egypt Quest mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 95% și o volatilitate de nivel mediu, castigurile 20 Super Hot EQ sunt variate și se formează la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice adiacente pe rolele de joc. Plata acestora se realizează de la stânga la dreapta, iar fiecare castig este multiplicat cu miza de pe linia activa de joc.

Simbolurile clasice reprezentate de fructe se intalnesc în jocul de baza, în timp ce funcția specială Egypt Quest vine la pachet cu simboluri specifice aventurilor egiptene.

Fructele aduc câștiguri savuroase care variază între 5x miza la apariția simbolurilor redate de lămâii, portocale și cireșe și 20x miza la apariția pe role a simbolurilor reprezentate de struguri.

Plata sumei de 10x miza este generata de simbolurile reprezentate de prune și pepeni, iar o combinație de 5 septari/ 77777 realizeaza plata unui câștig de 50x miza pariata.

La fel ca in jocul 20 Super Hot, cifra 7 are rol de wild și este un liant important în formarea câștigurilor prin substituirea simbolurilor, cu excepția simbolului scatter care este reprezentat de stea și plătește până la 500x miza la apariția oriunde pe rolele de joc.

Simbolul special Egypt Quest realizează plata de 40x miza la fiecare apariție de 2 simboluri identice și activează runda bonus.

Bonus și rotiri gratuite 20 Super Hot Egypt Quest

Declanșarea bonusului Egypt Quest se face în mod aleatoriu după o rotire necâștigătoare sau prin apariția simultană a 3 simboluri Egypt Quest pe rolele de joc 1, 3 și 5 și activează 8 rotiri gratuite.

Rotirile se joacă cu role speciale, iar simbolurile specifice jocurilor de pacanele cu tema egipteană realizează plăți de pana la 300x miza pariata (5 simboluri Egypt Quest plătesc 300x miza pariata). Aventuriera și Scarabeul sunt cel mai slab cotate simboluri și aduc câștiguri de pana la 2.5x miza, iar pergamentul/sul de aur ridica castigurile pana la 100x miza la 8 simboluri colectate. 

Funcția Egypt Quest nu poate fi redeclansata iar numărul de pergamente/suluri de aur colectate influențează câștigarea unuia din cele 4 niveluri ale jackpotului progresiv. 

Jackpot 20 Super Hot Egypt Quest

Jackpotul 20 Super Hot Egypt Quest este de tip progresiv și este vizibil pe ecranul de joc, deasupra rolelor. Colectarea în runda bonus a cel puțin 5 simboluri pergament/sul de aur activează un jackpot: bronz, argint, aur, platina.

Castigurile din runda bonus determina nivelul jackpotului câștigat, astfel:

  • Nivelul bronz este declanșat la câștiguri cuprinse între 1.25x – 9.95x
  • Nivelul argint/silver este declanșat la câștiguri cuprinse între 10x – 54.95x
  • Nivelul aur/Gold este declanșat la câștiguri cuprinse între 55x – 299.95x
  • Nivelul platina/Platinum este declanșat la câștiguri de cel puțin 300x miza pariata.

20 Super Hot Egypt Quest slot review

Similar cu jocurile de pacanele 20 Burning Hot și 20 Dazzling Hot, 20 Super Hot Egypt Quest este un joc clasic de pacanele cu fructe și șeptari care aduce inovație și mister, dar și castiguri imprevizibile. Funcția specială Egypt Quest adaugă complexitate jocului și reușește sa te captiveze cu rotirile gratuite care pot declanșa un nivel al jackpotului. 

Simbolurile nu impresionează cu nimic, dar formează combinatii câștigătoare care pot fi pariate in runda de dublaj, pentru a fi multiplicate. Runda de risc intensifică emoțiile la fiecare accesare și îți pune sângele în mișcare: alegi corect și maresti castigurile sau pierzi pariul și revii la jocul de baza.

Este greu sa gasesti un minus jocului, deoarece acesta reușește să îmbine extraordinar de bine 2 jocuri extrem de populare și indragite de jucători. Așa că dacă ești fan al jocurilor de pacanele cu fructe și șeptari, dar îți plac și jocurile cu tema egipteana, atunci trebuie sa joci măcar o data 20 Super Hot Egypt Quest, un joc de pacanele ca la aparate cu runda bonus, jackpot și dublaj.

Q&A 20 Super Hot Egypt Quest

  • Pentru a activa funcția Egypt Quest trebuie doar sa pariezi, deoarece aceasta funcție se declanseaza aleatoriu în timpul jocului de baza sau prin apariția pe role a 3 simboluri speciale Egypt Quest.

  • În secțiunea păcănele gratis, pe cazino.ro poți juca 20 Super Hot Egypt Quest demo gratuit.

  • Chiar dacă pare complicat, 20 Super Hot EQ slot online are un mod simplu de joc și poate fi jucat chiar și de începători.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele Egypt
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role4
⭐ ScatterDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Princess Cash pacanele demo
EGT Digital

Princess Cash

Club Mr Luck demo
7777 Gaming

Club Mr. Luck

Joaca Lucky Hot pacanele demo
Amusnet (EGT)

Lucky Hot

20 Joker Reels pacanele demo
Amusnet (EGT)

20 Joker Reels

To top