40 mega clover pacanele trifoi

40 Mega Clover

Unii dezvoltatori de jocuri pentru cazinouri sunt bine cunoscuți pentru sloturile clasice cu fructe. Este și cazul EGT, o companie din Bulgaria, care a produs până în prezent unele dintre cele mai fascinante și apreciate jocuri de pe piața de pacanele online. În cazul 40 Mega Clover, vei recunoaște imediat asemănările cu alte titluri cunoscute, precum 40 Burning Hot sau 40 Super Hot. Acest slot cu fructe beneficiază de un format clasic, cu care am fost obișnuiți, dar și de super-șanse de câștig la fiecare rotire!

Caracteristici 40 Mega Clover

40 Mega Clover se prezintă cu un număr însemnat de simboluri, un RTP de 95,93% și o volatilitate scăzută-medie. Jocul se desfășoară pe 5 role și 4 rânduri, având, precum îi spune și numele, 40 de linii fixe de câștig. Printre elemente distingem atât un Scatter (Steluța) cât și Trifoiul norocos (Wild), care apare de cele mai multe ori stacat pe role. De asemenea, întâlnim și clasicii septari, clopoței de aur, potcoave și dolari, dar și fructe suculente (pepeni, struguri, portocale, prune, lămâi și cireșe). Nu în ultimul rând, 40 Mega Clover beneficiază de un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase și de o funcție Gamble, care poate ajuta la dublarea câștigurilor.

Rotiri Gratuite 40 Mega Clover

40 Mega Clover nu are implementată o rundă bonus cu rotiri gratuite. Cu toate acestea, poți încerca oricând versiunea 40 Mega Clover Demo pe site-ul Cazino.ro, cu credite fictive nelimitate, sau poți beneficia de rotiri gratuite la acest joc la alte cazinouri online din România, pe care le găsești în lista noastră de recomandări.

Mize și câștiguri 40 Mega Clover

Precum ne-am obișnuit cu jocurile de pacanele EGT, mizele variază de la 1 la 20, care se înmulțesc cu cele 40 de linii de câștig. Cel mai bine plătit simbol este Scatter-ul, care îți va aduce 400x pentru 5 steluțe aflate oriunde pe ecranul de joc. Urmează trifoii Wild, cu 50x pentru o combinație de 5, clopoțeii și septarii cu 10x, dolarii și potcoavele cu 6x, strugurii și pepenii cu 5x, iar restul fructelor cu 2,5x. Umple însă ecranul cu trifoi și vei avea parte de marele pot de 2000x! În plus, poți folosi și funcția Gamble pentru a-ți dubla câștigurile, dacă ghicești culoarea următoarei cărți, iar în același timp ai șansa ca la fiecare rotire să declanșezi un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase, care îți poate aduce premii senzaționale!

Jackpot 40 Mega Clover

Alături de marele pot de 2000x, obținut la combinația de 5×4 trifoi, jucătorii pot declanșa la fiecare rotire un Jackpot Progresiv. Acesta apare aleatoriu, iar jucătorii sunt puși să aleagă dintre cele 12 cărți întoarse de pe ecran. Runda ia sfârșit atunci când jucătorul găsește 3 cărți din aceeași suită (Treflă, Caro, Cupă sau Pică) și i se acordă Jackpotul respectiv, afișat mereu în partea de sus a ecranului de joc.

Pacanele cu fructe 40 Mega Clover

Amatorii de pacanele EGT sau de sloturi clasice cu fructe nu vor fi dezamăgiți de 40 Mega Clover. Cu multiple șanse de câștig, o funcție Gamble, simboluri Wild stacate și un Jackpot Progresiv, acest joc de pacanele cu fructe este pe placul oricărui iubitor de sloturi online. Convinge-te singur, cu versiunea gratuită 40 Mega Clover Demo de pe Cazino.ro!

40 Mega Clover Review

Chiar dacă ne plac jocurile de pacanele cu fructe, 40 Mega Clover nu ne-a impresionat foarte mult. Apreciem că volatilitatea scăzută-medie și RTP-ul relativ ridicat ne garantează multe rotiri câștigătoare, însă ne-ar fi plăcut să vedem premii mai consistente. Grafica și animațiile sunt cele clasice, iar sunetele imită perfect aparatele din sălile de jocuri. Ne lipsesc însă câteva funcții speciale, precum runde cu rotiri gratuite, Hold and Spin sau chiar o funcție Gamble avansată.

40 Mega Clover FAQ

  • Precum îi spune și numele, acest joc de pacanele cu fructe are 40 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 4 rânduri.

  • Poți încerca gratuit versiunea 40 Mega Clover Demo pe Cazino.ro, cu un număr infinit de credite fictive!

  • Ca să te bucuri de 2000x câștiguri, va trebui să obții o combinație de 5×4 trifoi norocoși.

  • Acest joc a fost realizat de EGT, o companie de renume cu o multitudine de sloturi online în topul cazinourilor din întreaga lume!

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 21

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.93%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe EGT, Pacanele online
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet800
⬇️ Min Bet40

Mai multe Pacanele Demo

ice joker Pacanele demo
Play'n Go

Ice Joker

King Cash 10 Demo
7777 Gaming

King Cash 10

Joaca Lucky Hot pacanele demo
Amusnet (EGT)

Lucky Hot

Might of ra demo
Pragmatic Play

Might of Ra

To top