fruits kingdom

Fruits Kingdom

Orice amator de pacanele online și-a dorit, cel puțin o dată, să domnească peste regatul fructelor! Lăsând gluma la o parte, Fruits Kingdom de la EGT este un joc unic, care abundă de funcții speciale și premii generoase, pe măsura unui rege! Acest joc de pacanele are până la 10 linii variabile de câștig, rotiri gratuite cu multiplicatori, un Jackpot Progresiv cu cărți de joc, o funcție gamble și multe altele, care te vor ține în priză ore întregi!

Caracteristici Fruits Kingdom

Acest joc de pacanele online a fost realizat de EGT (Euro Games Technology), fiind lansat în 2014. Fruits Kingdom are 10 linii variabile de câștig, dispuse pe cele 5 role și 3 rânduri de joc. Jocul se prezintă cu un RTP teoretic de 96,25% și are o volatilitate medie-ridicată. Printre simboluri recunoaștem atât un Wild, care atunci când substituie un alt simbol dintr-o combinație câștigătoare dublează valoarea câștigului, cât și un Scatter, a cărui prezență în număr de minim 3 declanșează runda bonus cu 15 rotiri gratuite și multiplicator 3x. De asemenea, avem parte de un rege, o regina, dar și de numeroase simboluri cu fructe suculente. Nu în ultimul rând, întâlnim și o funcție Gamble, precum și un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase, caracteristic jocurilor de pacanele EGT.

Rotiri Gratuite Fruits Kingdom

Oricând apar 3 sau mai multe elemente Scatter pe ecran, se va declanșa o rundă bonus cu 15 rotiri gratuite și multiplicator de 3x. Pe parcursul rundei, pot fi adăugate alte 15 rotiri dacă jucătorul găsește încă 3 elemente Scatter.

Mize și câștiguri Fruits Kingdom

Jucătorii Fruits Kingdom pot alege o miză de 1, 2, 5, 10 sau 20, care se înmulțește cu numărul de linii de câștig selectate. Cea mai valoroasă combinație este dată de 5 simboluri Wild, care se plătește cu 10000x! Regele și regina se plătesc cu 750x, Scatter cu 500x, merele cu 400x, strugurii și pepenii cu 250x, bananele și portocalele cu 125x iar piersicile, prunele, lămâile și cireșele cu 100x pentru o combinație de 5. Ține cont însă, că toate aceste câștiguri sunt dublate (cu excepția Scatter) atunci când au în combinație un element Wild.

Jackpot Fruits Kingdom

Alături de potul colosal de 10000x, Fruits Kingdom beneficiază și de un Jackpot Progresiv, caracteristic jocurilor de la EGT. Acest joc bonus se poate declanșa după fiecare rotire, iar jucătorul va trebui să selecteze din 12 cărți aleatorii, întoarse cu fața în jos, până găsește 3 care aparțin aceleiași suite (Treflă, Caro, Cupă sau Pică). În acest moment, runda se încheie, iar jucătorul câștigă Jackpotul aferent suitei descoperite.

Pacanele EGT Fruits Kingdom

Cei care îndrăgesc sloturile online cu fructe, dar și câștigurile uriașe, vor fi atrași pe loc de Fruits Kingdom, un joc de pacanele online cu multe funcții speciale, Jackpoturi și multiplicatori. Înainte de a te juca pe bani reali, în cazinourile online din lista pe care ți-o recomandăm, nu uita să încerci gratuit Fruits Kingdom Demo pe Cazino.ro. Iar dacă îți plac jocurile de pacanele cu fructe, încearcă și 30 Spicy Fruits, 5 Juggle Fruits sau Juicy Fruits de pe site-ul nostru!

Fruits Kingdom Review

Fruits Kingdom este probabil printre cele mai distractive sloturi cu fructe de la EGT, având o multitudine de funcții, un RTP peste medie și o abundență de premii valoroase. Ne place mult că avem parte de un multiplicator 2x la orice combinație cu simboluri Wild, în jocul standard, dar și multiplicatorul 3x acordat la finalul rundei bonus cu rotiri gratuite. Am fi apreciat să vedem și alte funcții în jocul standard, precum Hold and Spin sau Stacked Wilds.

Fruits Kingdom FAQ

  • Pe Cazino.ro poți încerca gratuit versiunea Fruits Kingdom Demo, cu un număr nelimitat de credite fictive.

  • Jocul de pacanele EGT Fruits Kingdom are 10 linii variabile de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri.

  • Potul maxim la Fruits Kingdom este de 10000x miza, pentru combinația de 5 simboluri Wild pe o linie de câștig.

  • Găsește 3 sau mai multe simboluri Scatter și te bucuri de o rundă bonus cu 15 rotiri gratuite și un multiplicator de 3x.

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.25%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele EGT, Pacanele cu fructe
📈 Linii10 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet200
⬇️ Min Bet10

Mai multe Pacanele Demo

To top