20 Golden Coins

 20 Golden Coins

20 Golden Coins este unul dintre cele mai recente sloturi online, fiind lansat în 2021 de către compania EGT. În prezent, acesta este clasat pe locul 14 în topul preferințelor din România, grație atât simplității sale, cât și graficii extraordinare. În plus, jocul vine cu câteva funcții speciale, dar și cu un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase, care îți poate aduce câștiguri de poveste!

Caracteristici 20 Golden Coins

20 Golden Coins vine cu 20 de linii fixe de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri. Acest joc de pacanele are un RTP teoretic de 95,50% și o volatilitate scăzută-medie, având un pot maxim de 1000x. Printre elemente întâlnim atât un simbol Scatter (o steluța), un septar Wild și multe fructe delicioase (struguri, pepeni, prune, portocale, lămâi și cireșe). Desigur, pe rolele 1, 2, 3 și 4 apar și bănuții norocoși, care au valoarea înscrisă, însă care sunt colectați doar atunci când apare porcușorul de aur pe rola 5. De asemenea, atunci când apare cel puțin un bănuț de aur, nu există alte câștiguri și nu apare porcușorul pe rola 5, există o șansă ca ultima rola să se mai învârtă o dată (funcția Imbold). Jucătorii au la dispoziție atât o funcție Gamble, pentru dublarea câștigurilor, cât și șansa de a declanșa o rundă bonus, pentru câștigarea unui Jackpot Progresiv.

Rotiri Gratuite 20 Golden Coins

Chiar dacă jocul nu dispune de o rundă cu rotiri gratuite, ai parte de multe funcții bonus în timpul jocului standard, precum colectarea banutilor sau funcția Imbold.

Mize și câștiguri 20 Golden Coins

Mizele la 20 Golden Coins variază între 20 și 400. Cea mai bine plătită combinație este de 5 simboluri Scatter oriunde pe ecran, cu 500x, urmată de 5 simboluri Wild, cu 50x. Strugurii îți vor aduce 20x, pepenii și prunele 10x iar restul fructelor se plătesc cu 5x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig. Nu uita însă de bănuții de aur, a căror valoare se adună și se colectează ori de câte ori apare un porcușor pe ultima rolă de joc.

Jackpot 20 Golden Coins

20 Golden Coins dispune de un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase, care se poate declanșa după fiecare rotire, indiferent dacă a fost sau nu câștigătoare. Odată activată funcția, se va afișa un ecran cu 12 cărți întoarse cu fața în jos, din care jucătorul trebuie să selecteze 3 care aparțin aceleiași suite. Atunci când jucătorul găsește cele 3 cărți, runda se încheie și se acordă suma jackpotului aferent suitei găsite, a cărei valoare este afișată în partea de sus a ecranului de joc.

Pacanele EGT 20 Golden Coins

Dacă îți plac jocurile de pacanele cu fructe delicioase și funcții speciale, vei aprecia pe loc 20 Golden Coins! Bucură-te și tu de câștigurile norocoase, găsește toate monedele și colectează-le cu ajutorul porcușorului de aur! Poți încerca gratis versiunea 20 Golden Coins Demo pe Cazino.ro, înainte de a juca pe bani reali în cazinourile online pe care ți le recomandăm!

20 Golden Coins Review

Cu o grafică absolut fenomenală, dar și o coloană sonoră de excepție, 20 Golden Coins de la EGT urmează aceeași rețeta de succes. Ne place mult jocul cu bănuții de aur, iar de câteva ori am avut norocul să se activeze funcția Imbold, care ne-a oferit un porcușor pe ultima rolă și ne-a ajutat să colectăm toate monedele. Ne-ar fi plăcut să vedem însă o rundă cu rotiri gratuite, iar RTP-ul de 95,5% este puțin sub media pieței.

20 Golden Coins FAQ

  • Acum poți încerca versiunea gratis 20 Golden Coins Demo pe Cazino.ro, cu un număr nelimitat de credite fictive.

  • Jocul de pacanele cu fructe 20 Golden Coins are 20 de linii fixe de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri.

  • Desigur, intră pe Cazino.ro și descoperă toate cazinourile online din România unde poți juca 20 Golden Coins pe bani reali.

  • 20 Golden Coins este realizat de Euro Games Technology (EGT), fiind lansat la începutul anului 2021.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.50%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele EGT, Pacanele cu fructe
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet400
⬇️ Min Bet19

Mai multe Pacanele Demo

To top