Bingo Online

Bingo online Romania

Bingo! Acesta este semnalul câștigului pe care l-ai auzit de nenumărate ori de-a lungul timpului. Și este firesc, pentru că bingo este unul dintre cele mai vechi și populare jocuri de noroc din lume. Are o istorie de sute de ani, însă în forma pe care o cunoaștem cu toții astăzi a fost jucat pentru prima dată la un carnaval, în orașul american Atlanta.

Se spune că a căpătat această denumire din greșeală, după ce unul dintre prietenii lui Lowe, vânzătorul de jocuri prezent la respectivul eveniment, a strigat bingo în loc de beano, din cauza emoțiilor (bean înseamnă fasole în engleză- pe atunci, în locul jetoanelor, se foloseau boabe de fasole). Pe atunci, jocul lui Edwin Lowe se vindea în două variante: un set cu douăsprezece cărți pentru un dolar și un set cu 24 de cărți pentru doi dolari. A fost doar o chestiune de timp până când bingo s-a transformat într-un business în adevăratul sens al cuvântului. Iar transformarea a însemnat atât succesul furnizorilor, cât și variante noi și premii importante pentru jucători.

Dacă ne uităm astăzi în portofoliul marilor operatori de jocuri de noroc din lume, respectiv din România, observăm că bingo reprezintă, în continuare, o miză importantă și că atrage clienți de toate vârstele, uniți de dorința de distracție și de câștig. Doar în America de Nord se cheltuiesc mai bine de 90 de milioane de dolari săptămânal la jocurile de bingo.

Pentru cei care vor să testeze acest joc în premieră, este mai simplu ca oricând. Pe lângă agențiile fizice, el este disponibil și online, pe marile site-uri de pariuri. Cum obținem un câștig? Simplu, atunci când numerele de pe cardul de joc sunt aceleași cu cele extrase la întâmplare de către organizator.

Pe scurt, cumperi unul sau mai multe bilete. Dacă ne gândim la opțiunile pe care găsești la operatori precum UniBet, de exemplu, vei observa că biletele au numere aleatorii pe ele, cuprinse între unu și 75 sau  90, în funcție de tipul de joc. De precizat este că poți achiziționa până la 50 de bilete! Și, după ce este ales biletul, începe extragerea și se oprește atunci când toate bilele au fost extrase.

Tipuri de bingo online

Așadar, există varianta de bingo cu 75 de bile, numită și varianta americană, populară mai ales în Canada. Numerele de joc sunt de la 1 la 75, iar fiecare bilet are cinci rânduri și cinci coloane care corespund literelor din cuvântul bingo, pentru un total de 25 de numere. Premiile se acordă pentru fiecare linie completată.

În ceea ce privește strategiile de care unii țin cont atunci când vine vorba de această variantă, putem menționa Granville și Tippet. Cei care folosesc strategia Granville, își focusează atenția asupra biletelor care au un număr egal de numere mici și mari; jumătate numere impare și jumătate numere pare. Numerele care se termină în 1, 2, 3- până la 9, inclusiv, trebuie să fie prezente în mod egal pe bilet. Pe de altă parte, strategia Tippet se referă la timpul de desfășurare a sesiunii de joc și la numerele care sunt extrase. Însă așa cum sugerează și numele lor sunt doar strategii, iar câștigul ține, până la urmă, doar de norocul jucătorului.

Apoi, se mai poate juca varianta bingo cu 90 de bile- preferată, de pildă, de englezi și australieni. Spre deosebire de jocul cu 75 de bile, aici cărțile au trei rânduri și nouă coloane, cu câte cinci numere și patru locuri goale pe fiecare rând. Premiile se acordă în acest tip de joc pentru o linie, două linii sau pentru întregul bilet.

Dincolo de aceste opțiuni, mai putem juca și bingo cu 80 de bile, dar și alte variante care au la bază sloturi populare, jocuri tv sau emisiuni. Într-un cuvânt: diversitate- la care adăugăm voie bună, pentru că bingo este un joc pe cât de simplu și căutat, pe atât de pozitiv și generator de energie bună. Nu întâmplător specialiștii îl folosesc și în terapiile de îngrijire pentru bătrâni, de exemplu.

De la început, în jurul jocului de bingo s-a născut și un tip de socializare care îi unește și astăzi pe pasionați. În online, socializarea înseamnă căsuțele de chat în care jucătorii pot schimba impresii despre joc, strategii sau pur și simplu se împrietenesc. Desigur, este doar o opțiune, iar cei care vor să se concentreze strict la jocul lor pot face asta fără probleme. Spre deosebire de sălile fizice, în online ai posibilitatea de a accesa jocul la orice oră din zi, de pe telefon sau tabletă.

Dacă discutăm tot despre o latură practică a jocului, câștigurile sunt și ele diverse. Pe lângă cele generate de bilete și de mini-jocuri, pasionații de bingo mai pot atrage jackpoturi importante!

Și pot participa la turnee care se întind și pe câteva săptămâni. Obiectivul este acela de a reuși cât mai multe linii de bingo, iar premiile sunt pe măsură. De altfel, marile cazinouri online au creat tot felul de sisteme prin care oferă recompense pentru jocul de bingo. Ne gândim aici la Roata Bingo a platformei Unibet care, pentru jocurile de bingo sau mini-jocuri de la bingo oferă puncte pentru a progresa la următoarea rundă la roată. Sunt mai multe condiții de urmat, dar, odată câștigat, premiul este adăugat în cont automat și poate fi folosit imediat.

Bingo! Ai câștigat câteva ponturi pe care, de acum, le poți transforma în bani și în distracție pe platformele de gambling din România. Spor la premii!

To top