Gates of Olympus

Gates of Olympus

Muritorule de rând, acum este șansa ta să intri în paradis, unde nu există griji, ci doar câștiguri legendare! Treci de porțile Olimpului și pășește într-un tărâm fantastic, unde chiar Zeus așteaptă să te răsplătească cu Jackpoturi colosale și multiplicatori de până la 500x. Cu o mare varietate de funcții, dar și câștiguri pe măsură, Gates of Olympus se numără printre sloturile online preferate ale publicului din România, ocupând locul 13 în top. Având același sistem de simboluri colapsabile precum Sweet Bonanza sau Chicken Drop, de la același producător, acest joc de pacanele online promite să îți ofere ore întregi de distracție și super-câștiguri. Nu ne crezi pe cuvânt? Încearcă Gates of Olympus gratis pe Cazino.ro și cu siguranță ne vei da dreptate!

Caracteristici Gates of Olympus

Gates of Olympus are un design aparte, cu 6 role și 5 rânduri, o volatilitate ridicată și un RTP de 96,5%. Nu există linii fixe de câștig, însă plățile se fac pentru fiecare 8 simboluri de același fel care apar oriunde pe ecran (Pay Anywhere). De asemenea, jocul are implementat un sistem de simboluri colapsabile, însemnând că de fiecare dată când se formează combinații câștigătoare, simbolurile dispar și restul elementelor de pe role coboară, lăsând loc altor simboluri noi. În joc putem găși o multitudine de simboluri, precum o coroană, o clepsidră, un inel și o cupă de aur, dar și nestemate colorate (roșii, violet, portocalii, verzi și albastre). Atât în jocul de bază, cât și în runda bonus, pot apărea multiplicatori de până la 500x, care se activează atunci când apare o combinație câștigătoare. Există și un simbol Scatter (Zeus), a cărui prezență în număr de cel puțin 4 declanșează runda bonus cu rotiri gratuite. Jucătorii pot folosi o funcție Ante pentru a dubla probabilitatea ca simbolurile Scatter să apară pe ecran, pentru 1,25x miza. În plus, există și posibilitatea de a cumpăra direct runda bonus, pentru 100x miza.

Rotiri Gratuite Gates of Olympus

Găsește 4, 5 sau 6 simboluri Scatter (Zeus) pentru a declanșa runda bonus cu 15 rotiri gratuite și multiplicatori. În timpul rundei, poți găsi cel puțin 3 simboluri Scatter pentru încă 5 rotiri gratuite, care se adaugă la cele existente. De asemenea, multiplicatorii găsiți în timpul rundei bonus, care sunt activați de combinații câștigătoare, se adună în partea din stânga a ecranului, până la x500, fapt care duce la câștiguri de-a dreptul uriașe! Nu în ultimul rând, poți folosi funcția Ante pentru a-ți dubla șansele de a găși elemente Scatter în timpul jocului standard. Ante nu funcționează în timpul rundei bonus cumpărate cu 100x.

Mize și câștiguri Gates of Olympus

La Gates of Olympus, jucătorii pot alege atât valoarea mizei, de la 0,04 RON la 2 RON, precum și numărul de fise, de la 1 la 10. Miza totală se multiplică cu 20 (sau cu 25 dacă folosești funcția Ante), astfel că opțiunile variază între 0,8 și 400 RON pentru o rotire (sau 1 și 500 RON dacă folosești funcția Ante). Plățile se fac pentru minim 8 simboluri de același fel, în trei trepte. Astfel, poți găsi fie 8-9 simboluri, fie 10-11, fie 12-30 simboluri. Cel mai bine plătit simbol este Scatter, cu 100x pentru 6 simboluri. Urmează coroana, care se plătește cu 50x pentru 12-30 de simboluri, clepsidra, cu 25x, inelul, cu 15x și cupa de aur, cu 12x. Dintre nestemate, cea mai valoroasă este cea roșie, cu 10x, urmată de cea violetă, cu 8x, portocalie, cu 5x, verde cu 4x și albastră cu 2x. Ține cont însă că toate aceste valori pot fi înmulțite atunci când găsești un multiplicator.

Ce Jackpot are Gates of Olympus?

Gates of Olympus nu are un Jackpot propriu-zis, însă oferă posibilitatea de a câstiga marele pot de până la 5000x, atât în timpul jocului standard, cât și în runda bonus. În plus, cu atâția multiplicatori, este relativ ușor să atingi sume impresionante.

Pacanele Gates of Olympus Demo

Găsește poturile legendare și super-multiplicatorii în acest joc de pacanele cu câștiguri fabuloase! Poți încerca aici oricând versiunea Gates of Olympus gratis sau Gates of Valhalla demo, înainte de a te aventura să joci pe bani reali în cazinourile recomandate de noi. Iti plac jocurile cu zei? Incearca si Sword of Ares tot in mod demo gratuit.

Gates of Olympus Review

Este oarecum greu să îi găsim un cusur acestui joc de pacanele, indiferent dacă vorbim de varianta pe bani sau de Gates of Olympus gratis. Chiar dacă se aseamănă mult cu Sweet Bonanza, apreciem această tematică, dar și jocul cu multiplicatori. Experiența noastră cu jocul a fost una destul de bună. După o serie de 30-40 rotiri cu funcția Ante activată, am avut norocul să găsim 4 simboluri Scatter, care ne-au dus în runda cu rotiri gratuite. Aici, după doar 4 rotiri, am găsit încă 3 simboluri Scatter, care au crescut numărul total la 11. Deja aveam un multiplicator de 7x, care a început să crească spre finalul rundei. Când mai aveam doar 5 rotiri, am găsit 10 coroane care ne-au adus 25x miza, însă fără multiplicator. Înainte de rotirea finală, am găsit un multiplicator de 50x, astfel că aveam acum în jur de 79x multiplicatorul total. Cu toate acestea, câștigul din runda cu multiplicatorul a fost relativ mic, de doar 0,25x miza, astfel că am terminat runda bonus cu un total de aproximativ 140x. Ne-ar fi plăcut să avem parte de un element Wild, dar și de un Jackpot consistent.

Gates of Olympus FAQ

  • Intră pe Cazino.ro pentru a încerca versiunea Gates of Olympus demo gratuit.

  • Gates of Olympus este dezvoltat de Pragmatic Play, unul dintre producătorii de top ai jocurilor online.

  • Acest slot online cu volatilitate ridicată are un pot maxim de 5000x, care poate fi câștigat atât în jocul standard, cât și în timpul rundei bonus.

  • Poți obține 15 rotiri Gates of Olympus gratis atunci când găsești cel puțin 4 elemente Scatter pe rolele de joc.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 227

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.5%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele online
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildNu
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet500
⬇️ Min Bet0.8

Mai multe Pacanele Demo

To top