Floating Dragon

Floating Dragon

Floating Dragon este un joc de pacanele cu motive orientale și o temă exotică, potrivită pentru orice iubitor de sloturi online. La prima vedere, acest joc se aseamănă foarte mult cu Big Bass Bonanza, de la același dezvoltator, însă are o rundă bonus în plus, dar și câștiguri mai mari. Cu o coloană sonoră deosebită și un decor relaxant, Floating Dragon se va număra cu siguranță printre sloturile tale preferate!

Caracteristici Floating Dragon

Pragmatic Play este producătorul jocului de pacanele online Floating Dragon, acest dezvoltator fiind renumit pentru sloturile cu o grafică impresionantă, perfect optimizate pentru toate platformele desktop sau mobile. Aventura are loc într-o poiana plină cu cireși în floare, iar simbolurile principale includ un dragon chinezesc, bănuți norocoși, pești Koi și diverse zmeie zburătoare. Floating Dragon se desfășoară pe 5 role și 3 rânduri de joc, având 10 linii fixe de câștig. Jocul are un RTP de 96,71% și o volatilitate medie-ridicată. Există două tipuri de runde bonus la acest joc. Prima se declanșează atunci când pe rola din mijloc apar 3 bănuți norocoși, moment în care rola se blochează și sunt acordate 3 rotiri gratuite, cu o șansă de a câstiga diamantul cu un pot de 5000x miza! A doua rundă se activează când apar 3, 4 sau 5 simboluri Scatter (dragonul), iar jucătorului îi sunt acordate 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite.

Rotiri Gratuite Floating Dragon

Precum am menționat mai sus, Floating Dragon beneficiază de două tipuri de runde bonus cu rotiri gratuite. Prima dintre acestea, Hold and Spin, se activează când apar 3 bănuți de aur pe rola centrală. Rola se blochează, restul simbolurilor dispar de pe ecran iar jucătorul primește 3 rotiri gratuite. Ori de câte ori apare un bănuț norocos în timpul rundei bonus, numărul de rotiri se resetează. La finalul rundei, se adună tot bonusul, iar dacă acesta este mai mic de 20x, jucătorul primește încă 3 rotiri gratuite. Tot în această rundă există și posibilitatea de a nimeri diamantul norocos, cu un multiplicator de 100x până la 5000x!

A doua rundă bonus se aseamănă cu rotirile gratuite de la Big Bass Bonanza. Odată ce jucătorul nimerește 3, 4 sau 5 simboluri Scatter (dragon), se activează runda cu 10, 15 respectiv 20 de rotiri gratuite. În această rundă sunt colectați peștii Koi de către simbolul prințesei, care joacă și rol de Wild. De fiecare dată când nimerești 4 prințese în timpul rotirilor gratuite, sunt adăugate încă 10 rotiri, iar multiplicatorul crește la 2x, apoi la 3x iar în final la 10x, când găsești toate cele 12 prințese.

Mize si castiguri Floating Dragon

Jocul dispune de o gamă variată de mize, cu 1 până la 10 fise pe linie, fiecare având o valoare de la 0,04 la 10. Cel mai valoros simbol este corabia, cu 200x, urmat de pasăre cu 100x. Fluturele și zmeul îți vor aduce 50x, peștii Koi 20x iar simbolurile cărților (A, K, Q, J, 10) îți vor aduce 10x. Bineînțeles, cunoscătorii știu că cele mai mari câștiguri se ating în timpul rundelor bonus. La cea cu trei rotiri gratuite, se strâng valorile banuților de aur, iar dacă ai noroc poți găsi și un diamant norocos, care are o valoarea de 100x până la 5000x miza! Nu uită nici de runda bonus cu prințese, care pot crește până la un multiplicator de 10x și colectează valoarea peștilor din timpul rotirilor gratuite.

Floating Dragon Jackpot

Chiar dacă nu dispune de un Jackpot bonus, câștigurile maxime pot fi de-a dreptul amețitoare. Poți câstiga până la 5000x în timpul rundei bonus cu bănuți de aur, dar și poturi de peste 2000x în timpul rundei bonus cu prințese.

Pacanele online Floating Dragon

Având două tipuri de runde bonus și o temă relaxantă, Floating Dragon este un joc de pacanele ideal pentru amatorii de jocuri cu dragoni, la fel cum este si jocul Kamakura Demo! Convinge-te singur încercând versiunea Floating Dragon Demo de pe Cazino.ro, sau pe bani reali, într-unul din cazinourile online pe care ți le punem la dispoziție!

Floating Dragon Review

Floating Dragon aduce îmbunătățiri vizibile față de Big Bass Bonanza, chiar dacă tema pescărească ne plăcea oarecum mai mult. Apreciem că avem parte de două tipuri de runde bonus, dar și că există un câștig potențial mult mai mare că în cazul jocului mai sus menționat. După testul nostru, care constă în 100 de rotiri automate cu miză maximă, intrasem deja în runda bonus cu bănuți de două ori, unde am câștigat 35x miza prima dată, iar a două oară am avut norocul de a câstiga în jur de 90x miza! Nici runda cu prințese nu ne-a dezamăgit, aducându-ne un câștig de aproximativ 45x. Am fi vrut să vedem un Jackpot Progresiv, iar funcția Gamble lipsește din păcate și de această dată.

Floating Dragon FAQ

  • De regulă, jocul are un RTP de 96,71%, însă poți întâlni și versiuni cu RTP-uri mai scăzute, precum 95,67% sau 94, 62%

  • Poți câstiga până la 5000x miza, în timpul rundei Hold and Spin, atunci când găsești diamantul cu multiplicator maxim

  • Poți declanșa fie o rundă Hold and Spin cu 3 rotiri gratuite când găsești 3 bănuți, sau o rundă cu 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite dacă găsești 3, 4 respectiv 5 dragoni.

  • Desigur, pe Cazino.ro vei găsi o lista completă a cazinourilor online din România unde poți juca Floating Dragon pe bani reali.

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.71%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet100
⬇️ Min Bet0.04

Mai multe Pacanele Demo

To top