Big Bass Amazon Xtreme demo pacanele online

Big Bass Amazon Xtreme

Pregătește-ți undița și hai la pescuit comori! Pragmatic Play lansează o nouă provocare în materie de joc și îți propune o aventură pe raul Amazon, unde poți captura până la 10000x miza pariată, cu jocul de păcănele Big Bass Amazon Xtreme.

Acțiunea se desfășoară pe 3×5 role de joc, plasate pe un fundal plin de culoare, unde te poți relaxa la o partidă de pescuit, alături de cel mai îndrăgit pescar! De compania acestuia te poți bucură și în jocul de păcănele Club Tropicana 🙂.

Cu o temă care are la bază pescuitul, Big Bass Amazon Xtreme este un joc de pacanele cu speciale, în cadrul căruia te poți delecta de multiple opțiuni de joc. Câștigurile se formează pe 10 linii fixe, iar adrenalina atinge cote ridicate în runda bonus de rotiri gratuite, unde poți profita de modificatori de joc pe măsură ce dezvălui simboluri misterioase.

Joacă păcănele Big Bass Amazon Xtreme online și profită de o experiență unică de joc, în timp ce descoperi toate opțiunile de distracție!

Cum joc pacanele Big Bass Amazon Xtreme online?

Big Bass Amazon Xtreme este un slot complex, care păstrează un mod clasic de joc, iar pentru a explora toate opțiunile disponibile, trebuie doar să deschizi Big Bass Amazon Xtreme online pe dispozitivul preferat și să ajustezi pariul de joc dorit. Apasă start, iar câștigurile vor lua amploare pe măsură ce avansezi cu rotirile.

Pentru a te familiariza cu regulile jocului, dar și pentru a profita de o sesiune Big Bass Amazon Xtreme gratis, poți oricând să optezi pentru varianta demo a jocului. Big Bass Amazon Xtreme demo este disponibil alături de alte pacanele și îți oferă ocazia de a te familiariza cu regulile de joc înainte de a paria pe bani reali. Gratuit și fără cont, beneficiezi de aceleași opțiuni de joc la fiecare accesare, în timp ce descoperi potențialul jocului.

Big Bass Amazon Xtreme mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.07% și o volatilitate de nivel ridicat, Big Bass Amazon Xtreme online înregistrează câștiguri mai rare, dar mai ridicate ca valoare.

Miza este influențată de valoarea monedei selectate, iar câștigurile se formează pe 10 linii fixe, la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice. Plata se realizează de la stânga la dreapta, fiecare câștig fiind multiplicat cu miza de pe linia activă de joc, iar cu puțin noroc poți obține până la 10000x miza pariată în cadrul unei sesiuni de joc.

Big Bass Amazon Xtreme este un joc care pune în evidență pescuitul, iar pe role vei întâlni simboluri precum pluta, undița, rucsac și pasărea tucan, alături de clasicele simboluri reprezentate de cărțile de joc. În funcție de combinația pe care o realizează, aceste simboluri pot genera până la 200x miza pariată.

Peștele are rol de scatter și declanșează runda bonus Big Bass Amazon Xtreme, unde te așteaptă simbolurile speciale pescar și peste cu bani, care influențează în mod pozitiv câștigurile.

Pescarul are rol de wild și ajută la formarea combinațiilor câștigătoare, prin înlocuirea celorlalte simboluri, cu excepția simbolurilor scatter și cu bani. Simbolul cu bani este reprezentat de o mulțime de pești și este un modificator important al jocului. În timpul rotirilor gratuite, cu acest simbol poți captura în mod aleatoriu o valoare monetară cuprinsă între 0.2x și 1000x miza pariată, iar în jocul de baza poți adăuga și un multiplicator de până la x50 câștigului obținut.

Bonus și rotiri gratuite Big Bass Amazon Xtreme

Runda bonus Big Bass Amazon Xtreme se declanșează la apariția simbolului scatter pe interfața de joc. Dacă pe role își fac apariția simultan 2 simboluri scatter, atunci există posibilitatea că un al 3-le-a simbol să își facă apariția pe role pentru a declanșa bonusul: în mod aleatoriu, dacă simbolurile scatter se pot deplasa în jos cu o poziție fără a părăsi interfața de joc, atunci are loc o re-rotire pentru o nouă șansa de activare a bonusului sau un cârlig poate trage una din role în sus pentru a dezvălui un simbol scatter.

Apariția simultană a 3 simboluri scatter pe role activează 10 rotiri gratuite Big Bass Amazon Xtreme, în timp ce 4 sau 5 simboluri scatter îți oferă oportunitatea de a dezvălui modificatori de joc, când poți obține mai multe rotiri gratuite, simboluri pești cu bani/pescari wild la fiecare rotire, sau șansa de a elimina peștii cu valoare mică de pe interfața de joc – 2x la prima descoperire și 5x la cea de a doua.

În timpul rotirilor gratuite, fiecare simbol pescar wild este colectat, imediat ce adună valorile simbolurilor cu bani de pe interfața de joc. Fiecare al 4-lea simbol pescar adaugă 10 rotiri suplimentare rundei și crește multiplicatorul pentru colectarea simbolului cu bani de la x2 până la x50 pentru fiecare nivel redeclansat din cele 8 posibile.

Runda bonus este interactivă și oferă multiple opțiuni de joc. Dacă în urma unei rotiri, pe role nu există simboluri cu bani, dar se găsesc simboluri pescar, atunci în mod aleatoriu simboluri cu bani își pot face apariția pe interfața de joc. Regula se aplică și în cazul în care în urma unei rotiri nu există pescari, dar pe role se regăsesc simboluri cu bani – opțiunea ca un cârlig să tragă o rola în sus pentru a dezvălui simboluri pescar este destul de ridicată.

Există și posibilitatea ca o animație de cascadă să schimbe simbolurile de pe ecran, în cazul în care pe role există simboluri pescar fără simboluri cu bani, dar și șansa ca un cârlig să tragă rolele în sus pentru a dezvălui simboluri speciale pe toată durata rotirilor gratuite.

Pentru a te bucura în mod rapid de toate avantajele rundei bonus, ai la dispoziție 2 funcții speciale, de care poți profita la plata unei sume de bani. Cumpără rotiri gratuite Big Bass Amazon Xtreme pentru plata sumei de 100x miza pariată, sau mărește șansele de activare cu modul miză specială, unde, în funcție de selecție, se aplică un multiplicator de miză de 15x sau 10x.

Big Bass Amazon Xtreme slot review

Big Bass Amazon Xtreme este un joc de păcănele complex, cu multiple opțiuni de distracție, care îți pot aduce până la 10000x miza pariată.

Chiar dacă în jocul de bază, opțiunile de joc sunt limitate, în runda bonus de rotiri gratuite, acestea cresc considerabil și măresc intensitatea jocului.

Cu o rundă bonus captivantă, modificatori de joc care adaugă un plus de adrenalină și o grafică de senzație, Big Bass Amazon Xtreme este un joc de pacanele care poate fi comparat cu o partidă bună de pescuit. Așa că fă-te comod și începe relaxarea, căci acest joc de pacanele cu pești și speciale te va ține ocupat preț de câteva ore bune dacă alegi să joci.

Iar dacă ești pasionat de pescuit și îți vrei să ai parte de diversitate în materie de joc, atunci seria Big Bass formată din jocurile de pacanele Big Bass Bonanza, Big Bass Splash, Big Bass Bonanza Megaways, Bigger Bass Bonanza și Big Bass Keep it Reel este cea mai bună recomandare pe care o poți urma. Fie că alegi să joci de plăcere în mod demo gratuit, sau decizi să pariezi pe bani reali la un cazino licențiat, nu uita să aplici un joc responsabil, iar experiența de joc va fi una memorabilă!

Q&A Big Bass Amazon Xtreme

  • Atât în jocul de bază, cât și în runda bonus, câștigul maxim Big Bass Amazon Xtreme este limitat la 10000x miza pariată.

  • Big Bass Amazon Xtreme slot online are un RTP de 96.07%.

  • Pe lângă runda bonus de rotiri gratuite care poate fi și cumpărată și funcția mod miză specială, jocul de păcănele Big Bass Amazon Xtreme dispune și de modificatori de joc care măresc intensitatea rundei bonus și adaugă rotiri suplimentare, simboluri speciale sau, în opoziție, elimină simbolurile cu valoare mică de pe role.

  • Atât pe telefonul mobil, cât și pe orice alt dispozitiv conectat la internet, poți juca demo Big Bass Amazon Xtreme gratis pe cazino.ro, în secțiunea dedicată jocurilor de pacanele.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.07%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
Player pacanele gratis big bass