fire portals demo

Fire Portals

Fire Portals este un joc de pacanele magic, cu o tematică care te face să te simți în ascunzătoarea unui vrăjitor, oferit de către Pragmatic Play. 

Jocul se desfășoară pe un tablou clasic oferit de către cei de la Pragmatic, pe 7×7 role, în care câștigurile apar atunci când există cel puțin 5 simboluri alăturate identice. 

Inspirat din tărâmurile vrăjilor, Fire Portals este foarte asemănător cu jocul Blue Wizard, având o grafică foarte colorată și o coloană sonoră vibrantă. Experiența de joc devine foarte captivantă în timpul rundelor unde simbolurile multiplicatoare se înmulțesc între ele și conduc la câștiguri masive. 

În cadrul jocului de bază, câștigurile pe care le obții la Fire Portals sunt în general mici. Există multe simboluri care plătesc 0.5x miza sau 1x miza atunci când sunt adunate doar câte cinci. Pe de altă parte, în cadrul funcției bonus, suma maximă ce o poți câștiga ajunge până la 10.000x miza pariată.

Cum joci Fire Portals pacanele online?

Cele mai multe case de pariuri și cazinouri online au deja în ofertă jocurile providerului Pragmatic Play. Tot ceea ce trebuie să faci este să ai o conexiune bună la internet, să te loghezi în cont și să începi să te bucuri de acest joc magic. După ce câștigi prima dată, nu vei mai vrea să renunți.

Dar totuși, ce faci atunci când nu cunoști acest joc? Lucruri sunt foarte simple: dacă nu ai mai jucat acest joc și vrei să îl încerci, optezi pentru varianta Fire Portals demo. Există multe site-uri unde găsești jocurile tale preferate de pacanele în modul demo, fără a trebui să depui bani sau să îți faci cont. 

Fire Portals mize, simboluri și câștiguri

În cazul jocului Fire Portals pacanele există trei variante disponibile de RTP-uri, acest joc fiind unul extrem de volatil din punct de vedere al câștigurilor. În cadrul funcției de bază RTP-ul este de 96.06%, la activarea pariului suplimentar de 25%, care îți oferă simboluri scatter suplimentare RTP-ul scade la 96%, iar atunci când cumperi direct bonusul RTP-ul este de 95.95%.

Așa cum am menționat anterior, în cazul unei plăți de 5 simboluri identice de valoare redusă, câștigul va fi unul foarte mic. Chiar și așa, pe tabloul de joc există 49 de poziții, iar în situații în care jocul leagă 15, 20 sau chiar 30 de simboluri identice, se poate ajunge la câștiguri fabuloase într-o singură mână, de 100-150x miza, fără a fi aplicat vreun alt multiplicator. 

Scatterul apare sub forma unei cărți, oriunde pe ecran, iar atunci când ai primit cel puțin 3 scattere intri direct în funcția bonus. Desigur, la fel ca la majoritatea jocurilor de la Pragmatic Play, funcția bonus poate fi cumpărată direct pentru o sumă egală cu 100x miza pariată.

Bonus și rotiri gratuite Fire Portals

Am ajuns la secțiunea cea mai interesantă din acest review al jocului de pacanele Fire Portals. Așa cum aminteam anterior, funcția bonus se declanșează la apariția a cel puțin 3 simboluri scatter, care oferă 10 runde gratuite. Totuși, dacă ajungi la 5, 6 sau 7 simboluri, poți câștiga până la 18 rotiri gratuite.

În momentul în care se leagă orice combinație câștigătoare, simbolurile inițiale vor dispărea și în locul acestora vor apărea altele aleatorii. De asemenea, în locul unuia dintre simboluri va rămâne un multiplicator, care crește cu câte o unitate la fiecare legătură câștigătoare din care face parte. 

În timpul funcției de bază, multiplicatorii rămân pe ecran până la final, iar atunci când între doi multiplicatori nu mai există alte simboluri aceștia se contopesc și se înmulțesc. Acestea sunt momentele în care apar adevăratele câștiguri, deoarece din 3 multiplicatori de 5 spre exemplu, vei avea imediat unul singur de 125.

Fire Portals slot review 

Cu un mod de joc foarte similar cu Starlight Princess sau Chicken Drop, Fire Portals devine tot mai popular între iubitorii de sloturi, deoarece are o animație foarte palpitantă și oferă câștiguri foarte mari. În timp ce în jocul de bază câștigurile rareori vor depăși 100x miza, în funcția bonus acestea ajung cu ușurință la 400-500x miza pariată și chiar și la 10.000x.

Chiar dacă jocul poate părea plictisitor după un timp, momentul în care 2 sau 3 multiplicatoare diferite se contopesc va schimba totul. Imaginează-ți un câștig simplu de 10 lei, care este imediat multiplicat cu 100 și deja lucrurile arată cu totul altfel. Dacă nu ai răbdare să aștepți să câștigi funcția bonus, nu uita că o poți oricând cumpăra în doar 2 secunde. Împărtășește cu noi câștigurile tale la Fire Portals pacanele online.

Q&A Fire Portals

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la jocul de pacanele Fire Portals este de 10.000x miza.

  • Jocul de pacanele online Fire Portals are trei RTP-uri diferite: 96.06%, 96% și 95.95%, în funcție de modul de joc activat.

  • Da. Poți juca demo Fire Portals gratuit, împreună cu multe alte jocuri oferite de Pragmatic Play, pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.06%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role7
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Plenty on Twenty - pacanele aparate
novomatic

Plenty on Twenty

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 11

Nici un vot pana acum

Joacă
Fat santa pacanele demo

Fat Santa

Nota: 4 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

Joacă
Cleopatra pacanele de la EGT
egt

Grace of Cleopatra

Nota: 3.7 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

Joacă
Alice Cooper and the Tome of Madness demo pacanele
playngo

Alice Cooper and the Tome of Madness

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Joacă
To top