Buffalo King Megaways

Buffalo King Megaways

Cu o grafică extraordinară, multe funcții bonus, multiplicatori și până la 200704 linii de câștig, Buffalo King Megaways se numără printre cele mai îndrăgite jocuri de pacanele de la Pragmatic Play! Tematica este cea a Vestului Sălbatic, cu elemente specifice, precum bizoni, lupi, pume și vulturi, amintind pe alocuri de Wolf Gold, un alt joc de succes de la același producător. Având un pot maxim de 5000x, dar și o rundă bonus cu rotiri gratuite, care pot fi cumpărate direct, Buffalo King Megaways promite să-ți ofere o aventură de neuitat, care te va răsplăti cu câștiguri pe măsură!

Caracteristici Buffalo King Megaways

Pragmatic Play revine în 2021 cu o versiune Megaways a clasicului Buffalo King. Acest joc are o volatilitate ridicată și un RTP teoretic de 96,52% în timpul jocului standard, de 96,49% în timpul folosirii modului Miză Specială (Ante) și de 96,50% când jucătorul cumpără automat runda de rotiri gratuite. Buffalo King Megaways are 6 role verticale, cu un număr variabil de simboluri (până la 7 simboluri pe rolele 1 și 6 și până la 8 simboluri pe rolele 2, 3, 4 și 5), precum și o rolă orizontală, cu 4 simboluri, aflată deasupra, la fel ca în jocul Madame Destiny Megaways sau Great Rhino Megaways. În total, numărul de combinații câștigătoare se poate ridica la un maximum de 200,704. De asemenea, acest joc dispune de un mod colapsabil, ceea ce înseamnă că toate simbolurile care formează combinații câștigătoare vor dispărea, iar în locul lor vor cădea simboluri noi. În cazul rolei orizontale, simbolurile se vor mută către stânga. Întâlnim atât simboluri Wild (canionul), pe rolele 2, 3, 4 și 5, cât și un simbol Scatter (bizonul de aur), care declanșează runda de rotiri gratuite la o combinație de minim 4.

Rotiri Gratuite Buffalo King Megaways

Desigur, cea mai mare atracție la acest joc de pacanele Megaways este runda de rotiri gratuite, care se declanșează atunci când găsești minim 4 bănuți de aur cu bizoni. 4 Simboluri acordă 12 rotiri gratuite, 5 simboluri acordă 17 rotiri gratuite, iar 6 simboluri acordă 22 de rotiri gratuite. Dacă în timpul rundei găsești încă 3 sau mai multe simboluri Scatter, se acordă încă 5 rotiri gratuite.

Pe durata rundei bonus, simbolurile Wild pot avea un multiplicator aleatoriu de 2x, 3x sau 5x. Atunci când formează combinații câștigătoare, multiplicatorii se acumulează în partea stângă a ecranului. Dacă există mai mulți multiplicatori, aceștia se vor multiplica (înmulți) între ei pe tot parcursul unei rotiri (secvențe colapsabile), ducând la câștiguri cu adevărat grandioase. Runda se încheie când nu mai există rotiri gratuite, sau când câștigul total ajunge la 5000x.

Jucătorii pot alege să cumpere direct o rundă bonus pentru 100x miza, sau pot folosi modul Miză Specială pentru 1,25x miza pentru a-și dubla șansele de a găsi simboluri Scatter.

Mize si castiguri Buffalo King Megaways

Jucătorii Buffalo King pacanele Megaways pot alege mize între 0,8 RON și 400 de RON pentru o rotire. Se pot face combinații cu simboluri care pot apărea oriunde pe role, însă atât timp cât acestea sunt adiacente, vei avea parte de un câștig. Cel mai bine plătit simbol este Scatterul, cu 100x pentru o combinație de 6, urmat de bizon, cu 20x, vultur, cu 6,25x, puma, cu 3,75x, lup și cerb cu 1,5x. Simbolurile cărților de joc se plătesc cu 1x pentru o combinație de 6 în cazul cărților mari (A și K), cu 0,75x pentru Q și cu 0,6x pentru J și 10.

Ce Jackpot are Buffalo King Megaways?

Potul maxim al acestui joc este de 5000x miza, care poate fi câștigat în timpul rundei bonus de rotiri gratuite. Desigur, îți poți dubla șansele de a activa această rundă prin folosirea modului Miză Specială, pentru 1,25x miza..

Pacanele Megaways Buffalo King Megaways

Orice amator de sloturi online, dar nu numai, va aprecia pe loc acest joc de pacanele cu Megaways! Ți-am pregătit o listă completă de cazinouri online din România unde poți juca acest joc pe bani reali, iar dacă vrei să încerci gratis Buffalo King Megaways Demo, cu credite demo, o poți face chiar aici! Nu ezita să descoperi și alte jocuri de la același producător, precum Curse of the Werewolf Megaways, Elemental Gems sau The Dog House Megaways.

Buffalo King Megaways Review

Apreciem foarte mult modul de joc cu elemente colapsabile, iar grafica excelentă și sunetele bine realizate ne transpun direct în atmosfera jocului! În testul nostru, după câteva rotiri, am activat modul Miza Specială, iar la scurt timp am prins 4 Scattere care ne-au dus în runda bonus cu 12 rotiri gratuite. După câteva câștiguri minore, când mai aveam doar câteva rotiri, am prins o combinație de vulturi cu două simboluri Wild cu multiplicatori de 3x fiecare, rezultând într-un multiplicator de 9x. După colapsare, însă, am prins încă o combinație, de data aceasta cu un multiplicator de 5x, care a dus la câștigul nostru înmulțit cu 45x! La final de rundă, aveam în jur de 260x miza, o valoare foarte ridicată având în vedere că jucăm cu miza maximă. Per total, ne-am distrat foarte bine la acest joc, însă ne-ar fi plăcut să vedem câteva funcții bonus și în timpul jocului standard, precum multiplicatori sau o funcție Hold and Spin.

Buffalo King Megaways FAQ

  • Poți încerca pe Cazino.ro versiunea gratuită Buffalo King Megaways Demo, înainte de a juca pe bani reali într-unul din cazinourile online pe care ți le punem la dispoziție

  • Acest joc de pacanele cu Megaways poate avea până la 200,704 linii de câștig.

  • Tot ce trebuie să faci este să găsești 4, 5 sau 6 simboluri Scatter pentru a declanșa runda bonus cu 12, 17 sau 22 de rotiri gratuite.

  • Acest joc de pacanele megaways a fost realizat de Pragmatic Play, companie care ne-a adus si alte jocuri foarte cunoscute, precum Madame Destiny.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.52%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele Megaways
📈 Linii200704
🎰 Rotiri GratuiteDa
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet500
⬇️ Min Bet0.8

Mai multe Pacanele Demo

To top