madame destiny Megaways

Madame Destiny Megaways

Clarvăzătoarea Madame Destiny s-a întors de data aceasta cu o variantă Megaways a jocului clasic, cu extra-șanse de câștig și funcții bonus. Madame Destiny pacanele Megaways este gata să-ți prezică un viitor plin de câștiguri, așa că nu te lăsa speriat de pisicile negre sau de cărțile de tarot care apar pe role.

Cu o grafică excelentă și o coloana sonoră pe măsură, Madame Destiny Megaways este gata să te poarte pe un tărâm plin de magie și aventuri, în căutarea super-câștigurilor norocoase!

Caracteristici Madame Destiny Megaways

Pragmatic Play revine cu o versiune Megaways a clasicului Madame Destiny, acest joc de pacanele fiind de dată recentă (2021). Madame Destiny Megaways are un RTP de 96,56%, care poate crește până la 96,67% prin folosirea funcției Ante (x1.25 miza), dar și o volatilitate foarte crescută.

Madame Destiny Megaways dispune de 6 role verticale, cu un număr variabil de simboluri (între 2 și 7) dar și de o rolă orizontală, cu 4 simboluri, aflată deasupra. În total, numărul de combinații câștigătoare se poate ridica la un maximum de 200,704.

Jocul dispune de un mod colapsabil la fel ca Power of Thor, ceea ce înseamnă că toate simbolurile care formează combinații câștigătoare vor dispărea, iar în locul lor vor cădea simboluri noi. În cazul rolei orizontale, simbolurile se vor muta către stânga.

Există atât simboluri Wild (clarvăzătoarea), care aduc un multiplicator de 2x combinațiilor pe care le face, cât și un simbol Scatter (globul de cristal), care declanșează runda de rotiri gratuite la o combinație de minim 3.

Rotiri Gratuite Madame Destiny Megaways

Atracția principala a acestui joc de pacanele Megaways este runda de rotiri gratuite, care se declanșează atunci când găsești minim 3 globuri de cristal. În acest caz, pe ecran apare o roată de noroc, pe care o învârtești o dată pentru a află numărul de rotiri gratuite (între 5 și 12) și a doua oară pentru a găsi multiplicatorul (între 2x și 25x) care se va aplica pentru toate câștigurile din această rundă.

Unele variante ale jocului permit și cumpărarea rundei bonus de rotiri, pentru 100x miza. Poți obține chiar și mai multe rotiri gratuite dacă găsești simbolurile Scatter în timpul acestei runde, de un număr nelimitat de ori, până atingi 5000x miza.

Mize si castiguri Madame Destiny Megaways

Jucătorii Madame Destiny pacanele Megaways pot alege între 0,2 și 125 de credite pentru o rotire. Se pot face combinații cu simboluri care pot apărea oriunde pe role, iar atât timp cât acestea sunt adiacente, vei avea parte de un câștig.

Cel mai bine plătit simbol este Scatterul, cu 100x pentru o combinație de 6, urmat de bufniță, cu 20x, pisica neagră, cu 3,75x, poțiunea din sticlă în formă de inima cu 2x, lumânările cu 1,5x iar cărțile de tarot și asul cu 1,25x. Restul simbolurilor (K, Q, J, 10) se plătesc cu 1x pentru o combinație de 6, K având câștiguri mai mari pentru combinații de 3, 4 și 5.

Desigur, potul cel mare, de 5000x, poate fi găsit în timpul rundei de rotiri gratuite, dacă ai parte de un multiplicator pe măsură. Nu uita nici de elementul Wild, deoarece la fiecare acest simbol care formează o combinație câștigătoare vei avea parte de un multiplicator de 2x.

Ce Jackpot are Madame Destiny Megaways?

Potul maxim al acestui joc este de 5000x miza, care poate fi atins în timpul rundei bonus de rotiri gratuite. Desigur, îți poți dubla șansele de a găsi globurile de cristal Scatter prin folosirea funcției Ante, pentru 1,25x miza, sau poți avea norocul de a găsi mai multe simboluri Wild într-o combinație câștigătoare, fiecare din acestea având un multiplicator de 2x.

Pacanele Megaways Madame Destiny Megaways

Caută-ți norocul și găsește super-câștigurile fabuloase la Madame Destiny Megaways pentru că ți-am pregătit o listă completă de cazinouri online din România unde poți juca acest joc pe bani reali, iar dacă vrei să îl încerci gratuit o poți face aici cu credite demo.

Madame Destiny Megaways Review

Madame Destiny Megaways aduce multe îmbunătățiri față de predecesorul sau, iar modul de joc cu elemente colapsabile este pe placul nostru. Apreciem muzica și efectele sonore, care ne transpun într-un cadru mai degrabă de Halloween, însă grafica, deși este la zi, nu ne-a impresionat foarte mult.

De asemenea, având o volatilitate foarte ridicată, înseamnă că te poți aștepta la multe rotiri cu câștiguri mici sau chiar deloc, înainte de a pune mâna pe potul cel mare. De asemenea, ne-ar fi plăcut să vedem și un Jackpot, dar și o funcție Gamble.

Madame Destiny Megaways FAQ

  • Poți încerca pe Cazino.ro versiunea Madame Destiny Megaways Demo, înainte de a juca pe bani reali într-unul din cazinourile online pe care ți le punem la dispoziție.

  • Acest joc de pacanele megaways poate avea până la 200,704 linii de câștig.

  • Tot ce trebuie să faci este să găsești minim trei simboluri Scatter pe role (globul de cristal) pentru a declanșa runda bonus cu 5-12 rotiri gratuite.

  • Acest joc de pacanele megaways are un RTP de 96,56%, care poate crește la 96,67% prin folosirea funcției Ante.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 10

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.67%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele Megaways
📈 Linii200704
🎰 Rotiri GratuiteDa
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet125
⬇️ Min Bet0.2

Mai multe Pacanele Demo

To top
X