Aztec Powernudge

Aztec Powernudge

Aztec Powernudge este un joc de pacanele cu tematică mayașă, inspirat din vremea aztecilor, oferit de către Pragmatic Play. 

Jocul de pacanele online Aztec Powernudge se desfășoară pe un tablou de 6×6 linii și are atât un joc de bază, cât și o funcție bonus ce poate fi declanșată sau cumpărată.

Opiniile sunt diferite atunci când vine vorba despre acest joc. Anumiți pasionați de sloturi online susțin că acest joc a fost inspirat din altele precum Sugar Rush sau Sugar Supreme Powernudge. Pe de altă parte însă, există și opinii care arată asemănarea cu celebrul joc Gates of Olympus

Chiar și așa, funcția bonus este mai asemănătoare jocurilor de tip Sugar Rush, iar în acest review vom prezenta cu exactitate toate caracteristicile jocului de păcănele. Descoperă unul dintre puținele jocuri care au multiplicator chiar și de 1000x și încearcă să câștigi și tu suma maximă de 5000x miza aleasă. Ești pregătit să vezi cum erau jocurile aztece?

Cum joci Aztec Powernudge pacanele online? 

Este foarte ușor să intri în misterioasa lume aztecă și să joci Aztec Powernudge pacanele online. Intră în jocul oferit de către Pragmatic Play, alege miza dorită și bucură-te de joc. În cazul în care nu ai răbdare să aștepți funcția bonus, știi deja probabil că poți să o cumperi foarte rapid și să ai parte imediat de câștiguri substanțiale. 

Cum faci însă dacă nu vrei să riști? În cazul în care ești un jucător ocazional care vrea doar distracție fără să riște bani sau vrei să testezi jocul, avem soluții pentru tine. Găsești jocul disponibil, împreună cu alte zeci dintre jocurile tale preferate de pacanele gratis, și nici măcar nu ai nevoie de un cont. Totul este gratuit și la îndemână!

Aztec Powernudge mize, simboluri și câștiguri

Aztec Powernudge este un joc de păcănele cu o volatilitate medie spre crescută, care oferă un RTP de 96.46%. Miza minimă este de 0.40 de bani, iar cea maximă de 1000 de RON, dar totul diferă în funcție de cazinoul ales. 

Câștigurile se formează, atât în jocul de bază, cât și în funcția bonus, atunci când pe ecran există cel puțin 8 simboluri identice. Partea interesantă este că după fiecare câștig, rândul de jos dispare, iar sus apare un alt rând și atâta timp cât pe panou există încă cel puțin 8 simboluri identice, jocul continuă să plătească.

Simboluri uzuale sunt cele de la J la A, care plătesc destul de puțin, în timp ce simbolurile în formă de cristale de diverse culori plătesc mult mai bine. Totul depinde de numărul simbolurilor identice de pe panou, dar chiar și așa, în funcția de bază câștigurile sunt mici. Pe de altă parte, în funcție bonus apar multiplicatori, care măresc câștigurile semnificativ.

Simbolul scatter este unul ciudat, cu o forma clasică aztecă, precum o monedă. Sunt necesare cel puțin 4 astfel de simboluri pentru a iniția secvența bonus. În același timp, în cadrul jocului Aztec Powernudge nu există simboluri wild. 

Bonus și rotiri gratuite Aztec Powernudge

Jocul de pacanele Aztec Powernudge nu dispune de re-rotiri gratuite, dar dispune de o funcție bonus foarte atrăgătoare, care poate oferi câștiguri de până la 5000x miza pariață. Așa cum menționam anterior, funcția bonus poate fi cumpărată în mod direct sau apare atunci când pe ecran sunt cel puțin 4 simboluri scatter. 

Jucătorul poate colecta la fiecare rotire între 0-8 simboluri scatter pe ecran. În timp ce 0-3 simboluri scatter nu oferă nimic, atunci când apar între 4 și 8 simboluri se declanșează secvența bonus. Numărul rotirilor gratuite pentru 4 scattere este de 15 și crește cu 5 rotiri pentru fiecare scatter adițional. În cadrul secvenței bonus, fiecare trei sau mai multe scattere adunate oferă 5 rotiri gratuite în plus.

În timpul funcției bonus, valoarea câștigurilor dintr-o rotire sunt adunate într-un cufăr special, la marginea ecranului. Fiecare multiplicator care apare pe ecran în acea rotire este adunat într-un cufăr separat, iar la finalul rotirii sumele câștigate sunt înmulțite cu valoarea multiplicatorilor.

Aztec Powernudge slot review

La fel ca și jocul de păcănele online Sugar Rush și Aztec Powernudge este un slot destul de plictisitor, dar care poate oferi câștiguri substanțiale. În timp ce funcția de bază este una banală, fără caracteristici distincte, în funcția bonus multiplicatorii sunt foarte mari, iar numărul rotirilor gratuite ce poate fi câștigat este mult mai crescut ca la alte jocuri. 

În mod clar, Aztec Powernudge nu este prima variantă în preferințele pasionaților de sloturi, dar dacă nu ai încercat-o încă, acum este momentul. Poți oricând să câștigi sume fabuloase la acest joc.

Q&A Aztec Powernudge

  • Pentru a declanșa secvența bonus la Aztec Powernudge trebuie să primești cel puțin 4 scattere, care îți oferă 15 rotiri gratuite.

  • Jocul de pacanele Aztec Power Nudge are un RTP de 96,46%, fiind un joc cu volatilitate medie spre crescută.

  • Da. Dacă vrei să încerci varianta demo Aztec Powernudge pacanele gratis, poți face asta pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.46%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

To top