Chicken Drop Pacanele Online

Chicken Drop

Cine spune că viața la fermă nu poate aduce câștiguri colosale? În Chicken Drop de la Pragmatic Play ai șanse reale de a te îmbogăți, mai ales dacă găsești oul de aur! Acest joc de pacanele are o grafică modernă, o temă amuzantă și o coloană sonoră country cu acorduri de banjo care te vor distra la fiecare rotire. “Mascota” jocului, găina cu ochii bulbucați, ține o pancartă care te va ajuta să îți amintești multiplicatorul și dimensiunea fiecărui ou de aur. Nu ezita să încerci și Sweet Bonanza, un alt joc de pacanele cu simboluri colapsabile, sau Colossal Cash Zone, un joc cu simboluri uriașe.

Caracteristici Chicken Drop

Acest joc de pacanele se desfășoară pe o tabelă de 7×7, are o volatilitate ridicată și un RTP de 96,5%. Chicken Drop are un sistem de simboluri colapsabile, ceea ce înseamnă că atunci când găsești un grup de cel puțin 5 elemente adiacente pe ecranul de joc, acestea dispar, iar restul elementelor de pe role coboară, făcând loc altor simboluri. Printre simbolurile prezente găsim căpșuni, afine, ghinde, ciuperci, porumb, simbolurile Cupă și Pică, dar și alte elemente speciale, precum o cutie de comori, un trifoi și o stropitoare de aur. Găsește minim 3 comori și vei activa runda bonus cu rotiri gratuite. Trifoiul este simbolul de creștere al multiplicatorului, iar stropitoarea va crește dimensiunea oului de aur, care cade aleatoriu pe ecran ori de câte ori găsești unul dintre aceste două simboluri, înlocuind simbolurile curente.

Rotiri Gratuite Chicken Drop

Găsește 4, 5 sau 6 comori pentru a declanșa runda bonus cu 10, 15 respectiv 20 de rotiri gratuite. Pe parcursul acestei runde, după fiecare rotire, va apărea un ou de aur aleatoriu pe ecran, care va substitui simbolurile pe care cade cu alte simboluri aleatorii de același fel. De asemenea, toți multiplicatorii găsiți în timpul rundei bonus se vor păstra, astfel că poți ajunge la un ou de aur de dimensiunea 6×6, precum și un multiplicator de până la 11x! Ori de câte ori găsești un trifoi sau o stropitoare, va cădea un ou de aur nou, chiar și în timpul aceleași rotiri. Poti găsi și alte comori în timpul rundei bonus pentru a obține încă 5 rotiri gratuite, de un număr nelimitat de ori. Runda bonus se încheie atunci când nu mai există rotiri gratuite sau când câștigurile ating 5000x miza. Mai mult, poți alege să cumperi o rundă bonus cu rotiri gratuite pentru 100x miza.

Mize și câștiguri Chicken Drop

Jucătorii pot alege atât valoarea mizei, de la 0,04 RON la 2 RON, precum și numărul de fise, de la 1 la 10. Miza totală se multiplică cu 20, astfel că opțiunile variază între 0,8 și 400 RON pentru o rotire. Numărul de simboluri adiacente câștigătoare sunt de minim 5, iar câștigul maxim acordat este pentru o combinație de 37-49 de simboluri adiacente. Spre exemplu, pentru căpșună, cel mai bine plătit simbol, avem 1x pentru 5 simboluri, 1,5x pentru 6 simboluri, 2,5x pentru 7 simboluri, 5x pentru 8, 7,5x pentru 9-13 simboluri, 20x pentru 14-18 simboluri, 100x pentru 18-24 simboluri, 250x pentru 25-36 simboluri și 1000x pentru 37-49 simboluri. Urmează afina, care se plătește cu 500x pentru combinația maximă de 37-49 simboluri, porumbul, cu 250x, ghinda și ciuperca, cu 100x, iar cupa sau pica se plătesc cu 50x. Comoara joacă rol de Scatter și se plătește cu 3x, 5x, 20x și 100x pentru 4, 5, 6 respectiv 7 simboluri.

Ce Jackpot are Chicken Drop?

Chicken Drop nu are un Jackpot propriu-zis, însă oferă posibilitatea de a câstiga marele pot de 5000x în timpul rundei bonus. De asemenea, ai parte și de 1000x în timpul jocului standard, la găsirea unui număr de cel puțin 37 de căpșuni, fără a lua în calcul posibilii multiplicatori.

Pacanele online Chicken Drop

Dacă îți plac jocurile de pacanele online cu tematici amuzante, cu elemente colapsabile și runde bonus cu rotiri gratuite, atunci alege Chicked Drop! Înainte de a juca pe bani reali, nu ezita să încerci și versiunea Chicked Drop Demo pe Cazino.ro, cu credite fictive.

Chicken Drop Review

Ne place tematica aleasă de cei de la Pragmatic Play, dar și grafica și coloana sonoră. De asemenea, suntem fani jocuri cu elemente colapsabile, care pot genera câștiguri uriașe la o singură rotire. Cu toate acestea, la Chicken Drop nu am fost atât de norocoși după cum ne stă în fire. După câteva zeci de rotiri, care nu ne-au adus mari venituri, am decis să cumpărăm runda bonus pentru 100x miza. Am câștigat 10 rotiri gratuite, iar după 3 rotiri au început să apară simbolurile speciale cu multiplicatori. La finalul rundei bonus aveam deja un our de aur 4×4 cu un multiplicator de 3x, însă am generat aproximativ 80x miza, ceea ce înseamnă că nu am ieșit în câștig. Suntem siguri însă că dacă aveam șansa la încă 5 rotiri gratuite, am fi reușit să depășim cu mult creditele investite. Iar daca esti in cautarea unui alt joc amuzant cu animale, in Rocco Gallo cocosul este cel care face legea la ferma Italiana pusa in joc de Play’n go.

Chicken Drop FAQ

  • Intră pe Cazino.ro pentru a încerca versiunea gratuită Chicken Drop Demo

  • Acest joc de pacanele a fost creat de Pragmatic Play, unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori de software pentru cazinouri online.

  • Acest joc cu volatilitate ridicată are un pot maxim de 5000x, care poate fi câștigat în timpul rundei bonus.

  • Jucătorii norocoși pot obține 10, 15 sau chiar 20 de rotiri gratuite Chicken Drop la apariția comorii în număr de 4, 5 respectiv 6 ori.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.5%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele online
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role7
⭐ ScatterDa
🍀 WildNu
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet400
⬇️ Min Bet0.8

Mai multe Pacanele Demo

To top