Rocco Gallo - Demo slot

Rocco Gallo

Descoperă aventura italiană din jocul de pacanele online Rocco Gallo lansat de Play’n Go, un joc similar cu Chicken Drop marca Pragmatic Play. Cu aceeasi tema amuzanta inspirata din viata la ferma, acțiunea Rocco Gallo slot se desfășoară pe 3×5 role de joc, intr-un mic sat italian si il are in plan principal pe cocosul Rocco, care pentru a aduce castiguri fabuloase trebuie să înfrunte vulpea (volpe in italiana) Vinnie de fiecare data cand își face apariția pe role.

Cu un mod clasic de joc, Rocco Gallo este un joc modern de păcănele cu simboluri redate într-o manieră amuzantă, dar și cu funcții speciale care aduc câștiguri mari, de îndată ce sunt activate. 

Apariția simbolurilor ouă de aur pe ecranul de joc declanșează runda bonus și reda disputa dintre Rocco și Vinnie, iar dacă castiga, Rocco devine un cocos erou, dintr-un sat italian, care salvează câștigurile de vulpea șireată, ca mai apoi sa le adauge contului tău 💰

Cum joc Rocco Gallo păcănele online?

Rocco Gallo slot online păstrează modul clasic de joc și tot ce trebuie sa faci pentru a juca este sa deschizi jocul, selectezi miza și apesi start/spin. Imediat își vor face apariția pe role simboluri care vor reda viața la ferma într-o manieră amuzantă și vor forma combinații câștigătoare. Aventureaza-te alături de Rocco în lupta sa cu Vinnie Volpe și joacă Rocco Gallo demo pentru o experienta unica de joc. Vei avea parte de distracție garantată în timp ce joci pacanele online gratis, fără cont și fără depunere😉.

Rocco Gallo mize, simboluri și câștiguri

Volatilitatea ridicată și valoarea factorului de returnare (RTP) de 96.2% determina castiguri excepționale, apariția acestora realizându-se într-un interval mai mare de joc. 

In functie de miza selectata (0.10-100), castigurile Rocco Gallo variază și se formează pe 20 de linii la orice combinație de 3 sau mai multe simboluri identice adiacente pe role, plata acestora realizându-se de la stânga la dreapta.  Simbolurile, frumos conturate sunt personificate, lucru care face jocul mai atractiv.

Mereu la înălțime, mândru și gata de acțiune, Rocco are un rol important in formarea castigurilor, care este simbol Wild și în combinație de 5 simboluri identice plătește 50x miza. Simbolurile reprezentate de legume precum ceapa, ciuperca, ardel gras, broccoli și roșii, specifice de altfel tematicii ferma, contribuie la un format vizual plăcut și formează combinații câștigătoare care plătesc între 0.5x și 3.5x miza.

Găinile, împărțite în 4 tipologii, se încadrează perfect in viața la ferma. Întâlnim găina curioasa care poarta ochelari, găina care “are mereu ceva de spus”, găina plictisită și găina modernă care poarta bijuterii. Toate acestea, în combinație de 5 simboluri identice pe role plătesc între 10x miza și 25x miza. Oul de aur reprezinta simbolul scatter. Acesta dezvăluie sume de bani sau multiplicatori și activează runda bonus.

Bonus și rotiri gratuite Rocco Gallo

Șansa formării unei combinatii declansatoare a rundei bonus este data chiar și de apariția pe role a 2 simboluri ouă de aur. Acestea activează funcția respin care oferă opțiunea unei rotiri extra a rolei fără simboluri scatter pentru ca o combinație de 3 ouă de aur sa fie activa pe ecranul de joc.

Apariția simultană pe interfața de joc a 3 simboluri scatter/ouă de aur declanșează automat runda bonus premiu instant/instant prize formată din 3 rotiri gratuite. In timpul rundei, simbolurile reprezentate de oua aurite dezvăluie sume de bani 0.5, 1, 2, 5 sau 10x miza care se adaugă potului cash vizibil pe ecran sau multiplicatori x2.

O caracteristică specială a rundei este vizibilă încă de la început, și consta în apariția pe role a 2 căsuțe permanente. Dacă cocoșul Rocco își face apariția în casuta, atunci câștigul bonus se adaugă contului și runda continua. In schimb, apariția vulpei Vinnie va reduce valoare potului cash la 0, iar runda va continua. 

Intriga jocului este data de lupta dintre Rocco și Vinnie care are loc în momentul apariție pe role a ambelor personaje. Va avea loc o luptă epică care te va amuza copios, iar câștigul va fi acumulat și rotirile gratuite se vor reseta la 3. 

La fiecare apariție a simbolurilor ouă de aur pe ecran, numărul de rotiri se resetează la 3, iar runda poate fi jucata cu pana la 155 de rotiri gratuite, ceea ce înseamnă câștiguri de pana la 6000x miza 🤩.

Rocco Gallo Jackpot 

În timpul jocului, ai parte de multiplicatori, simboluri Wild și scatter, dar și rotiri gratuite, care pot activa potul cel mare de 10000x miza. Toate acestea înlocuiesc lipsa unui jackpot Rocco Gallo, mai ales ca runda bonus, prin amuzament, destinde și atmosfera de joc 🤩.

Rocco Gallo slot review

Cu Rocco și Vinnie, viata la ferma nu este deloc plictisitoare. Ai parte de acțiune la fiecare rotire, iar suspansul rundei bonus face ca jocul sa devină mai palpitant.

Simbolurile utilizate încadrează Rocco Gallo slot în categoria jocurilor de pacanele cu animale, iar câștigurile fac jocul atractiv alături de coloana sonoră care te va surprinde în mod plăcut cu muzica tradițională italiană reinterpretată, precum Tarantella Napoletana în jocul de baza și Funiculi Funicula în timpul rotirilor gratuite Rocco Gallo.

Faptul ca suma acumulată în timpul rundei bonus poate fi revendicata de Vinnie Volpe este un minus adăugat jocului, alături de lipsa funcției gamble. Oarecum, runda bonus este asociată cu o runda de risc, deoarece ai sansa de a acumula câstiguri, dar totodată exista și posibilitatea de a nu fi plătit potul dacă cocoșul Rocco nu apare pe role.

Ca sa privim totuși partea buna a jocului…ideea amuzanta in care se disputa lupta dintre Rocco și vulpea șireată, cu siguranța te va face sa zâmbești ☺️, chiar dacă poate fi frustrant sa pierzi în runda bonus.

Dacă vrei sa joci și alte păcănele online cu animale și tema amuzantă, atunci incearca Dog House Megaways sau Hot Fiesta un joc plin de culoare și nenumărate opțiuni de castig, marca Pragmatic Play sau aventureaza-te în maiestuoasa pădure din Majestic Forest pentru un jackpot de poveste specific EGT! 

Q&A Rocco Gallo 

  • Jocul de păcănele online Rocco Gallo are 20 de linii de castig.

  • Runda bonus Instant prize Rocco Gallo începe cu 3 rotiri gratuite la apariția pe role a 3 simboluri scatter/ouă de aur. In timpul rundei, apariția altor simboluri ouă de aur resetează rotirile la 3, numărul maxim de rotiri gratuite permise ajungând până la 155 free spins, ceea ce înseamnă câștiguri de pana la 6000x miza.

  • Da, Rocco Gallo slot poate fi jucat pe telefon, deoarece este optimizat pentru orice dispozitiv.

  • Nu exista formule magice pentru câștigarea rundei bonus! Trebuie doar sa joci și să te bucuri de Rocco Gallo demo online 😉

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Play'n Go
🍀 RTP96.2%
⚡VolatilitateMică-Medie
Linii20 VariabileRotiri GratuiteDaRole5
ScatterDaJackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

5 Burning Heart demo
egt

5 Burning Heart

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Crazy 100 Bucks pacanele demo

Crazy 100 Bucks

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 9

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
9 Tigers pacanele demo
wazdan

9 Tigers

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
pacanele gratis The big dawgs

The Big Dawgs

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Irish coins pacanele gratis
grentube

Irish Coins

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
respin joker
synot

Respin Joker

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
20 burning hot pacanele
egt

20 Burning Hot

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 79

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Big Bass Splash Demo
pragmatic

Big Bass Splash

Nota: 3.6 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
To top