Majestic forest pacanele

Majestic Forest

Maiestuoasa pădure o găsești doar în jocul de pacanele Majestic Forest al celor de la EGT, care îmbina elemente spectaculoase pentru a oferi un joc plin de culoare și câștiguri. 

Explorează pădurea și descoperă animale prietenoase și câștiguri substanțiale într-un cadru format pe 3×5 role de joc. Găsește combinații uimitoare pe 10 linii de câștig, utilizează funcția gamble și inițiază runda rotirilor gratuite pentru a te bucura de un joc special de păcănele cu animale. Vrei mai mult? Atunci mergi in căutarea jackpotului progresiv și joaca la superlativ acest joc popular de păcănele online.

Cum joc Majestic Forest?

Majestic Forest este optimizat jocului pe telefon, tabletă sau laptop și poate fi jucat atât gratuit cât și pe bani. Alege dispozitivul preferat, deschide jocul, selectează miza și explorarea poate începe!

Majestic Forest demo este disponibil pe site-ul nostru în mod gratuit și nu ai nevoie de cont pentru a juca. 

Dacă decizi ca jocul merită o șansă, nu mai aștepta… alege din lista propusă un cazino licențiat și da start castigurilor de poveste.

Majestic Forest mize, simboluri și câștiguri 

Cu o volatilitate ridicată și un RTP de 96.19%, castigurile sunt decente, iar plata acestora se realizeaza de la stanga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa.

EGT nu se dezminte și păstrează aceeași limită a mizei, făcând jocul accesibil tuturor categoriilor de jucători. În funcție de miza selectata, castigurile pot atinge sume incredibile.

Autenticitatea jocului este data de simbolurile utilizate care sunt preluate din natura. Copacul, care este și simbol Wild are un rol important în formarea câștigurilor prin substituirea simbolurilor de pe role. O combinatie de 5 simboluri wild aduce castiguri de pana la 2500x.

Roata se întoarce și ursul nu mai este pacalit de vulpe, iar castigurile aduse de acesta pot ajunge pana la 5000x, în timp ce vulpea aduce câștiguri maxime de 750x. Lupul este cotat la 2000x, iar cerbul aduce castiguri de pana la 750x. Simbolurile reprezentate de cărțile de joc (A,K,Q,J,10) aduc castiguri satisfăcătoare care pot fi multiplicate în runda de dublaj cu funcția gamble. Totuși, nu uita ca daca alegerile făcute nu sunt cele corecte, sumele castigate se pierd și revii la ecranul principal de joc. Fii inspirat și alege corect, iar castigurile nu vor înceta sa te uimeasca.

Rotiri gratuite Majestic Forest

Copacul are rol magic și declanșează seria rotirilor gratuite care sunt însoțite de un simbol special. Acesta plătește în orice poziție la apariția pe rolele de joc pentru a mări șansele de câștig. Apariția pe ecranul de joc a 3 sau mai multe simboluri reprezentate de copac activează 12 rotiri gratuite. La începutul rundei este ales în mod aleatoriu un simbol expansiv care se extinde și acoperă 3 poziții de pe rola, rezultand castiguri senzationale. Atentie insa, simbolul wild nu înlocuiește simbolul special în timpul acestei runde.

Rotirile gratuite se joacă cu un set alternativ de role, iar simbolul expansiv rămâne același pană la sfarsitul rundei, chiar dacă alte rotiri sunt adaugate jocului. 

Majestic Forest Jackpot

Specific jocurilor de pacanele EGT, jackpotul progresiv nu surprinde, dar prezența acestuia este de bun augur datorită castigurilor mari care pot fi adaugate contului tău. 

Jackpotul este vizibil deasupra rolelor de joc și este împărțit pe 4 nivele, fiecare fiind reprezentat de un simbol al cărților de joc (inima, romb, trefla, frunza/pik) și se activează aleatoriu în momentul jocului. Tot ce trebuie să faci este sa joci, iar cand jackpotul se declanșează va trebui sa alegi cărți dintr-o serie de 12 care sunt afișate cu fata în jos. Suma jackpotului câștigat este indicată de simbolul dezvăluit în momentul în care 3 cărți cu același simbol sunt alese.

Majestic Forest review

Daca iti place natura, atunci cu siguranța acest joc de păcănele te va cuceri încă de la prima rotire. Interfața de joc este bine gândită, toate informațiile fiind vizibile pe ecranul de joc. Combinatia de simboluri este echilibrata, iar sunetele utilizate imita realul, astfel ca fiecare rotire îți va induce o stare de liniște. 

Majestic Forest este un joc de păcănele cu funcții speciale care îți vor garanta succesul câștigului. Lasa-te cucerit de runda rotirilor gratuite cu simbol expansiv, de funcția gamble, de jackpotul de tip progresiv, dar și de simbolurile bine conturate care aduc câștiguri senzaționale și bucura-te de priveliștile impresionante oferite de grafica jocului.

Fii un bun explorator, descoperă natura în toată splendoarea sa, aduna câștiguri și lasă un comentariu cu părerea ta despre acest joc!

Q&A Majestic Forest

  • Tema inspirata din natura, încadrează Majestic Forest în seria de pacanele online cu animale și are la bază elemente precum pădurea și animalele aferente acesteia.

  • Pe cazino.ro găsești disponibila lista cazinourilor licențiate care sunt de încredere și oferă acces la jocul de pacanele Majestic Forest.

  • Majestic Forest are 10 linii de castig

  • Pe lângă Majestic Forest, printre cele mai populare pacanele EGT cu jackpot se afla Dice Roll, 20 Super Hot, dar și seria Burning Hot. Toate sunt disponibile pe cazino.ro și pot fi jucate gratis.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.19%
⚡VolatilitateMare

Mai multe Pacanele Demo

Gold Party pacanele online
Pragmatic Play

Gold Party

Wild Swarm demo
Push Gaming

Wild Swarm

To top
X