20 Diamonds pacanele EGT

20 Diamonds

Oricând vrei să iei o pauză de la sloturile cu fructe precum 20 Super Hot și să încerci ceva mai “light”, dar cu multe șanse de câștig, ai la dispoziție 20 Diamonds. Te poți relaxa în voie, la un cocktail sau o cafea, privind cum pe role se perindă zeci de pietre care de care mai prețioase, precum rubine, safire, smaralde și diamante. Jocul este perfect optimizat pentru dispozitivele mobile, astfel că îl poți lua după ține oriunde vrei, iar show-ul de lumini și de culori te va ține ocupat ore în șir!

Caracteristici 20 Diamonds

Acest joc de pacanele online are 20 de linii fixe de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri. 20 Diamonds are un RTP de 95,79% și o volatilitate scăzută, ceea ce înseamnă că te poți aștepta la multe rotiri norocoase. Jocul conține atât un element Wild (șeptarii), care înlocuiesc alte simboluri pentru a forma linii câștigătoare, cât și un element Scatter (steluța) care îți va aduce câștiguri fabuloase. Alături de acestea poți întâlni multe simboluri sub formă de pietre prețioase, precum diamante, rubine, smaralde, ametiste, safire și topazuri. De asemenea, jocul de pacanele online 20 Diamonds conține și un Jackpot Progresiv, dar și o funcție Gamble, care te va ajuta să-ți înmulțești câștigurile.

Rotiri Gratuite 20 Diamonds

Cu toate că acest joc nu dispune de runde bonus cu rotiri gratuite, te poți distra nelimitat cu versiunea 20 Diamonds Demo pe Cazino.ro. După ce ți-ai pus la punct strategia, caută jocul în lista noastră de cazinouri online pentru a-l încerca pe bani reali!

Mize și câștiguri 20 Diamonds

În clasica tradiție a jocurilor de pacanele online EGT, 20 Diamonds are mize ce variază de la 1 la 20 pe linie de câștig, ceea ce înseamnă că poți juca cu 20 până la 400 de credite. Simbolul care plătește cel mai bine este steluța, cu x500 pentru o combinație de 5 oriunde pe role. Pentru 5 șeptari, care joacă și rolul de Wild, ai un câștig de 50x, însă dacă umpli rolele cu acest simbol vei câstiga până la 1000x. Urmează diamantele, cu 20x, safirele și ametistele cu 10, iar rubinele, topazurile și smaraldele îți aduc 5x pentru o linie de câștig. Desigur, orice câștig mai mic sau egal cu 35x poate fi dublat cu ajutorul funcției Gamble.

Ce Jackpot are 20 Diamonds?

În materie de Jackpot, jocul de pacanele online 20 Diamonds oferă atât marele pot de 1000x la combinația de 5 septari pe toate rolele, cât și un jackpot progresiv, care se poate declanșa aleatoriu și a cărui valoare este afișată în partea de sus a ecranului. Atunci când se activează acest bonus, jucătorul poate întoarce cărți dintr-un pachet de 12 până găsește 3 din aceeași suită (Treflă, Caro, Cupa sau Pică). În acel moment, jucătorul câștigă Jackpotul aferent suitei.

Pacanele online 20 Diamonds

Dacă îți plac jocurile de pacanele online și cauți o alternativă la sloturile cu fructe, atunci 20 Diamonds este perfect pentru tine! Încearcă și versiunea 20 Diamonds Demo de pe Cazino.ro și bucură-te de rotiri nelimitate cu credite fictive. Când ești pregătit, joacă 20 Diamonds pe bani reali la unul dintre cazinourile online din lista noastră!

20 Diamonds Review

Acest joc este ca o gură de aer proaspăt printre alte sloturi online de la EGT. Apreciem volatilitatea scăzută, dar și simbolurile cu pietre prețioase, care ne aduc des câștiguri. După câteva rotiri, creditul nostru era deja de patru ori mai mare decât cel inițial, deși recunoaștem că am avut noroc și cu funcția Gamble. Ne place că există simboluri Wild și Scatter, care fac jocul mai interesant. Ne-ar fi plăcut să vedem însă o rundă bonus de rotiri gratuite, iar grafica, deși curată, nu ne-a dat pe spate.

20 Diamonds FAQ

  • Site-ul Cazino.ro îți oferă un număr nelimitat de credite fictive pentru versiunea 20 Diamonds Demo.

  • Precum îi spune și numele, acest joc de pacanele online are 20 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 3 rânduri

  • Norocoșii care reușesc să umple tot ecranul de joc cu șeptari se vor bucura de marele pot de 1000x.

  • Da, acest slot online de la EGT poate fi jucat atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivele mobile.

Nota: 2.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.79%
⚡VolatilitateMică
🃏 Tip jocPacanele EGT
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (Septari)
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet400
⬇️ Min Bet20
To top
X