Art of Gold demo

Art of Gold

Art of Gold este un joc clasic de pacanele cu fructe, dezvoltat și reinterpretat de către Amusnet Interactive.

Jocul Art of Gold pacanele online se desfășoară pe un tablou cu 5×4 role, iar câștigurile se formează pe 40 de linii fixe. 

Acest slot pare inspirat din mai multe jocuri deja celebre, cum ar fi 40 Super Hot sau 40 Burning Hot. Chiar dacă variantele clasice au prins foarte bine la publicul iubitor de sloturi, reinterpretările acestor jocuri nu au mai devenit la fel de populare.

Jocul are simbolurile clasice, în formă de fructe, la care se adaugă și alte simboluri preluate din diverse sloturi, cum ar fi lingourile de aur sau rodia. Grafica este una destul de frumoasă, cu culori intense, dar parcă nu are acel ceva care te face să revii în fiecare zi la joc. Mai mult, câștigul maxim este de doar 500x miza.

Cum joci Art of Gold pacanele online?

Este foarte simplu să joci Art of Gold pacanele online. Tot ceea ce trebuie să faci este să ai un device electronic, o conexiune bună la internet și un cont la un cazino online. Amusnet este probabil cel mai cunoscut provider de sloturi din Europa și îl regăsești la orice cazino online licențiat la noi în țară.

În cazul în care nu ai un cont la un cazino online și nu vrei să deschizi unul, există și alte variante. Jocul este disponibil în mod gratuit, alături de alte câteva sute de pacanele gratis, totul la un click distanță. Nu vei putea obține câștiguri în bani reali, dar te poți distra în mod gratuit, fără să faci cont sau să cheltui vreun ban. 

Art of Gold mize, simboluri și câștiguri

Art of Gold este un joc cu volatilitate scăzută spre medie, cu un RTP de 96.25%. Asta înseamnă că șansa de a obține un câștig astronomic este una mică, dar nici nu vei pierde la fel de mulți bani dacă jocul nu plătește. Astfel, ar putea fi slotul potrivit pentru relaxare și distracție. 

Așa cum menționam anterior, în cadrul jocului există mai multe tipuri de simboluri. Printre acestea amintim clasicele cireșe sau pepeni, pe lângă care se adaugă rodia sau simbolul scatter de dolar. Cea mai mare plată se obține atunci când pe ecran apar 5 dolari și aceasta este de 500x miza pariată.

Totuși, având în vedere că în cadrul jocului există 40 de linii de plată, chiar și simbolurile mai slab valoroase vor plăti bine atunci când apar în număr mare pe ecran. Pe lângă toate acestea, mai există și simbolul wild, sub forma unui trifoi, care se extinde și acoperă întreaga coloană pe care apare.

Mai mult de atât, jocurile de păcănele online de acest tip oferite de către Amusnet Interactive au și o funcție de dublaj. Atunci când ai înregistrat un câștig, poți alege să îl bagi în casă sau să îl dublezi. Dacă vrei să îl dublezi, vei selecta cartea roșie sau cea neagră. Atunci când ai nimerit cartea, suma câștigată se dublează și poți alege o nouă carte, în caz contrar, ai pierdut banii.

Art of Gold Jackpot

Nu în ultimul rând, ține minte că toate jocurile oferite de către Amusnet participă la jackpoturile globale denumite “Jackpot Cards”, care uneori ating sume colosale, chiar și în valoare de milioane de lei. Acestea sunt jackpoturi progresive, care se câștigă în mod aleatoriu. Pe ecran vor apărea 12 cărți întoarse invers, iar tu vei întoarce pe rând câte una. Atunci când ai întors trei cărți de același tip, vei câștiga jackpotul din acea categorie.

Art of Gold slot review

În esență, Art of Gold pacanele online este un joc clasic, exact ca și 40 Burning Hot, cu tematică de fructe, simboluri wild și simboluri scatter. Jocul nu este printre cele mai atrăgătoare, dar este un joc de cursă lungă. Pierderile înregistrate nu vor fi foarte mari, dar nici câștigurile nu vor atinge praguri de 2.500-5.000x suma mizată.

Dacă ești un iubitor al acestui tip de sloturi, ar trebui să încerci jocul deoarece aduce o imagine mai vie, cu culori mult mai vibrante decât jocurile clasice. Pe de altă parte, dacă ești pasionat de jocurile cu funcție bonus, probabil acest joc nu te va atrage foarte tare. Așteptăm să ne spui părerea ta după ce joci!

Q&A Art of Gold

  • Da. Poți să joci Art of Gold pacanele gratis pe cazino.ro.

  • Art of Gold pacanele online oferă un câștig maxim de 500x, cu un RTP de 96.25%.

  • Art of Gold slot online oferă un jackpot structurat pe 3 niveluri, care este de tip progresiv și se declanșează în mod aleatoriu în timpul jocului.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.25%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele cu trifoi
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Cash 100 pacanele demo 7777 gaming
7777 Gaming

Cash 100

Ice Valley pacanele online
Amusnet (EGT)

Ice Valley

To top
X